ברר... אני מדמיין את הסיטואציה... ../images/Emo13.gif
מישהוא בא עם חברה שלו לבדיקה, הוא: שלום דוקטור, תוכל לבדוק אם חברה שלי חכמה. דוקטור: בשמחה שבי פה, הוא נותן לה מטריצה של צורות עם 8 פיתרונות אפשריים והיא מתחילה לענות בזמן שהחבר שלה מחכה בחוץ. דוקטור: כל הכבוד לחברה שלך יש 130 IQ זה הרבה מעבר לנורמאלי, היא בהחלט חכמה! היא עושה עם הידים תנועה של "לא יודעת", והוא מוציא מהכיס 13 חרוזים לבדים ואז היא מחייכת בשמחה. הוא מוציא חוברת והכיס ופוחת בעמוד עם תמונה של עוף. והיא עושה כן עם הראש ולוקחת את החוברת ומצביעה גם על בקבוק של יין. ואז הם הולכים למסעדה לחגוג. היא מסתכלת על התפריט ועושה "לא יודעת". אז הוא מוצא לה תמונה של עוף, ומצביע על התמונה ועל השורה ה5 בתפריט שכתובה בעברית, ואז היא עושה כן עם הראש והוא מזמין 2 מנות עוף, ותוך כדי ההזמנה היא מצביעה על בקבוק יין ואז הוא אומר למלצר - "וגם בקבוק יין בבקשה". אח"כ הוא מקבל חשבון והיא עושה "לא יודעת" ואז הוא שולף 15 חרוזים היא מצביעה על המלצר והוא מוסיף חרוז אחד ואז היא מוסיפה עוד חרוז אחד. הוא חושב לעצמו: "20 שקל טיפ זה הרבה מדי לא" ועושה לה לא עם הראש, היא מצביעה על החלון, ועל המסעדה הריקה, "אה המלצר נשאר כאן בשבילינו" ועושה כן עם הראש משלם 170 שקל למצלר ומתקשר לחבר שלו. ואז הם נפגשים עם זוג אחר. הבנים מדברים בצד בזמן שהבנות הולכות לדבר בינהם, ------------------------------------------------- הבן האחר: נו חברה שלי היא 103! , כמה שלך. החבר: 130! הבן האחר: וואו תראה לי, הוא מראה, ואומר: נו, צדקתי? חברה שלי יותר חכמה שלך? הבן האחר: כן בהרבה... אבל היא ממש לא נראת ככה. החבר: הסברתי לך, היא צרפתיה סבא שלה נשבע שלעולם לא ידבר בשפה של המדינה שבגדה במולדת שלו בזמן מלחמת העולם הרשונה (למי שלא זוכר ישראל לא הגנה על צרפת מפני הגרמנים בזמן המלחמה
). הבן האחר: אוקי אז ניצחת בהתערבות. אה ומצטער שלא האמנתי לך שיש לה דוקטורט במתמטיקה. החבר: כן, אתה לא יודע איזה דברים מגניבים היא מראה לי על מספרים ראשוניים עם החרוזים הצבעוניים שלנו. בינתיים הבנות מדברות. ------------------------ הבת האחרת: היי. החברה: עושה "לא יודעת" הבת האחרת: טוב מה השעה? החברה: עושה "לא יודעת" אחרי 5 דקות. הבת האחרת:אוף נו מתי החבר שלך חוזר. החברה: עושה "לא יודעת". 2 החברים האחרים נפגשים: --------------------------- הבן האחר לחברה שלו: טוב אני מצטער שאני חייב להודות בזה אבל היא יותר חכמה ממך. הבת האחרת: תשמע אני עדיין לא מאמינה לזה - דיברתי איתה והיא מטמטמת! לגמרי! אני בטוחה! הבן האחר: טוב אל תתרגזי זה רק מה שהיה כתוב בפתק שהוא הביא מהפסיכולוג... והם הולכים הביתה. ובינתיים הוא וחברה שלו: -------------------------- היא מצביעה על הדף עם הציון שלה והוא עושה כן עם הראש, והיא מחייכת. הוא מוצא את החוברת ומצביע על ציור של בית, היא עושה כן עם הראש ומצביעה על ציור של מיטה. והוא מחייך והם חוזרים הביתה מאושרים.