אז מה היה לנו?????

magy

New member
אז מה היה לנו?????

הגיעו חדשים.......חצי הונגרים...... ולא רק חזרו לנו מאילת...... חזרו מהמזרח הרחוק..... היו סיפורי אהבה...... אבות ובנים....... הסתיו ממשמש ובא......... הצגות, אופרות, מוסיקה.....שירים........... ובקשה נוספת לנסיעה לייקב....... אוקי...........מתחילים את הרשימה מהתחלה......... מי נרשם ל- 17 לחודש זה........לסיור בייקב...... תנו תשובות ......כדי להודיע שם..... שלא יחשבו שאני צוחקת על חשבונכם עם הדחיות....... 15 לא ניקח בחשבון בגלל העומס שם....... 16 -17 מתאים........ נזיז את העניינים? אחרי סיכום סופי, איידע כל אחד במסר.......על תכנית....... פלוס החלפת טלפונים......... ישראל....גש למלאכה......

ישRאל

New member
מתאים לי ,,,,

16 או 17 לא משנה לי,,,אני בפנים,,,קדימה חברה חיים רק פעם אחת,, וזה מזכיר לי את השיר הנוסטלגי בוודאי רבים מכם זוכרים,, יאמי יאמי

magy

New member
למה נדמה לי שניסע רק שנינו

לבד ליקב???? למה????? איפה כולם? הרבה אנשים רצו.

ישRאל

New member
שפנים,,שפנים ,,,כולם

מתחבאים להם מאחורי המקלדת,,,,מגי אנחנו נלך,,,ומי שירצה יוכל להצטרף,, לא לפני שישלח ניתוח גרפולוגי לבדוק אם הוא מתאים,,,, הלוואי שתקבלו יבלות בתחת,,,,,תישאלו אפילו את ניל דיימונד

magy

New member
צודק ישראל......

אנחנו נוסעים מי שירצה יודיע.........עד מחר....... ואודיע על תוספת אנשים......... אנחנו שלושה , בינתיים (אורגיה)

magy

New member
כלולה...........

תקראי לבנות., דניאלה...שרונה, תמנונה...הרוזנת, איילה....ברבורית, סודית, פורפורה, לבנים : רוצה להגיד, רדרד......פירט..... בפעם הקודמת גם השיח ביקש להרשם..... נו, אני לא זוכרת את כולם.............

ישRאל

New member
תגידי מגי ותגידו גם אתם,,,

אחרי הכל ,,,מה כבר נישאר לנו,,,איזה ארוחה טובה,,סקס פעם פעמיים שלוש בשבוע,,איזה סרט או הצגה טובים,,מוסיקה,,איזה טיול לטעימת יין,,אז מה קורה איתכם,,צריך לנער אתכם???

ישRאל

New member
סטיווי וונדר סטיבי וונדר,,,,,

סטיווי וונדר סטיבי וונדרסטיווי וונדר סטיבסטיווי וונדר סטיבי וונדרי וונדרסטיווי וונדר סטיסטיווי וונדר סטיבי וונדרבסטיווי וונדר סטיבי וונדרי וונדרסטיווי וונדר סטיבי וונדרסטיווי וונדר סטיבי וונדרסטיווי וונדר סטיבסטיווי וונדר סטיבי וונדרי וונדרסטיווי וונדר סטיסטיווי וונדר סטיבי וונדרבסטיוסטיווי וונדר סטיבי וונדרסטיווי וונדר סטיבסטיווי וונדר סטיבי וונדרי וונדרסטיווי וונדר סטיסטיווי וונדר סטיבי וונדרבסטיווי וונדר סטיבי וונדרי וונדרסטיווי וונדר סטיבי וונדרוי וונדר סטיבי וונדרי וונדרסטיווי ווסטיווי וונדר סטיבי וונדרסטיווי וונדר סטיבסטיווי וונדר סטיבי וונדרי וונדרסטיווי וונדר סטיסטיווי וונדר סטיבי וונדרבסטיווי וונדר סטיבי וונדרי וונדרסטיווי וונדר סטיבי וונדרנדר סטיבי וונדר

שרונהה

New member
חבל לי, אבל לא אוכל להגיע

היום החופשי שלי הוא יום ב´ בשבוע ולא אוכל לקחת יום נוסף...

פירט

New member
מצטער,אתם נותנים זמן התראה.....

קצר מדי. ב17 אני עסוק כל היום אבל יכול בערב. נראה לי שאפשר לארגן בערב מסוים בעוד .....נניח....שבועיים. תנו זמן להתארגן! זיכרון זה לא מתחת לאף.......

למעלה