אז מה להחליט???

מצב
הנושא נעול.
אבל במקרה כזה

עלות מסלול רומניה
יש את המסלול של אסף הרופא דרך פרופ' רונאל . העלות היא 3500 דולר + עלות טיסה (580 דולר ) + עלות מלון (120 דולר ) + עלות ויזה לרומניה 250 ש"ח . + עלות זרע למי שצריכה 350 ש"ח כל הטיפולים נעשים בהשגחה מלאה של פרופסור רונאל . יוצאים ביום שני וחוזרים בשלישי . בהצלחה .
אבל במקרה כזה
היא שוב תצטרך לשלם עלות מלאה לפועה. הענין עם שוק, כמו שאני מבינה אותו, הוא שהיא רוצה השגחה של פועה ודרך פדיוס-או כל מקום אחר חוץ מבני ציון זה יוצא יותר יקר-כיוון שרק אצל בני ציון (לפחות עד כמה שאני יודעת) יש יציאה מרוכזת של פועה ואז העלות מתחלקת בין הנוסעות. ולכן זה המסלול היחיד שיתן לה את המענה בנושא הזה. ולשאלתך, שוק- אני לא זוכרת את העלויות בדיוק אז אל תתפסי אותי על המילה אבל נראה לי ששילמתי 3300 ש"ח עבור כרטיס טיסה+ויזה (הטיסה מוצ"ש וראשון). חדר במלון (שאגב פועה מסדרת לך וגם את הטיסה הם מארגנים) עלה 80-דולר או יורו לא זוכרת. לפועה שילמנו 1200 ש"ח (אבל זה משתנה מטיסה לטיסה בהתאם לכמות הנוסעות-והאמת שממה שראיתי עד עכשיו מס' הנוסעות עולה מטיסה לטיסה, כלומר המחיר יורד). נסיעות-גג 20 דולר. מקבלים ארוחה חמה בבית חב"ד (למעוניינות). וזהו נראה לי. (כמובן חוץ מ4500 ש"ח). בהצלחה בדרך בה תבחרי ללכת...

אה, נזכרתי במשהו

אבל במקרה כזה
היא שוב תצטרך לשלם עלות מלאה לפועה. הענין עם שוק, כמו שאני מבינה אותו, הוא שהיא רוצה השגחה של פועה ודרך פדיוס-או כל מקום אחר חוץ מבני ציון זה יוצא יותר יקר-כיוון שרק אצל בני ציון (לפחות עד כמה שאני יודעת) יש יציאה מרוכזת של פועה ואז העלות מתחלקת בין הנוסעות. ולכן זה המסלול היחיד שיתן לה את המענה בנושא הזה. ולשאלתך, שוק- אני לא זוכרת את העלויות בדיוק אז אל תתפסי אותי על המילה אבל נראה לי ששילמתי 3300 ש"ח עבור כרטיס טיסה+ויזה (הטיסה מוצ"ש וראשון). חדר במלון (שאגב פועה מסדרת לך וגם את הטיסה הם מארגנים) עלה 80-דולר או יורו לא זוכרת. לפועה שילמנו 1200 ש"ח (אבל זה משתנה מטיסה לטיסה בהתאם לכמות הנוסעות-והאמת שממה שראיתי עד עכשיו מס' הנוסעות עולה מטיסה לטיסה, כלומר המחיר יורד). נסיעות-גג 20 דולר. מקבלים ארוחה חמה בבית חב"ד (למעוניינות). וזהו נראה לי. (כמובן חוץ מ4500 ש"ח). בהצלחה בדרך בה תבחרי ללכת...
אה, נזכרתי במשהו
לגבי החדר במלון-אם את באה לבד את יכולה לישון בחדר עם עוד משהי ולהתחלק איתה במחיר.

היתרון אצל בני ציון , הקשר המיוחד .

ש"ח??
את מתכוונת 4500 דולר נכון? לא ש"ח המחיר של 3300 לטיסה זה זוגי או לבודד?
היתרון אצל בני ציון , הקשר המיוחד .
לשוק ראיתי אמנם עכשיו את כל התשובות , בקשר לפועה , גם לפדיוס ניתן לקחת אותם , ובאמת על פי החישוב שלך , ההפרש בסוף יוצא לא גדול , אני ראיתי בבני ציון מקום אידיאלי כי את הכל עושים ישראלים כולל שאיבה החזרה וגניה היא דר זיסקינד הגדולה מכולם , המקצועיות, האיכפתיות , הרצון להיות מדווחת במשך ההריון על התקדמותו , אני יכולה לפרט לך במסר , אם את רוצה. וגם היא העירה לנו משהו שקשור לזרע של בעלי שלא העירו לנו בכל הטיפולים הקודמים כולל זרע שהוקפא במקום אחר שעזבתי כי הפסיקו לעבוד זמנית בגלל בעיה , וכשהעברתי אותו העדיפה לא להשתמש בו , וביקשה שניתן מחדש ונקפיא , ושם לא אמרו כלום התכוונו להשתמש בו. ראיתי אצלה רצון עז להגיע למצב האופטימלי ביותר והיא לא מוותרת , גם ברומניה ניתוח איכות העוברים , מידעים אותך מה איכותם , מה הסיכוי שלהם לשרוד הקפאה אם נותרים , הכל גלוי וידוע לפניך. וכמובן האישיות שלה , פשוט מדהימה המשגיחה של פועה שהיתה איתנו היא חרדית כמו כל המשגיחות , וכשרצתה להגדיר את האישיות והאנושיות של גניה , אמרה לי יש לה "נשמה יהודית" הגדרה מעט מוזרה אבל אצל החרדים רוצה להביע את הנשמה הגדולה שקימת באישה זו. דבר נוסף אם זיידמן ידיד של המשפחה , בזמנו קלדרון הסכים שרופא אחר שהוא סומך עליו יכין אותך , בתאום איתו , ידוע לי שפעם היתה פשלה ואישה לא הגיע מוכנה ואז נאמר לי שכרגע הוא לא כל כך שש לעשות זאת . אבל לגבי זיידמן שידוע כלכך ומוכר אולי יסכים. הבעיה שגם זיידמן צריך להסכים , אני יודעת שיש רופא בירושלים שראה בכך פחיתות מה אני אעבוד בשביל קלדרון . אבל אם זיידמן באמת ידיד ואכפת לו ממך שיסכים. ההכנה אצל כולם היא בערך אותו פרוטוקול. ממילא גם בפדיוס הוא אינו זה שמבצע את הפעולות אל מהרנגיס והרופא היווני. תנסי ואני מקווה שב"ה תצליחי להגיע למסלול האופטימלי.

כמובן שדולר ../images/Emo9.gif

ש"ח??
את מתכוונת 4500 דולר נכון? לא ש"ח המחיר של 3300 לטיסה זה זוגי או לבודד?
כמובן שדולר

סליחה, כמובן שדולר. 3300 ש"ח זה לבודד טיסה+ויזה- אבל אני גם לא בטוחה שהמחיר מדוייק.

יש גם טריים ברומניה ,

אז מה להחליט???
אז סוף סוף הגענו לזיידמן והוא כמובן המליץ לנו בחום על פדיוס. רק בעיה קטנטונת---אנחנו רוצים משגיח של מכון פוע"ה מה שמייקר את העסק היקר גם ככה ב-8000 שקלים. בעקבות זאת הוא הציע לנו לחשוב על המסלול של המוקפאים מרומניה- דבר שגם יחסוך את הטיסה והשהות שם וגם יפתור את בעיית המשגיח כיוון שיש שם השגחה תמיד. ואנחנו נורא מתלבטים כי לפדיוס אחוזי הצלחה גבוהים וברומניה האחוזים יורדים מאוד בגלל שמדובר בקפואים ולא בטריים. למישהי יש המלצה? מישהי הרתה עם המוקפאים מרומניה? אני בת 22 ככה שזיידמן אומר שיש לי סיכוי טוב גם עם מוקפאים ולא משנה מה נחליט הוא נשאר איתנו .
יש גם טריים ברומניה ,
לשוק שלום וברכה , יש גם טריים ברומניה בנסלול של בני ציון , נכון הרופאים הם קלדרון ולויט ולא זיידמן , אבל בהחלט מחזירים עוברים טריים , וההשגחה של פועה מתחלקת בין מספר מטופלות , אני הייתי במחזור הראשון שיצא עם פועה , בסוכות תשסו וכרגע עלי לסיים כי בני בן השבועיים וחצי רוצה לאכול . עייני בשאלות נפוצות ותדברי גם עם אריה נואיק מפועה ותשמעי אולי כדאי לחשוב על מסלול זה בהצלחה צר לי אבל עלי לסיים , כי מישהו מאוד רעב , אם ידש לך שאלותאת יכולה לשאול גם במסר

adamama

New member
אולי תפרסמי כאן בפורום

אז מה להחליט???
אז סוף סוף הגענו לזיידמן והוא כמובן המליץ לנו בחום על פדיוס. רק בעיה קטנטונת---אנחנו רוצים משגיח של מכון פוע"ה מה שמייקר את העסק היקר גם ככה ב-8000 שקלים. בעקבות זאת הוא הציע לנו לחשוב על המסלול של המוקפאים מרומניה- דבר שגם יחסוך את הטיסה והשהות שם וגם יפתור את בעיית המשגיח כיוון שיש שם השגחה תמיד. ואנחנו נורא מתלבטים כי לפדיוס אחוזי הצלחה גבוהים וברומניה האחוזים יורדים מאוד בגלל שמדובר בקפואים ולא בטריים. למישהי יש המלצה? מישהי הרתה עם המוקפאים מרומניה? אני בת 22 ככה שזיידמן אומר שיש לי סיכוי טוב גם עם מוקפאים ולא משנה מה נחליט הוא נשאר איתנו .
אולי תפרסמי כאן בפורום
ותחפשי מישהי שנוסעת לקפריסין ותתחלק איתך בפועה? לא יודעת אם זה אפשרי לתזמן דבר כזה אבל שווה לבדוק

מצב
הנושא נעול.
למעלה