אז מה היה לנו?

Syndrome

New member
לא לגמרי מסכים...

לגבי אמינם, אם כבר הדיסק סולו היה ככה-ככה, לגבי הפסקול והסרט - דבר ראשון לדעתי הסרט נותן לו המון קרדיט, אחלה סרט בגדול, והחלקים שלו בפסקול (ביחוד Lose yourself), אבל אני מסכים שהשאר (אולי חוץ מהשיר המדהים של גאנג סטאר) די גרוע. קאניבוס פשוט עצבן/שיעמם אותי כבר מהשמיעה הראשונה. ROOTS יצאו תותחים!!! האלבום שלהם הוא פשוט לא היפ הופ, אבל הם התעלו על עצמם בתור להקה, הראו שהם יכולים פשוט לעשות כל סגנון (The Seed 2.0 הוא שיר רוק´נ´רול קלאסי שמבוצע בצורה מצויינת, Thought@Work שיר מעולה עם תופים מעולים, בכלל החלק של Questlove המתופף כאן הוא ענק, מראה למה כ"כ הרבה מחשיבים אותו למתופף הכי טוב במוזיקה השחורה וקצת מחוצה לה... הרוטס פשוט היו צריכים למצות את עצמם מחוץ לתחום הצר של ההיפ הופ, מה רע? Jurassic 5 - כ"כ מהנים, הרגשה אולד סקולית וכיפית ושירים מצויינים. Nas - ממה שהספקתי לשמוע מהאלבום החדש (וזה מעט) הוא מצויין והלוסט טייפס פשוט מדהים... Fetus ו-Doo Rags הם שמיעות חובה.

Gershenman

New member
אוי לי

שכחתי עוד אלבום שיצא בתחילת 2002- God Loves Ugly, של אטמוספיר.. איזה אלבום מצויין.. חות מאיזה 3-4 שירים,כל שיר פה הוא ברמה גבוהה..נתתי על זה ביקורת מפורטת,יש במאמרים.. ובקשר לקניבוס..האלבום שלו החדש ממש טוב לדעתי..קשה לעקל אותו בהתחלה,אבל בשמיעה שנייה הוא ממש טוב..אחלה הפקות ורוב השירים טובים מבחינת ליריקס.מה שכן,אי אפשר להקשיב לדיסק הזה בשמיעה אחת... אבל Bis vs. Rip זה שיר מצויין,אחד הטובים ששמעתי בזמן האחרון,כנ"ל השיר Liberal Arts עם הג´דיי מיינד טריקס

למעלה