אז מה נהיה?

• פותח הנושא pf26
  • פורסם בתאריך

pf26

New member
אז מה נהיה?

שקט ודממה כאן. אפשר לחשוב שכולם מתבשלים לאיטם בסיר החמים שבחוץ. אצלנו התחילו דיונים על ליל הסדר, איפה ובאיזה הרכב. מזל שהתאריך קבוע
אז יהיה אצלנו, כולל אחים, דודים ובני דודים. עוד לא ידוע מספר מדויק אבל הבישולים יתחלקו בין כולם, ככה שאני לא ממש מודאגת. אחרי חנוכה, פסח הוא החג החביב עלי.

אז בטח את כבר במטבח ../images/Emo6.gif

אנחנו אצל המחותנת באחד מישובי השומרון (מתה מפחד להגיע לשם)

pf26

New member
אם אתם כבר באזור

אולי תקפצו לבקר? אנחנו באחת השפלות/מישורים או איך שקוראים לזה המורים לג"ג
אני אכנס למטבח ערב קודם במקרה הטוב. מה שכן, אני אחרוש על ספרי הבישול ועל הפורומים השונים. אני נפלאה ב"בישול תיאורטי", חבל שאי אפשר לשבוע מתיאוריות.

חחח../images/Emo6.gif

יש לנו כמה דברים משותפים. גם מורות, גם לא בשלניות. תודה, בהזדמנות אחרת. אנחנו מגיעים קודם לבת ומשם ערב החג ניסע .ולא בדיוק בכיוון שלכם אלא בחלק הצפוני (כך קוראים לזה המורים לג"ג
. אני מניחה שאת תהיי אצלנו בקרוב ,נכון ?

pf26

New member
אני בעד בישולים קצרים ותכליתיים

אפשר לבשל אוכל טעים, גם אם לא נדרשים 20 תהליכים שונים שכוללים אידוי, בישול, אפיה וטיגון באותו תבשיל.... וגם בלי להקציף בבקשה. אין לי סבלנות לזה. אנחנו כנראה לא נגיע בזמן הקרוב. האיש החליט שהוא שבע מנסיעות רחוקות וישמח לתור את האזורים הקרובים יותר (ע"ע קיסריה / הר הבכרמל). אבל אני מניחה שבסוכות +- נבקר.

אז אמתין בסבלנות

אותותו סוכות לא?
ואפרופו הקצפה. אם אני שונאת משהו זה להקציף. אחלה עווגת שוקולד אני עושה ללא הקצפה. ואל תשאלי אותי איך, כי אחרת אצטרך לרדת להביא את המתכון. (לא זוכרת מתכונים בע"פ) חוץ משניצל (עם ביצה,נכון ?

pf26

New member
הבת שלי נאנקת בקולי קולות כשהיא רואה

שאני מערבבת במזלג (20 שניות וזה "מוקצף"). בנתיים לא נרשמו תלונות על העוגות שלי. אולי כי הן בעיקר מבצק שמרים?

למעלה