אז מה היה לנו ?

אז היום אני בוחרת לי

את הכחול של הים כי הים תמיד מרגיע אותי ואני כל כך אוהבת את הים בכל מצב, ירוק של שדה פורח הריח הזה של הפריחה אחחחחחחחחח פשוט נפלא

mr_lonely

New member
היא והים

יושבת על קו המים, צופה בגלי הים הנשברים אל החוף. גדול הים וסוערים גליו, כעצב בעינה, כסערה בליבה.

mr_lonely

New member
../images/Emo25.gifאת צודקת, אבל...

חבל שהמוזה קצת יבשה לאחרונה אולי בגלל השרב...הייתי מעדיף לכתוב חדשים במקום לשלוף את המוכנים....

העצב נשטף אל הים..

יושבת על קו החוף.. יחפה משחקת בחול.. הגלים שוטפים את רגליה.. לוקחים את העצב עימם עמוק אל תוך הים.. נשאר רק טעם מלוח של הדמעות..

mr_lonely

New member
לאחר ככלות הכל

לאחר ככלות הכל הגאות תשכך והשפל יבוא, אדווה דקה על פני המים... קצף אהבתי יצוף מעל זה מה שישאר, לאחר ככלות הכל....

מחר אשחה עם הגלים..

דמעות בעיניים..חול באצבעות..מבט עצוב אל השקיעה..רוצה לברוח להשאיר את העצב מאחור..מחר אולי אשחה עם הגלים אל השקיעה...

mr_lonely

New member
נגבי דמעתך !

גם אם במקום אחר אשן ואתעורר הכיסופים ישארו והמילים נאמרו ופרחים שנשתלו יפרחו וילבלבו נגבי דמעתך הרי אני בליבך ואת בליבי נגבי דמעתך וחייכי תמיד...חייכי !

מחייכת ובוכה..

אתה שם.. אתה רחוק.. אתה בשלך ואני אבודה.. לבד בסערה של רגשות.. לבד עם הדמעות והעצב.. מחשבה עליך מעלה בי חיוך.. בוכה ומחייכת.. ;)

mr_lonely

New member
הזמן עושה אותך רכה

הזמן עושה אותך רכה ואת עורגת, ידייך פרושות קוראת אל הישימון, אל המדבר הצחיח. הזמן עושה אותך רכה ואת אוספת פנייך, אל נא, אל תאספי פניך האירי פנייך אל החיים. לילה טוב, מתוקה ! לילה טוב !

לילה טוב..

מחר יום חדש.. זריחת השמש תביא אור חדש לעולם.. בתיקווה שהאור לא ישקע.. לילה טוב חמוד..חלומות מתוקים..

צהרים טובים..

אכן השמש זרחה והאתמול הוא עבר..השמש הביאה עימה יום חדש מלא צבעים..היום אני סגול של התחדשות.. שיהיה יום נפלא

מחר אשחה עם הגלים..

דמעות בעיניים..חול באצבעות..מבט עצוב אל השקיעה..רוצה לברוח להשאיר את העצב מאחור..מחר אולי אשחה עם הגלים אל השקיעה...

מחר אשחה עם הגלים..

למעלה