אז מה? ח
ש פסח?

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
אז מה? ח../images/Emo32.gifש פסח?

יאללה שרשור
.. כל מה שלא קשור ללירז.. לכאן יאללה אל תהיו כבדים. ספרו משהו. מה אתם עושים? איזה תכנונים לחג? נוסעים לאנשהו? טסים לאנשהו? או סתם משהו שלא קשור בהכרח לחג.. פשוט שתפו.. החוק - אף מילה על לירז. חחח

ממממ....../images/Emo192.gif

התכנון לצאת עם חברים כל החופש,פשוט כל היום ....
ואת החג עצמו לעשות את סבתא עם כל המשפוחה

חח טוב אז ככה : ../images/Emo13.gif

החג הזה יש לי מלא דברים לעשות , חח אני נוסעת לפ''ת לדודים שלי ואני יהיה הרבה באזור המרכז חח אפילו אני וג'ני ניפגשות בעזריאלי בת''א
קיצר בחופש הזה יש הרבה מלעשות קניונים קניות בלגאנים, סידורים עם הח'ברה , ת'חג אני עושה עם חברים ומישפחה בפ''ת ויושנת שמה אז כך שאני יהיה באוזר המרכז הרבה
קיצר יהיה כיייייייף ר-צ-ח !! אין לי כוח לפרט הכל אבל הולך להיוות אש

אליסה13

New member
החופש שליי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

במוצ''ש הזה אני ולאורוש הולכות לההופעה של ריטוש ואני מתה מהתרגשות מחכה כבר בקוצר רוח שיגיע מוצ''ש לא נרוא עוד 3 ימים זה כלום לעומת הזמן שחיכיתי לזה וליאורוש יודעת כמה זמן אני מחכה לזה נכון?? ליאורוש התגעגעתי אלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך את לא מבינה כמה חיים שלייי מחכה כבר לראות אותך לב יוווווווווו אגב ד''ש מפולינוש חחח היא הורגת אותי הקטנטנה הזאת היא שואלת אותי מה עם ליאורוש התגעגעתי אלייה חחחחח איזו חמודה היא נסיכה קטנה את הסדר אנחנו נוסעים עם קרובי משפחה חחחח יהיה צחוקים מחכה להפתעות בחופש בע''ה אמן אמן אמן אמן

איזה חוופש ../images/Emo13.gif

את החד אנחנו עושים אצלינו בבית עם כל המשפחה :) ומחר אני בתל אביב
וגם אחרי החג אני נוסעת לחברים בתל אביב ומשפחה
וגם אני נפגש עם אליסה ובתקווה שגם עם רותם בעזריאלי
וגם בחג אני מופיעה ואני מקווה שאליסה תוכל לבוא חחחחחח
והולכת להופעות של ריטה :) קיצור חופש צפוף

חופש קטלני ביותר :)

יוצאת כל היום עם חברות, ראיתי סרט פשוט מדהיםםםםםםם, לא רואים סרטים כלאה... העלילה מדהימה, השחקנים חתיכים ברמותתתת אחד ה-סרטים היפים שיצאו.. קוראים לו פרסי ג'קסון והברק משהו כזה... היה לשתי חברות טובות יומולדת, אז חגגנו בגדול :) והיום אני יוצאת לטיול עד שישי עם חברים בצפון :] הבאסה היחידה היא שיש מבחן גדול במת אחרי החופש :S

רותם654

New member
ממ..

טוב אז בחופש אני עושה חזרות להצגת סוף שנה.. הלכתי לקאמרי כדי לחפש מחזות לפסטיבל י"א של שנה הבאה ממ אני וחברות שלי הלכנו לאליס בארץ הפלאות בסינימה סיטי החדש והיינו ימיים בת"א היה נחמדדד ממ אני עושה את הפסח בצפון אצל המשפחה שלי ומה שכיף בעיניין שעשיתי שופינג ענק לכבוד זהXD וזהו בנתיים שבוע הבא אני מתכננת ללכת לסופרלנד ולים ואחר חוזרת לשלוש בגרויות>< ניפלא!

חופש ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני עושה אותו אצל דודים עם כל המשפחה אחרי זה אני נוסעת עם חברות לאילת בינהן גם ליאור
ליומים נוסעת לחברים נוסעים לתל אביב כל מיני הופעות : ) וחופשה נעימה לכולם !וחג שמח

אליסה13

New member
תודה רבה דושה גם לך ולכולנו../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

תנצלו ת'החופש תנחו תעשו חיים ואל תאוכלו הרבה מצות כי זה משמין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חג שמח דיאנוווש ../images/Emo13.gif ואליסה ?

כן בובה רק את צריכה לדאוג להשמנה אנורקסית שלי

אליסה13

New member
חחח אני אנורקסית???../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח אמא שליי הרגה אותי ממש הבטן שליי דבוקה לעמוד השידרה חחחחחחחחחחחחחחחחח אי אי אמא מה יהיה עם הילדה שלך??? רחמים עלייך לא מגיע לך ילדה כמוני לפחות הקטנטנה אוכלת מצויין אפילו יותר מידי נראה לי הגדולה צריכה ללמוד מהקטנה

למעלה