אז מה נכון

העורכת

New member
אז מה נכון

הבוגי ופסטיבל הסרטים הם ב10-12/6 או ב5-7/6

oferbar

New member
סיון ../images/Emo70.gif

אבקש להפסיק עם הדיס-אינפורציה הזו לאלתר
וזה אחרי שתלינו פוסטרים כאלה יפים בכול המועדון. צצצצצצ... הפסטיבל יתקיים אינשאללה ביום שישי ה 10 לחודש יוני (החודש השישי למניין גרגוריוס). ה 5, 6, 7 ביוני אינם קיימים בתאריכון שלנו
הבוגי יחל באותו יום כפי שפירסם המועדון לפני כמה ימים עכשיו תכתבי 100 פעם על הלוח: פסטיבל הסרטים יתקיים ב 10 ליוני פסטיבל הסרטים יתקיים ב 10 ליוני פסטיבל הסרטים יתקיים ב 10 ליוני פסטיבל הסרטים יתקיים ב 10 ליוני פסטיבל הסרטים יתקיים ב 10 ליוני פסטיבל הסרטים יתקיים ב 10 ליוני פסטיבל הסרטים יתקיים ב 10 ליוני פסטיבל הסרטים יתקיים ב 10 ליוני ......

העורכת

New member
היי

אני בדקתי עם המועדון - וע"פ מה שכתוב בלוח אירועים זה ב5/6 אז כדי שלא יגידו לי אח"כ - למה לא שאלת??? אני שואלת עכשיו
בקיצור עופר, אתה סתם מקנא!!!!!

oferbar

New member
צודקת../images/Emo70.gif

ככה זה אצלם באתר. קבלי התנצלותי ותיכף אני הולך לשטוף גם אותם

FalxOri

New member
אם כבר, אז כבר...

פסטיבל הסרטים יתקיים ב 10 ליוני והמסע לרוסיה בסוף יולי. פסטיבל הסרטים יתקיים ב 10 ליוני והמסע לרוסיה בסוף יולי. פסטיבל הסרטים יתקיים ב 10 ליוני והמסע לרוסיה בסוף יולי. פסטיבל הסרטים יתקיים ב 10 ליוני והמסע לרוסיה בסוף יולי. פסטיבל הסרטים יתקיים ב 10 ליוני והמסע לרוסיה בסוף יולי. פסטיבל הסרטים יתקיים ב 10 ליוני והמסע לרוסיה בסוף יולי. ואסור להשתמש ב copy & paste .. מומלץ להגיע לשלושתם כדי ללמוד ולהשתפר, לחוות ולהנות, לראות איך היה ולאסוף חומר לפסטיבל הבא... O

למעלה