אז מה יהיה

אז מה יהיה ../images/Emo35.gif

את הצוללת כבר 70 שנה משפצים את הסטנגה סוגרים לנו בסוף החודש הסינדרום כבר לא מתפקד וגם המעבדה מצמצת פעילות .. בקיצור מה יהיה על כל ההופעות שתמיד כיף לראות? מעכשיו נאלץ תמיד לנסוע רחוק או לחכות לאיזה פסטיבל? ולמה בעצם זה לא הולך לנו פה אפעם ??

למה סוגרים את הסטנגה?! ../images/Emo110.gif

ודווקא במתחם הרכבת הישנה מתחילים לעשות דברים... יהיה את פסטיבל הבירה בקרוב, ויש סרטים, ומגניב ;[ ד"א, מישהו יודע מי יופיע בפסטיבל הבירה?

זהו שמתחם הרכבת שייך למעבדה

וחצי מהדברים שהם אמרו שהם יעשו הם ביטלו משום מה ואת הסטנגה סוגרים כי הם בהפסדים כי אנשים לא באים להופעות!!

בלע

הצוללת שופצה כבר הסטנגה לא היה מלחתחילה מציאה המעבדה אחלה בחלה של מקום,מה הבעיה? יש את בית שמואל שזה מקום מדהים להופעות יש את תאטרון החאן להופעות קצת יותר פרועות מהופעות אינטימיות
תמיד יש את האומן 17,בריכת הסולטאן,צוללת(למרות שאני שונאת הופעות בצוללת),לפסטיבלים,והופעות ענק הומות אדם יש את כיכר ציון(למרות שהפאקינג עירייה לא טרחה לעשות כלום השנה),גן העצמאות פעם בשלוש שנים,רמת דניה...

זה לא מדויק בכלל...הסינדרום חי מאוד

הסינדרום חזר בחודש האחרון לתפקד, המקום הכי טוב להופעות(אינטימיות בעיקר) מחירים נוחים מאוד(עד 35 אם זה עד 3 נגנים,עד 45 אם זה יותר) מתחיל מאוד מוקדם יחסית,אז גם נגמר יחסית מאוד מוקדם מיקום מושלם... הופעות שבוע הבא- שני-איסטרא רביעי-שליחי הבלוז חמישי-תמר גלעדי ובשבועות שלאחר מכן-דודי לוי(איזה כיף,זה הרבה יותר טוב מבסטנגה),דנה ברגר שלום גד,ועוד לגבי הסטנגה-חבל לי מאוד שהוא נסגר. יצא לי להיות שם 3 פעמים(יהלי סובול,דודי לוי,ואלג'יר) אבל זה לא מפליא אותי.הוא יותר מידי היה נראה כמו גירסה קצת פחות טובה של הצוללת(שחבל שזה המקום המרכזי להופעות בי-ם...)

A N I g M A

New member
לאאאאאאא../images/Emo7.gif

מי סוגר את הסטנגה אני אקרע את אמא שלו

למעלה