אז מה? מה הסוף שלכם?

Alaithlos

New member
אז מה? מה הסוף שלכם?

זה הזמן (רגע לפני שהסוף האמיתי מגיע
) לכתוב מה רציתם שיקרה. לא משנה באיזו עונה אתם, ומה כבר ראיתם שקרה או לא קרה, כשהתאהבתם בסדרה, איך רציתם שהיא תגמר? לורלי ולוק? לורלי וכריס? רורי ודין? ג'ס? לוגאן? שיביאו כבר מישהו אחר? מה הייתם הכי רוצים? אם ההודעה מכילה ספויילר (הערות בקשר לאם זה כן או לא אפשרי כבר, פרטי מידע ספציפיים וכד') בבקשה, לסמן.

o0Invisible0o

New member
איך אני רוצה שיגמר?

לורליי ולוק. כמובן. רורי..ו-מרטי!!!
נו שיהיה. באמת, זה מה שאני רוצה. או שאפשר לעצמי מישהו כמו מרטי? אפשר?
ואני ממש ממש, רק עוברת חזרה על העונה השביעית ועצוב לי. כ"כ לא מספיק..לא מסכם, לא לעיניין..רק הרסו כל דמות ודמות שהכרנו ואהבנו.

NorthernStar

New member
הפוקוס הוא לא מערכות יחסים רומנטיות

אלא יחסים בין-דוריים (אמילי \ לורליי \ רורי) והפינאלה צריך להתמקד בזה, בלב הסדרה, בתיקון הקלקלות ביחסי אמילי\לורליי ובהגדרה מחדש של האוטונומיה היחסית במערכת היחסים ההורית\חברית, לורליי-רורי, כמו גם ביציאה של רורי לחיים עצמאיים לגמרי, בלי אמה וגם בלי גבר תורן.

saritoosh22

New member
אין סיכוי שרורי יוצאת לחיים עצמאיים ללא

גבר תורן, היא לא עצמאית כלל. אפילו פריס (שהיו לי הרבה תקוות לגביה), יוצאת לחיים מגובה בגבר. אני הייתי מסיימת את הסדרה כשלורליי על ספת הפסיכולוג מנסה לעשות סדר מחדש בחייה, כי הדפיקות הריגשית שלה פשוט איומה, זה הכי בולט בעונה השביעית, אחרי שנים שהיא לבד ומתמודדת, היא פתאום לא יכולה להיות 5 שניות ללא גבר תורן בעצמה.

hbam

New member
../images/Emo58.gif^^^ פרק 720 ^^^../images/Emo58.gif

נא לסמן להבא!!!

Velma Kelly

New member
אממ..

מבחינת מערכות יחסים אז די הרסו לי את התקווה ללורליי ולוק,ופתאום כריס ולורליי לא נראים לי רע ביחד.. אבל אם דברים היו כמו שהם היו בהתחלה אז ברור שעם לוק.. רורי לנצח עם ג'ס. אין מה לעשות

למעלה