אז מה מחליטים?

Ridcully

New member
אז מה מחליטים?

כרגע 2 המועמדים האחרונים הם TRANSALP ו-VERSYS, לאחר שכמה מוכרים ניסו לדחוף לי את הדגמים של 2011 תוך כדי שאני אהיה כבר יד 2 ואספוג ירידת ערך כפולה גם להוציא מהחנות וגם להיות יד 2, אשמח לשמוע דעות על שניהם, מה שמעצבן אותי זה שכדי להוסיף להונדה ABS אני צריך להיפרד מעוד 3K ש"ח כאשר בורסיס זה מגיע מובנה

חושב על טיולי שבילים?

לך על הטרנסאלפ תרכב רק בכביש? ורסיס. נסיעת מבחן עשית? יכול לפתור לך את הדילמה בקלות.

kangal

New member

vmisha

New member
מחליטים לבד, כל אחד והשיקולים שלו

סליפרסדוגי גם עשה לך סיכום קצר וקולע. לא ברור מה אתה רוצה. בעצם זה כן ברור, אבל זה לא קיים (אופנוע דנדש, במחיר מצחיק, וירידת ערך אפסית לכשתמכור). תתפרש, תחליט, תתחדש.

Ridcully

New member
טעות בידייך

אין לי בעיה עם ירידת ערך, אבל אם אני לוקח אופנוע שמוגדר שהוא יד 1 אצל היבואן והוא מחור אותו במחיר של חדש מהחנות זה אומר ירידת ערך כפולה,

vmisha

New member
תגיד, אתה ילד?

אתה רוצה לקנות, הוא רוצה למכור. התנאים שלו לא מתאימים לך, אז מה ההתלבטות? אתה רוצה שנשכנע אותך לקנות בכל זאת?

דדינגו

New member
ברור שהוא ילד, עוד לא קלטת

אין לו מושג מה הוא רוצה ומה יש בשוק (ראה את כל השרשור הקודם של הבחור), מבקש שיחליטו בשבילו, רוצה את האופנוע המושלם והזול אבל לא ברמת הפנטזיה אלא באמת ממש ממש רוצה כזה, נעלב כשאתה ממליץ לא לקנות אם לא מתאים ועושה דווקא (טוב אם זה הגישה שלך). הבחור מסובב את הפורום כבר כמה שבועות בשאלות מטורפות, כולם משקיעים בלעזור (וזה יפה מאוד), אבל זה פולגז בניוטרל.

Ridcully

New member
האמת את התגובה למישה זה היה בצחוק

ובאמת שאני שוקל את האפשרויות שכולם מציעים ומודה (גם אני לא אומר את זה בקול), בעזרתכם האדיבה התפקסתי על כמה דגמים מאוד ספציפיים ובלי נדר שבוע הבא נסיעות מבחן (בהנחה שמשרד הרישוי יועיל להוציא סוף בסוף את הרשיון)

oronen73

New member
יד ראשונה מהיבואן הנחה משמעותית

גם אני הייתי באותה התלבטות לפני חודשיים (ורסיס מול ויסטרום) במטרו ת"א הציעו הנחה מאד מכובדת ליד 2 על הורסיס 0 ק"מ מהיבואן באבניר היו הרבה יותר קשים אבל עדיין מדובר בכמה אלפים הנחה בסוף קניתי ויסטרום 0 ק"מ בניילונים ממישהוא שקנה והתחרט 10 מתחת למחירון

oronen73

New member
תבקש זה זול משמעותית

אם יש לך שאלות תרגיש חופשי להתקשר 0544454285 עופר

מנסיון של 10 ימים על טראנסאלפ:

אופנוע מעולה,האמינות של הונדה מוכחת,מדובר באופנוע להשכרה שעשה כל יום באזור ה250 ק"מ עמוס בציוד כבד+מורכבת+מהירויות גבוהות רוב הזמן-ולא רשם שינוי בצריכת שמן/עייפות קלאצ'-מנוע וכו' לא ניסיתי את הוורסיס אבל אם בשבילים עסקינן אין בכלל התלבטות,לנסיעות ארוכות אני אישית ממליץ להחליף את מגן הרוח הקדמי למשהו יותר רציני,כן נרשמו אצלי כאבים בצוואר מהמהירות..... עוד פרט שולי (אולי)-היתה נטייה לאופנוע לחמם את פנים הרגל,אזור הירכיים ומעלה,אם תעשה נסיעת מבחן אולי תרגיש את זה בתוך העיר. מה שלא יהיה -שיהיה בהצלחה

למעלה