אז מה חדש עם CSI??

אז מה חדש עם CSI??

יש משהו חדש שפספסתי??
ואני יודע שפספסתי הרבה... לא ראיתי מיאמי כבר מעונה 5 לאס וגאס כבר מעונה 8 וניו יורק מעונה 4 :| יש לי הרבה השלמות אה?!

צשייר

New member
אז ככה-

מיאמי אין לי מושג איזו עונה משודרת עכשיו כי אני רואה רק בערוץ 11 וכבר מלאן זמן שלא היה שם מיאמי... לעומת זאת הגעתי בדיוק בזמן להשלים את הפערים של NY !! מתחילים ביום רביעי הקרוב מסתבר את העונה הרביעית בערוץ 11! ובלאס ואגאס יש פתאום מלא ישנוים!! קשה להתרגל בהתחלה אבל שווה לך לראות! זה מטורף מה שהלך שם!! אני לא אקלקל לך עכשיו עם ספויילרים... חחחחחחחחח... אבל אתה תופתע P:

צשייר

New member
בעיקרון ב11 בלילה

יכול להיות שקצת לפני... זה תלוי מתי הם שמים את "רבע שעה"... לפי מה שכתוב אבל זה יהיה ב23:10 ... הולך להיות פרק מטורף!! ראיתי במקרה ממש רק את הפרק הראשון של העונה הזו והוא יהיה מעולה P:

צשייר

New member
חחחחחח למה סטלנית?

היא לא עד כדי כך סטלנית.... ואני בהחלט העדפתי שהיא תהיה עם מק מאשר פייטון... יש משהו כל כך מתאמץ במבטא הבריטי המאולץ שלה חחחחחחחח... תגיד, למה שם המשתמש שלך בצבע אחר מכולם? זה כאילו במנהלים או משהו כזה, נכון ?

צשייר

New member
אתה מפקפק בראייה שלי?!?!? חחחחח

בטח שזה ורוד! רגע.. אדום?! לא! ורוד!

את רומזת משהו על הנטיה שלי? חחחח

זה אדום! לא ורוד. אני שונא את הצבע הורוד... אני מאלה שמתים על צבעים כהים, שחור/כחול וכאלה...

צשייר

New member
אני למדתי לחיות בשלום עם כל

הצבעים... אפילו עם ורוד.. הוא בסך הכל עוד צבע וזה לא אשמתו שכל כך הרבה פאקצות (כמה זמן לא אמרית ת'מילה הזו חחח) אימצו אותו... אבל אני בד"כ גם עם צבעים כהים.. למשל הבגדים שלי- יש לי אולי שניים וגם זה בקושי שהם בהירים... השאר זה ככה.. לרוב שחור חחחחח...

למעלה