אז מה נראה לכם הולך להיות עכשיו?

maya1237

New member
אז מה נראה לכם הולך להיות עכשיו?

לי נראה שמהנרי וניקה לא נשמע עוד הרבה זמן ... בטח יהיו להם עוד כמה הופעות אבל לא מעבר לזה... מתחילים להרגיש תסוף?:( שרשרו תמונות לזכר הימים הטובים.. חבל.

stav37

New member
אתם צודקים

אתם צודקיםם וכאב לי לשמועע את זה באמת ממש חבלל שזה ככה אין מספיק פירסם לצמד המוצלח הזה שיעשו משהו ומהר ליפניי שזה יגנמרר אוהב אותך ניקהה אל תלכי לי

maor ravid

New member
אין ספק שיבש כאן... (וחבל) ../images/Emo4.gif

לדעתי כי הקומונה כבר היתה יותר חיה מהפורום הזה משום מה חחח אבל זה לא נראה לי קשור לאייך שהנרי מנהל את ניקה כי הנרי הוא יוצר ומפיק ויש לו עוד עבודות בלי שום קשר לאייך שהוא מנהל את הפרויקט שלו ושל ניקה ולגבי הופעות וכל השאר אולי באמת היחסי ציבור של חברת MNC לא הכי טובים למרות שבחברות תקלטים אחרות זה שונה לפי מה שאני רואה כי אישית אני רואה שהם לא נלחמים עבורם כי אישית יש פוטנציאל להצלחה בחו"ל שזאת אומרת אירופה הם לא מנסים לשווק את הדיסק לא כלום היה אפשר וחבל כל כך חיכינו לדיסק הזה 3 שנים והוא לא הלך מי יודע מה במחירות ככה זה נראה לפחות בכל אופן שההיה בהצלחה ומקווה שזה ישתנה ושוב לא קשור הניהול שלו לניקה אבל ומגיעה לה להצליח אין לי ספק בכלל יש לה קישרון אדיר המשך שבוע טוב :)

giladgg

New member
מה ההספדים האלה, יא כאפות?!?!

הקץ להנרי וניקה... אוטוטו ואף אחד לא ישמע עליהם?! מה נסגר אתכם?! ניקה והנרי פועלים כרגע מתחת לפני השטח, מנסים מגעים עם חו"ל, ובמקום להחזיק אצבעות אתם קוברים אותם בישראל עוד לפני שקרה איזה משהו משמעותי?! תתעוררו, תעירו את הפורום! כל אחד שנכנס לפה, אפילו סתם לקרוא, שישים תמונה- והופ! הפורום יראה קצת יותר מעניין... יאללה כפרות, אנחנו איתם! לא נגדיהם!

אתם צודקים=[

אבל איפה נוגה למה לא שומיעם כלום ממנההההההההה זה מעצבןןןןןןןןןןןןן

אני בעד קצת להחיות את המדבר הזה...

למרות שאתם חייבים להודות שכל מה שקורה עם הנרי וניקה הוא פשוט כאוס אחד גדול בהרבה מובנים. אלבום כזה מצויין שלא קבל בכלל חשיפה...בעייה קשה של יחסי ציבור כושלים... אבל אני אוהב אותם ומאחל להם שיחזרו ובגדול!

חברים כולנו חושבים

חברים כולנו חושבים שמגיע לצמד שלנו יותר יותר הכרה יותר אהבה יותר יחצנות ולנו יותר הופעות אבל מה לעשות זו דרכה של התעשייה יש ימים זוהרים יותר ויש ימים זוהרים פחות עכשיו אחרי הבאזז של יציאת האלבום יש שקט לא קרה כלום ואל תהיו דרמה קווינס אנחנו צריכים לחבק את הנרי וניקה גם כאשר הם לא באור הזרקורים! בקרוב יתחילו נשפי הפורים ויהו הרבה הופעות ואני רוצה שתשננו משפט לחיים ולא רק לגבי הנרי וניקה... "התרכזו באיכות ולא בכמות" עדיף הנרי וניקה במינונים קטנים ואיכותיים ולא שנראה אותם בכל חור ובכל מועדון או מסיבה תת רמה אני חושבת שהנרי וניקה לא אמרו עדיין את מילתם האחרונה הייתי אומרת שעד עכשיו שמענו רק הברה.... שלכם נגה

שימו לב - עוד משהו חשוב

ולצערי הרב אתם שוכחים שהנרי הוא מוזיקאי ויוצר שעובד המון עם עוד אומנים! לא הכל מתחיל ונגמר בהנרי וניקה! לכן לא הסכמתי שהפורום יקרא - הנרי וניקה. אפשר לדבר על עוד פרוייקטים, יצירות, שיתופי פעולה ואומנים שהנרי קשור בהם! אז בואו נתמקד בחיובי ולא בשלילי תנקס'

למעלה