אז מה המצב איתכם

zacki

New member
אז מה המצב איתכם

אצלי טוב, בטלוויזיה גרוע ביטלו חברים בערב - עונה שישית ביטלו חברים בצהריים - עונה רביעית נשאר ביום שלישי - עונה חדשה, בלי עין הרע, ובסטאר וורלד פרקים ישנים. ביטלו גולשים בזמן בערוץ הילדים - עונה חדשה. טווין פיקס הולך להגמר עוד איזה 5 פרקים ואלה הסדרות היחידות שאני רואה בטלוויזיה. סיינפלד כבר ראיתי את כל הפרקים אז נמאס, למרות שגם חברים ראיתי את כל הפרקים, אבל זה אף פעם לא נמאס... ואלה שלוש הסדרות היחידות שאני רואה (לפחות ראיתי) חוץ מלפעמים חלק מיצפאן רק כשמשעמם באמת! ועכשיו יישאר לי רק חברים פעם בשבוע??? תמליצו לי על איזה סדרה טובה!

חיפושיט

New member
המצלות ושאר ירקות

קודם כל שלום, ברוך הבא למעונינו הדל, אני חיפו מצוות הקבלה, תשאיר את המזוודות אצל יעל ואנחנו כבר נטפל בך... סדרות דרמה טובות: * הפרקליטים * באפי ציידת הערפדים <למרות שהיא לא נחשבת לכאת והיא דווקא מצחיקה> * עוז- לא יודעת מתי היא חוזרת * בנות גילמור קומדיות טובות: * כולם אוהבים את ריימונד- אחת מהכי מצחיקות שראיתי- בסטאר וורלד * משפחת סימפסון- סטאר וררלד כל יום ב1 בצהריים * המופרע של דרו קארי- חוזר ביום שישי * נשואים פלוס- כל יום ערוץ שש עשרים ל10 * חברים- אין לי מה להוסיף * פרייזר- סטאר וורלד * סאות` פארק- ערוץ ביפ בממיר הדיגיטלי ועוד ועוד ששמותהם פרחו לרגע מראשי אזכר אודיע לך תהנה! B-)

חיפושיט

New member
וגם

סופרנוז, הבית הלבן, ולחובבי הנוסטלגייה שבניכם, דוסון- העונה הראשונה

fluppster

New member
משפחת סימפסון יש גם ב......

יום שבת 19:30 בערוץ 1. מי שלא ראה היום, הפסיד!

libi k

New member
יש גם...........

בbbc ptime תוכנית שקוראים לה top of pops זה בעצם תוכנית ע``פ המצעד האנגלי השבועי וכל האומנים (רובם לפחות)באים להופיע את השיר שלהם שנכנס למיצעד. טוב נו,זאת לא סדרה אבל תוכנית דיי שווה!

למעלה