אז... מה השיא שלכם?

../images/Emo41.gifנצלש../images/Emo41.gifיוחזרו הטרולים../images/Emo124.gif

נהייה פה משעמם

Single Malt

New member
../images/Emo6.gif

ולנושא השרשור... חמש פעמים זה יפה אבל בכיף אפשר יותר...

אני שוב חוזרת ומזכירה לך -

תמונות מזעזעות של זין
- תאמיני לי שיש הרבה על מה לצחוק
( טוב, האמת שזה מתחיל להיות יותר עצוב ממצחיק ברגע שיש יוזר אחד שכל תגובה שלו מלווה באותה תמונה של זין מגולח והשאר לומדים ממנו ומבקשים חוות דעת) מה גם שהחופש הגדול הביא לפה הרבה יצורים, תישארי חמש דקות ותראי. הם מתרבים.

טוב אני רואה שאין לי ממש ברירה

אז אני אתחיל לצחוק עלייך...
התמונות של ה-ז ממש משעממות! אם הייתי רוצה לראות אחד מקרוב הייתי משיגה לי אחד
בעעעע בטח כולם עכשיו בלילה הלבן בת"א למה את לא שם?:)

אם אין ברירה..

<חבל עלייך, יש לי אגרסיות מחזור שרק מחכות לצאת
> כן, הם לא ממש קולטים שאנחנו מעדיפות לראות גוף ( חוצ'מחופשיה כמובן ) שמעתי שגם באשדוד יש איזה שהוא פסטיבל עכשיו - כולם מתקשרים עכשיו לאכול לי את הלב - יושבת וחורשת למבחן
(טוב, לא כל כך חורשת, גולשת פה
) מה התירוץ שלך??

יש שם היום את אביב גפן ועברי לידר

אם אני לא טועה וגם איה כורם <היא בכלל מעולה, הדיסק שלה מומלץ בהחלט
> מה התירוץ שלי??? עבר עליי יום מטורף אני מתה מעייפות! נסעתי לדירה שלי בבוקר , הראתי אותה לכמה אנשים < אני מפנה אותה עוד מעט> אחוריי זה נסעתי לעבודה - לסגור דברים אחרונים < סיימתי לעבוד שם> והחזרתי את האוטו שלי
ואחרויי זה נסעתי לי"ם, באוטובוס!!!!!!
ועשיתי סבב קניות מטורף
הגעתי הביתה ממש מאוחר , ואני מתה מעייפות תירוץ מספיק טוב?
ואין לי שום בעיה ללכת איתך מכות , תני מקום ושעה! במה המבחן ומתי?

מוכנה לזרות קצת מלח על הפצעים?

לימון? משהו?? תמיד ב480 לירושלים יושבת מאחוריי אמריקאית קולנית שעושה כל הנסיעה שיחות טלפון לכל העולם בקולי קולות ולא נותנת לישון ( כל פעם אמריקאית אחרת, רובן דתיות משום מה ) כשמגיעים לת"מ אני שניה לפני לחנוק מישהו. בעסה לחזור לבית של ההורים, הא?
ווירולוגיה, שבוע הבא |אייקון מקיא| תני לי למצוא את הביקיני שלי ובריכת בוץ ואני כבר אדבר איתך
נראה לי שבנתיים נמאס לי לקרא על פפילומה ואיידס והולכת לישון

מה שכן, מצאתי חנות בודי שופ בתחנה

המרכזית
איחס, שיהיה לך בהצלחה והמכות יצטרכו לחכות עד שאמצע לי בגד ים חדש כי נמאס לי מהישן <ועם החזה הבעייתי שלי זה בטח ייקח קצת זמן
> לילה טוב
חלומות נעימים אינשאללה תחלמי על יונגר

או! כשאת רוצה את יכולה!

טענת שמשעמם? בואי נדסקס... מה בעייתי בחזה שלך ואיך אנחנו יכולים להתמקד על הבעיה ואולי לעזור לך לפתור אותה?

יש בודי שופ במרכזית? השתכללו../images/Emo67.gif

תודה
תודיעי לי כשתמצאי ( ואל תתחילי בכלל לדבר איתי על בעייתי
- אם אני אשמע עוד פעם ממוכרת "יש לך צרות של עשירים" אני נהיית אלימה
)

אני מבקש לתת לוירוסים את הכבוד

המגיע להם! (ד"ש לטרבולוס). חוץ מזה, ליד קבוצה של אמריקאים/אמריקאיות אני תמיד מרגיש כאילו נקלעתי ללול תרנגולות

הם מקבלים, הם מקבלים ../images/Emo13.gif

בקטריופאג' למדא עכשיו מקבל המון כבוד כשאני מנסה נואשות להבין את המפה הגנטית שלו ומה גורם לו לעבור בין המצבים ליזוגני וליטי
לול תרנגולות זה דימוי קולע
אני תמיד מחכה לאיזור של לפני העליה לירושלים שעוברים בין הרים ואין לאף אחד קליטה ופתאום משתרר שקט באוטובוס לחמש דקות שלמות

דווקא הבקטריופאג' עושה צרות?

הווירוס הנחות ביותר הממזר הזה... שקט הוא דבר מבורך, לא מוערך מספיק עד שאין אותו. דווקא עכשיו, בשעות האלה של יום שישי יש שקט מסוג מיוחד, כייפי, בירושלים שומעים אותו הכי טוב

../images/Emo12.gif איפה אתה חיי?

איזה שקט? אני שומעת את המואזין צועק לי מול החלון של החדר כבר 10 דקות
שקט הוא בהחלט דבר מבורך
<זה בסדר, למדא פוצח, עברתי הלאה
גם לנחותים מגיע צומי >

למעלה