אז... מה השיא שלכם?

שוויצר ../images/Emo13.gif

(אם שורדים את הטיפוס
)

ממש צר לי לומר

שעל משקל החמור קשור לעץ בצבא שחוזרים אחרי 10 שנים ומוצאים רב סרן, אחרי כמה שנים באקדמיה, לא צריך לעשות הרבה יותר מאותו חמור כדי לטפס וחבל...

תראי, תשמעי...

לפחות לגבי האוני' העברית, הרמה המדעית של המרצים טובה פלוס. מה שכן, חלקם לא בדיוק מצטיינים בהוראה וזה בא לידי ביטוי. אבל אנחנו בפורום סקס...אז נניח שטיב ההוראה עומד ביחס ישר לאיכות חיי המין של המרצים, עכשיו צריך לבדוק איפה נהנים יותר

../images/Emo5.gifגרמת לי לחשוב על חיי מין שלהם../images/Emo70.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!! זהו, איבדתי את הליבידו שלי לעד!!

קבלי את התנצלותי הכנה...

למרות שיש מספר מקרים לא קטן של מרצים זנאים שטומנים ידם בצלחת של הסטודנטיות שלהם, ולדמיין אותן דווקא לא עושה לי רע
אבל אני מבין לליבך, פרגני לעצמך פנטזיה מתקנת להחייאת הליבידו.

לא חושבת שיש אחד שהייתי מוכנה

לגעת בו עם סמן לייזר, אולי בירושליים עכשיו המצב יותר טוב ( למרות שכשלמדתי שם גם לא היו מציאות יותר מדיי גדולות
) תודה, אני אחשוב על משהו ברגע שהפלפיטציות יפסיקו

פלפיטציות?

לגבי לגעת במרצה...זו שאלה שמתאים להעלות אותה ככללית יותר, אני רואה מרצים שהצרות שלי ביום גרוע נראות לידם כשדה אירוסים מלבלב ועדיין, העמדה בה הם נמצאים גורמות ללא מעט סטודנטיות ענוגות ליפול חללות.

הכל הכל אני יכול כן זה החופש הגדול.

סתם לא זה הוויסקי
הגרסייה אינו טרול,סתם משוטט בפורומים אחרים,תודה וגם מדבר בגוף שלישי ממש כמו אלון מזרחי.. וזהו.

KeyserSoze

New member
הרבה?

כשהייתי צעיר וגמרתי מהר, השיא שלי היה 2 היום אני שורף 2 קילו עד שאני גומר, וכשזה קורה בסוף... , המיטה כבר יותר מחרמנת אותי.

בצעירותי למעלה מיום וחצי ברצף!

מאמי שלי לוחצת עלי לספר אז כנראה שיהיה על זה פוסט...

dvr38

New member
תלוי בבן זוג שלך,

אם זה לך, אני חושב שזה סביר . כבר שמעתי על 10 ויותר...

למעלה