אז מה הפלא ?

גדוש

New member
אז מה הפלא ?

רצית לשבור אותי , התרועות לך הצלחת. רצית, להוריד אותי הכי נמוך שאפשר, כי משם אפשר רק לעלות, כך פעם אמרת, הצלחת גם בזה ,רק שלא לקחת בחשבון שעם זה, בא יאוש מוחלט ואבדן עצמי, עד כדי התרסקות. חשבת שדרך שבה את הלכת פעם, היא זו שלי , תאומה לה. ובשלי ,אין קיצורי דרך וגם היא לא זהה. כל מה שאני רוצה, זה להמחק ולא להיות קיים. הרמתי ידים ואמרתי נואש.

moran.l

New member
אני יודעת

שהכאב ממכר.. ומושך עוד עוד מטה... אני יודעת ששגרת הכאב כבר נמאסת.. אני יודעת שהאבדון הוא האויב המוחלט שלי ושלך.. אבל אסור. אסור לתת לו לשלוט בך.. באיזשהו שלב, ניתן יהא לאבד כל צלם אישיות (שאני בטוחה שהיא באיזה מקום נפלא) ואז כבר תימנע מלחמה על דבר נפלא - ע ל י ך . אז נכון.. קשה וכואב ורע - אך יש צורך לנסוך בתוכך את האמונה כי יבואו ימים טובים. לא להתמכר לכאב, לא להרים ידים. ולא לתת למישהו למנוע ממך מה שמנעו ממנו - א ו ש ר. מגיע לך. פה בשבילך. מורן.

moran.l

New member
אה...שכחתי גם

wweeellccooommeeee!!!! שוב באיחור.. מצטערת...

תגובה לך.....

יודע אין כזה דבר שהיא עשתה... כל התרועות לך הם!! והיא יכולה לומר אותו דבר. והיא זועקת את זה זמן רב ואגב מי ששותה.. מוריד עצמו במו כוסו!! זו הקיצוניות של השתיה שמחה מדומה מהולה באלכוהול במקום לקום ולעשות מעשה

גדוש

New member
את יודעת.. ואלו יהיו מילותי

האחרונות פה! (יש אי מיל) את קצת התבלבלת , אני לא שותה לבד ואני בטוח לא שיכור. לקום ולעשות מעשה? ואחרי הכל, את היחידה שיודעת הכל ,למה זה קורה ?למה זה ככה? הלוואי והייתי קוסם ומסוגל להעלים את הדבר הזה. אני, לצערי לא. אני ,זקוק לשקט הזה כל מנת לפתור ובמלחמות אותן שנינו מנהלים, השקט איננו אין פה אשמה , יש פה רצונות, שלך למקום הנכון והרצוי. ושלי שעדין נאבק ,בדרך ארורה ורוצה לראות, את עצמו משוחרר.

למעלה