אז מה היה לנו

אז מה היה לנו

רב פדופיל
נשיא אנס
ניצבים מטרידנים
בקיצור."ישראבורדל"
.
על גנבים ונותני שוחד.ומועלים
לא מדברים.מכירת אוצרות טבע לטייקונים זה דבר פעוט.
המפיה הסיציליאנית מקבלת שעורים פרטיים אצלנו.
ורק אצלנו.
צ'י

argamon

Member
שלום לגולשי תרבות הונגריה:

רק לכם אנו שבתמונה מוכנים לגלות שאנחנו אלו אשר שידרנו בכתבה שהביאה אויקה. אנו שוקלים עכשיו לקיים עם גולשי פורום תרבות הונגריה דיון על מסתורי החלל, ואולי נתאם איתכם זמן וניקח את מי שירצה לטיול בחללית שלנו לביקור בכוכב בו אנו גרים, לטיול בן שבוע. אל תדאגו מהמראה שלנו הלא מוכר לכם, שאולי מרתיע חלק מכם. אנו ידידותיים ביותר. אז שיהיה לכם חנוכה שמח

evike

Well-known member
מנהל
חוצנים וחייזרים הם אחד מהנושאים שנמצאים במחלוקת תמידית

יש המאמינים ויש שממש לא.
לדעתי, לא יתכן שבין מילייארדי הכוכבים, רק בכוכב "ארץ" יש חיים. אני מאמינה שאי שם יש כמה וכמה כוכבים מאויישים, בצורת חיים זו או אחרת.

ישנם הרבה עדויות, וגם הרבה מסתורין וסודיות סביב הנושא. יש את הבסיס הצבאי בטקסס, שיותר מידי עדויות המוכחשות מידי פעם, אבל גם כאלה שיוצאים נגד הסודיות ומספרים על אמיתות הארוע.
גם טייסים מדווחים מידי פעם על תופעות לא הגיוניות.

יש עדויות של אנשים מכל מיני מקומות בעולם, שאין שום קשר והכרות ביניהם, שנעלמו לזמן מה, וחזרו עם סימנים מוזרים בגוף, ולכולם אותו הסיפור על נסיבות חטיפתם.
ישנם גם חומרים שנמצאו ושאין אותם על פני כדור הארץ.
ויש גם כאלה שראו וצילמו כלים מוזרים, וקולות מוזרים.

לפני כמה שנים אנחנו ראינו עב"מ. זאת אומרת ראינו משהו לא מזוהה, משהו מוזר. מה זה היה, אין לי תשובה.
בחוה"מ פסח "הורדנו" את הבן לאחר שרות של כמה חודשים מהעיניים של המדינה לבסיס בצפת. בדרך חזרה הביתה, בכביש 65 ואדי ערה, פתאום הופיעו בשמים משום מקום 3 אורות. מטוסים זה בטוח לא, הם נעלמו והופיעו לסרוגין, במהירות מסחררת. (אישי שרת כל חייו בחיל אוויר, ומכיר איך נראים מטוסים בלילה), עד שנעלמו.
האמת, זה היה די מפחיד. חושך, ואנחנו לבד בכביש.

המצחיק הוא, שבאותה התקופה המנורות שלנו בסלון היו מורכבים משלוש יחידות. הטלויזיה אז היתה קמורה ומבריקה, וכל פעם שהדלקתי את המנורות, הם השתקפו בטלויזיה, והזכירו את העב"מ. כשהייתי לבד, אפילו פחדתי מעט.

הנה באקראי אחד מהקישורים הרבים בנושא.
[URL]http://www.mako.co.il/hix-bizarre/Article-437846c3b4c6831006.htm[/URL]

argamon

Member
אוויקה, אני שמח שיש לנו דיעות דומות:

> ראשית, הסיבה מספר אחד בה החלטתי ללמוד להפעיל מחשב ולגלוש באינטרנט הוא אסטרונומיה. אני מאד אוהב מידע בעניין ובמועדפים שלי נמצאים באופן קבוע:
תמונת היום באסטרונומיה של נאסא : http://go.nasa.gov/KpLi1t
ואתר "הידען" בו יש בין השאר דף של אסטרופיסיקה: http://bit.ly/1QiAeTC
וגם דף של אסטרונומיה : http://bit.ly/1OWMS7D
> אם היו עושים טוטו חלל לניחושים האם יש חיים ביקום או אין, אז הייתי מצביע בלי שום היסוס שיש! כל המידע שיש עד היום לאנושות על הכוכבים ,נחשב בקנה מידה חללי כמידע על מה שיש בשכונה הקרובה. המידע של האנושות הוא רק על גופי חלל במרחק של מספר מיליוני קילומטר, וזה פסיק במונחי חלל בו יש מרחקים של טריליוני קילומטרים והרבה יותר. אז אנחנו לא יודעים עדיין כמעט כלום.
> בעניין הקונספרציה שבצבא אמריקה יש מידע סודי בעניין חוצנים או משהו דומה, לדעתי אלו זיבולי מוח של התקשורת. ראשית אני לא מבין למה חוצנים שהצליחו להגיע לכאן, חייבים להסתתר מבני האדם? אני בטוח שאם יש להם טכנולוגיה יותר טובה מאיתנו וזה להגיע לכאן, אז יש להם נשק מספיק טוב להתגונן מפני תושבי כדור הארץ שינסו להתעסק איתם. מלבד זאת יצר האדם הוא לשתף סודות עם אחרים ואין מצב שאם היה חוצן מוחזק בצבא ארצות הברית, גם לא בחיים, או משהו אחר חללי, מישהו היה מדליף את זה בשלב מסויים לתקשורת
> לדעתי כל עב"ם (עצם בלתי מזוהה) שמישהו ראה והוא אדם אחראי שלא מדמיין, לבסוף יתברר שמדובר במשהו תוצרת האדם, ואולי הצבא ניסה משהו סודי ולכן לא מגיב על העניין אפילו במחיר זה שחושבים שזה עב"ם.
> לדעתי כל המדווחים על חטיפה על ידי חוצנים, או חולים בנפש שמדמיינים דברים, או שקרנים, וגם יתכן שמדובר בחובבי מתיחות שסימנו על עורם סימונים מוזרים וטוענים שיש להם את זה לאחר חטיפה לחלל והחזרתם לארץ. תסלחו לי על הבוטות אבל לדעתי זה בולשיט.
> אוויקה, אין לי ספק שראית משהו מוזר עם אורות מוזרים, אבל אין לי גם ספק שמדובר במשהו מעשה ידי האדם , ואולי זה כלי צבאי סודי, והצבא מעדיף לא לדבר על זה גם במחיר שיחשבו שמדובר בחללית.
> אני לא אשכח את ההיסטריה שהייתה פעם באשדוד כאשר ראו לפתע באופק גוף ענקי עם אורות באמצע הלילה מול הנמל והמשטרה הגיעה למקום והחללית,,,, הייתה עגורן ענקי בנמל שעבדו איתו במשמרת לילה והוא הסתובב לכיוונים שונים והיו עליו פנסי איתות אזהרה למטוסים ומרחוק ניראה כמו חללית המסיירת באזור.
לבסוף אני תוהה האם ימצאו פעם כוכב שעליו נמצאים רק תושבים המדברים רק הונגרית?

[URL]https://www.youtube.com/watch?v=jCCDthK6mns[/URL]

boriska1

Well-known member
לארגמון.יש רק בעיה בקשר בין המרחק,מהירות והמסה.

כל מה ש"קרוב",כבר נחקר.לא ידוע אם יש חיים,אבל ברור שאין ציוויליזציה.צודקת אווקה,סטטיסטית יש הסתברות גבוה שיש ציוויליזציה באיזשהו מקום ביקום.אבל לעולם לא נדע זאת,וכל זה בגלל איזה יהודי בשם איינשטיין.

argamon

Member
boriska אז הדורות הבאים יידעו:

סליחה אני משיב לך מאוחר כי לא הבחנתי בזה:
> פעם קראתי מאמר היסטורי של בדיקת מומחים שקבעה שלא יתכן מכשיר תקשורת שלא עובד עם כבלים, כמו טלגרף וכ"ו. היום כידוע זה נשמע אבסורד.
> אז מה שאת כותבת על שברור אין ציויליזציה, זה בגלל שאנו בדור שעוד עשרות שנים ייחשב דור מפגר בידע. מה שברור הוא שלא ידוע לנו על ציוויליזציה, אבל ממש לא ברור אם יש ציוויליזציה בכוכבים אחרים מרוחקים. כידוע יש מיליארי מיליארדים של כוכבים והידע שלנו במונחי חלל על כוכבים, ממש אפסי. בהחלט יתכנו כוכבים עם חיים במרחקים מטורפים שאין לנו מושג עליהם, ואולי גם הציוויליזיה בכוכבים הללו לא יודעים עלינו, ואולי כן יודעים עלינו, אבל לא יודעים איך להתקשר איתנו בגלל המרחק ואולי חוסר הבנה מוחלט של התקשורת ביננו בני האדם שהוא באמצעות דיבור. על בטוח ימציאו כלי טיסה לחלל שהם טסים במהירות הרבה גבוהה ממהירות האור ואפשר יהיה לטוס לכוכבים אחרים בלי הצורך בשנים אלא אולי בשעות.
מה שאני כותב עכשיו עושה רושם של משהו דמיוני, אבל כאמור פעם "מומחים" קבעו שתקשורת מרחוק בלי כבלים זה משהו שלא יתכן, ואולי גם קבעו אז שתקשורת בלי כבלים זה משהו דמיוני.

אנשים קוראים בצורה שונה המציאות

ככלל,הרבה אנשים שוגים בפרשנותם המציאות, כי כך אנחנו בנויים,משהו בחושים שלנו ובמוחנו יודע להכשיל אותנו....ראיתי בטלוויזיה עכשיו משחק כדורגל, וכל פעם אני מתפלא מחדש מאיפה לוקחים הפרשנים את התאורים/הסברים שלהם...ועוד דוגמא מהזמן האחרון, כל ערביה המנפנפת בימים אלו עם סכין...נראת מחבלת...אבל המומחים בבית המשפט רואים בסרטים המצולמים משהו אחר....
ההתייחסות לנושא בד"כ נראית לי לא לעניין עד מגוחכת, אנשים מביאים כל מיני דברים כהוכחה שיש, ואחרים אומרים כי אין ,משום כי הסיפורים המובאים נשמעים/נראים מטופשים...בד"כ זה שיח לא חכם ולא ענייני.
אין טעם להביא סיפור של שכן שטוען שחוצן ביתר אותו לעשרה חלקים, והרכיבו בחזרה, ולראות בכך הוכחה כי הכל שטויות...אלא אם הנושא הוא סיפורים ומעשיות....אנשים מתיחסים בכובד ראש לשטויות שלא עוברות רף מסוים של הגיון...אף אחד לא ראה הסרט :i know what i saw ?

שלום לך !

מעניין....לפני כמה שנים ישבתי עם מישהי מחוץ לבית בכרכור,היה כבר חשוך, כשפנינו מזרחה...וראינו שלושה אורות,בטור,במרחק,הדבר נראה לא שייך [וקשה להסביר למה],ואחרי דקות הדבר נעלם,ובימקום,ראינו אותו הדבר קרוב אלינו...אם את פה,תוסיפי פרטים,אני סקרן לדעת אם ראינו אותו העצם.

evike

Well-known member
מנהל
מה ראיתי? ממש אין לי מושג. יודעת רק שזה היה מוזר ולא הגיוני

ולכן גם כיניתי זאת עב"ם, כלומר משהו לא מזוהה.
התאריך זכור לי, כי באותו היום הורדנו את הבן שהיה אז חייל מהעיניים של המדינה לצפת.
זה היה בחוה"מ פסח, באפריל 1996, בכביש ואדי ערה בואכה כביש החוף.
ממול מעט שמאלה הופיעו 3 אורות בוהקים במרחקים שווים ביניהם. המהירות בה הם זזו לא דמתה לשום דבר מוכר. הם נעלמו והופיעו לסירוגין, ועברו לשמאלנו. ככה במשך דקות ארוכות, עד שהגענו לכביש החוף והם נעלמו.
סה טו.

תודה להתייחסות,

רציתי לדעת האם יצאה אלומת אור מהאורות,כמו מפנס, או ללא אלומה, כמו ברמזור לדוגמא, ולגבי המהירות, האם עמדו באותו מקום, או נעו מהר ? והאם כשהופיעו ,זה היה זה שנעלם, או אחד אחר...כמובן אם יש לך היכולת לשפוט...תודה.

evike

Well-known member
מנהל
אנסה לענות

לא יצאה אלומה מהאורות.
בחלק מהזמן השלישייה עמדה במקום ובחלק מהזמן נעה מהר.
לפעמים הם נעלמו ואז הופיעו שוב.
כל הזמן השלישייה ביחד, ובמרחק שווה ביניהם.

תודה

מעניין, אני מניח כי שלושת האורות הם כלי אחד, הדבר יכול להיות מה שאני ראיתי, למרות כי לא הבחנתי בתנועה במה שאני ראיתי,
אשאל את שותפתי לתצפית אם היא זוכרת בדיוק מתי צפינו בדבר,
אני לא יודע אם זה שייך, אך לא רחוק יש מרכז צה"לי להטסת כלים בלתי מאויישים.

nurii

New member
זה כבר מעניין כי היו גם אצלנו

באותה תקופה וגם אחרי.קצת לפני פתיחת עונת הרחצה ילדים ראו בגן חוצן והזמינו את המומחים בארץ והם חקרו את הילדים ואימתו את הנושא.גם נשארו סימנים בבריכה....זו בדיוק השנה.והאזור.

nurii,

התגובה שלך מאפיינת תופעה בה אנשים לא יכולים לעשות הפרדה בין עדויות שונות, ככה אנחנו בני האדם,מוגבלים [...אני לדוגמא כשאני קונה רכב אני לוקח את חברי, שלא מבין איך אני לא מבחין במה שהוא מבחין], רוב האנשים מגיבים לסיפור על עצם חריג בבדיחות הדעת,ונהנים להביא סיפור משלהם על אנשים ירוקים....זוהי תגובה אופיינית על כל סיפור חריג...ולי קשה להבין איך אנשים לא מתייחסים לוועדות חקירה ,לעדויות של אנשים,שכל אחד לחוד אם היה מעיד על מעשה רצח, היו מאמינים לו, וחבר מושבעים היה מוציא להורג אדם על פי עדותו.

טוב,

שאלתי את שותפתי לתצפית, התצפית שלנו התרחשה לפני שלוש שנים,
בכל מקרה ע"פ הבנתי, סביר כי אנחנו כותבים על אותה תופעה.

הערה ביחס למה אנשים מאמינים.

הומוסאפיינס מאמין למה שמאכילים אותו.
החל ממשה רבנו .דרך ישו .ועד מוחמד.
שלא לדבר על בודהה.

צ'י

לי יש בעיה לא פשוטה

אני מדבר עם מכרים,חלקם למדו הרבה,חלקם נחשבים לחכמים....ואני שם לב כי כשאני יוצא ממסגרת שיח מסוימת...אנשים מפסיקים להקשיב,או מגיבים באי רציונליות....ובעצם, השיח נגמר,הקומיניקציה נפסקת,
היום כשאני מדבר עם אנשים, אני מתכנן מה שאני יכול לומר בלי לאבד את זה שמולי....והמסגרת נהייתה צרה, וזה קשה, וזה דופק אותנו כחברה....בעצם דבר לא השתנה מיום כיפור ההוא, כשמישהו דיבר על סימני מלחמה... דיבר אל הקיר.

למעלה