אז מה יקרה בגמר?

אסל

New member
אז מה יקרה בגמר?

מקווה שספרד תנצח את צ'כיה או ארגנטינה. ומה יקרה בגמר של הישרדות 12? ההימור והתקווה שלי הם שסירי תעבור את האתגר ותמשיך; ואז מה יקרה? נתחיל עם ההימור שלי למה שבאמת יקרה בסופו של דבר- סירי, טרי ואראס יילכו לאתגר הפיינל 3. טרי לא יזכה בחסינות ויעוף כשלישי (אני מניח שזה יהיה כשאראס יזכה בחסינות). סירי ואראס יילכו לגמר. בגמר ההצבעות יהיו- אוסטין-אראס, סאלי- סירי (קשה להעריך), ברוס- אראס (גבר), קורטני- סירי (אישה), שיין- סירי (נקמה), דניאל-סירי, טרי- אראס ( ייצא גדול בכך שיבחר באדם שניצח אותו). סירי אלופה! זה ההימור שלי. ולאפשרויות אחרות: אם טרי ייקח חסינות, הוא ייקח איתו את סירי. במקרה כזה ההצבעות יהיו אוסטין- טרי, סאלי- טרי, ברוס- טרי, קורטני- סירי, שיין- טרי, דניאל- סירי, אראס- טרי. טרי אלוף אם טרי יתמודד מול אראס ההצבעות יהיו אוסטין- טרי, סאלי-טרי, ברוס- טרי, קורטני- טרי, שיין- טרי, דניאל- טרי, סירי- אראס. טרי אלוף ואם דניאל זוכה באתגר, ואז הולכת לגמר, עם טרי או אראס? אראס מול דניאל, ההצבעות יהיו אוסטין- אראס, סאלי- דניאל, ברוס- אראס, קורטני- אראס, שיין- אראס, סירי- אראס, טרי- דניאל. אראס אלוף טרי מול דניאל, ההצבעות יהיו אוסטין- טרי, סאלי- טרי, ברוס- טרי, קורטני- טרי, שיין- טרי, סירי- דניאל, אראס- טרי. טרי אלוף

אסל

New member
דניאל ניצחה באתגר../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

ועכשיו הם גם לא מראים לנו אפילו מי בגמר

Mr Bing

New member
אני יודע שזה רק יס.. ראיתי את הגמר

כבר, למרות שגם בסי.בי.אס חילקו אותו באיזשהי מידה- רק ששם זה היה לטובה.

אסל

New member
ותגובה לפרק ששודר

בפשטות, אני חושב שהניצחון הגברי בגמר מובטח. קשה לי לראות את דניאל מקבלת ארבעה קולות מול אראס או טרי במצב כלשהו, ואהיה מאוד מופתע אם אגלה שטעיתי. אתגר הפיינל 3 היה בנוי לדניאל, כמו שאתגר שיווי משקל תמיד בנוי לבחורות צעירות. סביר להניח שאתגר סיבולת מהסוג של עונות 9 או 10 היה משאיר את דניאל מחכה להחלטה של טרי/אראס אם לקחת אותה לגמר. אני מניח שאני אמור להתלבט לי האם דניאל תבחר בטרי או אראס לבוא איתה, אבל- זה כ"כ לא מותח אותי. ביום רביעי הבא השידור הראשון של הגמר ייפול על המשחק בין ארגנטינה להולנד, ואין לי יותר מדי התלבטות על מה להסתכל... אני כבר אתפוס את השידור החוזר. זה מה שקורה כשאלה האנשים שנשארי לפיינל 3, בסיומה של עונה שדווקא הצטיינה בכמה דמויות מעניינות.

woos1

New member
די צפוי את מי דניאל תיקח

אראס ראו שהיא מסמנת לו באתגר חסינות עם הראש שהיא תיקח אותו ואז הוא וויתר ונפל למים חבל הגיע לטרי לנצח

Sole Survivor

New member
זה דווקא לא כזה צפוי...

כי דניאל החליפה בריתות במשחק הזה כמו שאף אחד לא החליף בחיים אבל אם היא רוצה שיהיה לה סיכוי הוגן לנצח אז כדאי לה לקחת את אראס כי אם תיקח את טרי יש לו כבר 2 קולות נגדו של אוסטין וסאלי וקורטני ושיין שזה עוד 2 שגם שונאים את דניאל ואם תיקח את אראס סירי היא הקול היחידי הבטוח שלו למרות שלדניאל אין סיכוי אם אף אחד כי היא לא הייתה הכי פייבוריטית במשחק כך שאני מעדיפה שאראס ייזכה הפייבוריט שלי מהפרק הראשון וזה רק אני או שסיביאס האריכו את העונה? אף פעם אין אתגר פרס בפיינל 3...

Oukami Kun

New member
הם לא האריכו, הם קיצרו

לרוב הפיינל פור מתחיל ביום 36, עכשיו הוא התחיל ביום 33, והקיצור היה כנראה במטרה להטעות את הצופים שיחשבו שיהיה איזשהו טוויסט במשחק שייגרום לכך שייתמלאו עוד שלושה ימים במשהו. אבל זה בסוף לא קרה. אבל בכל זאת הייתה עונה מצוינת

אסל

New member
העובדה שהיא רמזה לו שהיא תיקח אותו

לא אומרת שהיא באמת תעשה את זה... מן הסתם הם סיכמו משהו לפני זה, אולי אפילו הייתה לדניאל ברית כפולה לאורך זמן. בכל מקרה, אם לאראס היה מספיק כוח ושיווי-משקל בשביל להישאר באתגר, והוא ויתר בגלל הבטחה בניד-ראש של אותה אחת שלא הייתה בברית שלו בפיינל 4, אז יש לי בעיה עם שיקול-הדעת שלו.

../images/Emo45.gif

גם ככה היה לו קשה, הוא הסתכל עליה, היא סמנה לו כן, סבבה... אם היא לא היתה מסמנת כלום? הוא בטח היה נופל בכל מקרה... רק לא קופץ כמו שקרה... כמו שזה נראה עכשיו אין לי פייבוריט. מבחינתי אראס היה פסדר, לדניאל לא הגיע להיות שם וטרי... טרי סתם מעצבן! אוףףף למה סירי עפה?! איזה עצבים!

למעלה