אז מה היה לנו?

orlon

New member
אז מה היה לנו?

אחרי 3 שבועות של שיטוטים בעיר, אני מרשה לעצמי לאמר בודאות שהעיר במצבה הטוב מזה שנים.נתחיל מהעובדה שהעיר ההסטורית לאט לאט מקבלת את הכבוד הראוי לה ומשתפצת יפה.אתם מוזמנים לסייר בשכונות כמו "כרם התימנים" ו"ונווה צדק". הרחובות הראשיים של ת"א בראשם שדרות רוטשילד המהממות נותנים הרגשה של אירופה. גם אלנבי לדעתי מאוד אירופאי (לא פריז, אבל בהחלט אתונה...) אבל מיליון קווי האוטובוס שעוברים שם ביום מסריחים אותו והופכים את השיטוט ברחוב לחוויה בלתי נסבלת של ממש. למרות שתמיד אפשר למצוא מפלט בנחלת בנימין או בשינקין- רחוב שמקסים אותי כל פעם מחדש. דיזנגוף לדעתי הוא הרחוב הכי כיפי בת"א. הוא מטופח ונאה והבוטיקים הענקיים והמעוצבים שבו נותנים תחושה עולמית. לעומתו אפשר לחצות את הכביש ולהכנס לבן-יהודה או הירקון שנראים כמו מיתון כבד. יש כל מני מבנים חדשים שנבנים ליד נווה צדק (קרוב מאוד לקו המים....מממ....רחוב הכובשים אולי?) שמתי לב להמון מדרכות חדשות, כבישים ותשתיות ששופצו-משופצות ולעשרות (אם לא יותר) בניינים, הן בעיר ההסטורית והן צפונה יותר. לסיכום- בימים הקרובים יש לכם את המזג אוויר המושלם ביותר לטיול, צאו ותהנו!

danezeq

Member
ואוו כמה זמן לא הסתובבתי בדיזינגוף

החלק היחיד שאני נמצא בו בדיזינגוף זה מדיזינגוף סנטר עד לכיכר, כשאני חונה בדיזינגוף סנטר והולך ברגל לקולנוע חן ובא לי לבכות שאני רואה את הכיכר עירייה בת ז*** יש חלק קצת יותר מעודד?

orlon

New member
בוודאי

החלק שאתה מטייל בו מכוער. ויותר מזה תקוע בו גם איזור הבנייה המוזנח (שידוע יותר בכינוי INCENTER שרכישתו על ידיי סולל בונה התבטלה) לטיול בדיזנגוף תתחיל בפינת נוארדו ורד דרומה לכיוון הסנטר (המדרכה מצד שמאל הרבה יותר פורחת מהימנית) תהנה.

למעלה