אז מה היה לנו ....

ssyוM

New member
אז מה היה לנו ....

לאחר שבוע של טיול בסין בו שוטטתי גם בלא מעט מרכזי קניות ושווקים התייאשתי, לא מצאתי דבר שמזכיר פאזלים . ואז...על איזה הר בסמוך למנזר בודהיסטי ( מנזר וואניאן - הר אמיי ) אני קולטת סינית חמודה אוחזת שקית ממנה מבצבץ פאזל . לא האמנתי...באמצעות מדריכה מקומית העזתי לשאול אותה האם היא רכשה אותו בסביבה ותשובתה....הפאזל לא נרכש באיזור והיא מאוד תשמח אם אקח אותו . מובכת ניסיתיבנימוס לסרב ואף להציע תשלום עבורו ...המדריכה המקומית הבהירה לי שאם אסרב אעליב את הסינית המתוקה. כך, באמצע שום מקום יפה במיוחד יצאתי עם פאזל של 1000 חלקים אותו סחבתי איתי לאורך כל הטיול עד הבית . הוא לא מדהים ועדיין אני מאוהבת בו ...הוא תמיד יזכיר לי את הרגע הקסום ההוא ובכלל את הטיול הנפלא הזה .

123נעמי

New member
איזה נופים משגעים

נראה כמו גן עדן צריך להפוך את התמונות לפאזל
12000 חלקים מינימום

ssyוM

New member
הפתעה נוספת ../images/Emo28.gif

במדחוב Nanjing המדהים מס' 345 בשנחאי
נתקלתי במיקרה בחלון ראווה המציג פאזלים כדוריים , מיד החלטתי לחפש את מקורם . ברחבת הכניסה של חנות בעלת מספר קומות חיכתה לי ההפתעה הבאה
פאזל כדורי של כדור הארץ בקוטר של 1 מטר , נותרתי ללא מילים ...הוא מדהים
וזה פאזל ...בדוק

ssyוM

New member
אגב...הוא למכירה ...

אם תסתכלו טוב בתמונה תראו שמחירו קרוב ל- 30,000 יואן שזה בערך 18,000 ש"ח . יש קונים

ssyוM

New member
כמובן שמצאתי את החנות ...

לצערי היו בה רק פאזלים כדוריים , יפים אומנם אבל אני לא חסידה גדולה שלהם . והמחירים קצת יותר זולים מהארץ ממש לא באופן משמעותי .

א ר י ק ל

New member
W0W-

מכמה מילות הסיכום נראה שעשית חיים.. איזה נופים,איזה מראות שאיננו רגילים בהם. מה שכן-רבות הפעמים שה"סמים" עלו לך לראש.. (סמים=פאזלים) שמח שנהנית. אחרי הכל- לא כל יום טסים. ובטח שלא לסין. אל לך להתבאס..עוד נטוס כולנו כחבורה אחת לגרמניה, ושם תקני כמה "סמים" שרק תרצי.

123נעמי

New member
ששששששששש

יש כאן שוטר על אופנוע
שלא ישמע שאנחנו נוסעים להסניף ריח של פאזלים

ssyוM

New member
ולמי שמתקשה להרכיב ע"פ התמונה

מצורפת מפה בגב האריזה של מיקום החלקים לפי ה-ABC

א ר י ק ל

New member
W0W 2-

איני מתלהב ומרכיב פאזלי נופים/טבע. אך פאזל זה יוצא דופן. אין בו פרטים "גסים" של הטבע, יש בו אווירה נעימה ושקטה, ממש "מצויירת" שכמוהו. והיונים תורמות,והגג נחמד. בקיצור-יש עליו. אהבתי. אני מבין למה את מרגישה מיוחדת איתו,מזכרת נפלאה. למרות שלא התחברת כל כך לתמונה עצמה. כתיבת מיקום החלקים: ע-נ-ק איזה סינים חכמים. נחמד היה לקבל מידי פעם רמז קטנטן לגבי חלק שכל כך מציק,ומוציא את הנשמה. מידי פעם-כמובן. תודה על התמונה. נתראה על קפה ופאזל.

123נעמי

New member
מעניין אם החלקים עצמם ממוספרים?

פתחת את הקופסא? זו חברה פאזלים סינית?

למעלה