אז מה הקשר ל Icarus Canopies

Icarus Canopies

New member
אז מה הקשר ל Icarus Canopies

טוב, זה קצת ארורך, אבל כדאי לקרוא... לאחרונה נשאלתי מספר פעמים מה הקשר בייני ולבין Icarus Canopies. אז ככה, למרות שכבר כתבתי על כך בפורום, אסביר שנית. אני מביא את החופות האלו לארץ במחירים מאוד אטרקטיביים, שכן אני לא עושה את זה למטרות רווח (משמע, אני לא dealer שלהם). אני מכיר את החברה הייטב ואת החבר'ה שעובדים עבורם ושצונחים עבורם/בזכותם (כמו למשל Team Extream, שנחשבים לטובי מנהגי החופות כיום כמעט בכל תחרות, ואת Team Evolution, שבד"כ נותנים את התצוגות המרשימות ביותר באירועי צניחה גדולים כמו WFFC). אז נשאלת השאלה (ובצדק) מדוע אני עושה את זה. ובכן, אני אוהב את התחום הזה (כמו כולנו) ואני מאמין בחופות האלו מאוד!!! בנוסף, אני אוהב את "הראש" שהחברה עובדת בו. כמו למשל אם רכשת חופה, ואינך מרוצה מכל סיבה, אתה יכול להחזיר אותה ולקבל חופה חדשה או את הכסף חזרה, תוך 30 יום מקבלת המצנח. החופות נפוצות בארה"ב ובאירופה ולמי שהיה בניו-זילנד/אוסטרליה כמעט ושלא נתקל בחופות מסוג אחר. כמובן, שאין לי אף מילה רעה לומר על חברות כמו PD, BigAir וכו'. חלקן מייצרות מצנחים מצויינים וחשוב להתנסות תחת כמה שיותר חופות ולרכוש את זו שאתם אהבתם, ולא את זו עם השם!!! אבל... חשוב שיהיה לנו כאן מבחר ויכולת לרכוש מה שאנחנו רוצים. Icarus נחשבים למעט יותר יקרים, וזאת בגלל תהליך בקרת איכות יקר מאוד שהמצנחים עוברים. בכל אופן, המחירים שאני יכול להשיג אותם משתווים ואף זולים יותר מהחברות השונות. דרך-אגב, לפי טענת החברה, המחירים שני מביא אותם לארץ זולים יותר מבכל מקום אחר בעולם. אגב, אני מקווה מאוד שבעוד מספר 4-5 חודשים אוכל לארגן מספר חופות להדגמה למשך איזה סופ"ש או שניים. אילו חופות יש... אז ככה, משום מה יש ל-Icarus שם של חופות מהירות ובעלות רמת ביצועים גבוהה מאוד. אז זה נכון לגבי ה- FX/VX. אבל ה- Safire2 הוא אחל'ה מצנח למתחילים ולכאלה עד 400 צניחות! ויש כמובן את ה- Crossfire 2, שהוא המצנח בעל הביצועים הטובים ביותר היום בשוק (מבין המצנחים שהם non-cross braced canopy). ה- Crossfire 2 ידוע בפתיחות העדינות ושילוב מאוד מיוחד בין קונסרבטיביות ואגרסיביות, תלוי בצרכים של הצנחן באותה צניחה. אם כבר הזכרנו את השמות של המצנחים, דעו לכם שההבדל בין הדגמים שמכונים 1 לדגמים שמכונים 2 הוא עצום! כמעט ומדובר על מצנח שונה לחלוטין. השינוי נעשה לפני כשלוש שנים, מאחר ונתגלו ליקויים חמורים בקו היצור. מי שייצר אז את המצנחים הייתה חברת מצנחים אחרת, שייצרה את החופות של Icarus 'תחת רשיון'. Icarus החליטה לסגור את החוזה איתם וכיום החופות נתפרות בספרד, תחת השגחת בקרת האיכות שנחשבת מהגבוהות בעולם הצניחה. אגב, אותו מפעל מייצר עבור הצבא הספרדי מוצרים שונים, ולכן הבקרה הגבוהה. אז זהו, זה קצת ארוך, אבל אני מקווה שזה יענה לכמה אנשים על השאלות. אתם מוזמנים ליצור איתי קשר ב-225007-051 או ב- [email protected] כמו כן, לבקר באתר הבית של Icarus, מצורף למטה קישור. דרך אגב, אשמח לעזור למי שרק ירצה בכל שאלה, גם אם אין היא קשורה ל-Icarus. אז תהנו באוויר, UV

oferbar

New member
תגיד

יש לך במקרה קרוספייר 2 לנסות? אכן אחלה חופה, חוץ מהפשלה שעשו עם ה trimming בדגם הראשון. לזכותם יאמר שהם דאגו לתקן את הבעייה. ואם אני לא טועה, איקרוס לפי המיתולוגיה (היוונית?), ניסה לעוף גבוה עם כנפיים מכוסות שעווה עד שהשמש המיסה אותן והוא התרסק כי לא הדליק סייפרס...

Icarus Canopies

New member
כן, זה פרוש השם

אתה אכן צודק. Iבשרוד אכן ניסה, עפ"י המיתולוגיה להגיע לשמש... אמנם הוא התרסק, אבל הוא נחשב לחלוץ התעופה! על שם כך השם. בכל אופן בעבר נקראה החברה Jayro והסמל הורכב מכנף והאיש הפרופורציונלי של דה-וינצ'י אם אתה מכיר, שנחשב גם הוא לאחד מחלוצי התעופה/צניחה. ולענינינו... אתה מוזמן לנסות את החופה האישית שלי (Crossfire 2 - 109). וכמו שכתבתי, אני מאוד מקווה להשיג מספר חופות לסביבות אפריל/מאי, אבל נראה... UV

oferbar

New member
תגיד

יש לך במקרה קרוספייר 2 לנסות? אכן אחלה חופה, חוץ מהפשלה שעשו עם ה trimming בדגם הראשון. לזכותם יאמר שהם דאגו לתקן את הבעייה. ואם אני לא טועה, איקרוס לפי המיתולוגיה (היוונית?), ניסה לעוף גבוה עם כנפיים מכוסות שעווה עד שהשמש המיסה אותן והוא התרסק כי לא הדליק סייפרס...

למעלה