אז מה היה לנו?

Prince315

New member
אז מה היה לנו?

למי נועדו התוכניות? כמו בכל כיפור, גם בתקופת הנישואין.... האבא מקבל "פטור".. לא מסוגל לצום ולהיות עם הילד... מעולם לא התלוננתי, אין סיבה שאתחיל היום. על הפרק: ערב כיפור: סרט:"דרדסים" <מחזיר אותי לילדות, כייף לא נורמלי> בפועל: פוקפורן על השולחן, סרט מנגן, ילד ואם רדומים על הספה...
לא סרט, לא פוקפורן ולא נעליים. בוקר שלמחרת:משחקי מחשב: "אנגרי בירדס" <מצחיק אותי בטירוף> בפועל: אין לי מושג מה הילד עשה, אבל העכבר לא מתקשר עם המחשב!!!
לא מחשב, לא אנגרי ולא נעליים. מרוב עצבים, החלטתי להדליק לי
אין לי סיגריות!!! שכחתי אצל אמא שלי. מפלט: שידת הספרים! נזכרתי שיש לי ספר שטרם יצא לי לקרוא ... בפועל: הילד מגיע אליי למיטה עם חיוך של קונדסון על השפתיים וספר "הרפתקאות של דוד אריה" בידיו. פשרה: אני מקריאה פרק משלי, הוא מקריא פרק משלו. תוצאה: זמן איכות עם הבן שלי....מקסים!!
פעילות אחרונה שיצאה לפועל:
טיול אופניים...הוא על שלו, אני על שלי...
מסע של חירניקים עשיתי לו...עליות, ירידות.... שרשרת נופלת לו באמצע, אמא מתלכלכת אבל מצליחה לסדר... <כמובן שאני אשמה שנפלה לו השרשרת..כך טען..שאני מאיצה בו> כיפור ראשון ללא בן זוג...בחיי.... אבל הרווחתי בגדול, את הבן שלי!!!

יערית

New member
הכי נכון לילדים

בכיפור להיות בסביבה המוכרת להם הכי טוב.11 שנים מעולם לא לקח כי זה יהיה סבל לילדים ללא חברים. יש לי מה לכתוב לך באריכות בעיניין אך קשה לי דרך הנייד.

Prince315

New member
תמשיכו, תמשיכו

אווווו......לה, לה!!!!!! דיי נו, אתם לא רציניים!

את מוזמנת

לשלוח לי את זה באופן אישי בחמש ורבע בבוקר
אני מנסה לחבר את עצמי לאט לאט ללא הצלחה :)

את צריכה

דחוף לקפוץ לקנות נעליים חדשות
יום כיפור, ואת זה גם זוכרת מהילדות זה יום שכולו מוקדש לחברים וחברות אם זה על האופניים כשהם יותר קטנים, רוכבים בחבורות ואם זה בהליכות של שעות על גבי שעות בכבישים ריקים ממכוניות ומלאים באנשים, את תראי עם השנים שהוא יסרב בכל תוקף ללכת לאבא שלו ביום הזה זה נטו זמן איכות של קבוצת החברים בלי מחשב/טלויזיה וכו' וגו'

Prince315

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

דווקא יש איזה זוג נעליים ששמתי עליהם עין.... הבעיה היא, לכי תמצאי תיק מתאים!!!!

איזה יופי....

אצלי הם כבר גדולים.... הקטנה בת 12 צמה!!! נפגשה בערב כיפור עם החברות שלה וחזרה מאוחר בלילה כשאני כבר ישנתי אני לא צמה אז התחברתי לסדרות שלי באינטרנט.....וצפיתי עד שהתעייפתי למחרת-הקטנה ישנה רוב היום בהמלצתי,כי רצתה לצום וכך הכי קל סיכמנו שכאשר היא לא תרגיש טוב-כאבי ראש וכו היא תפסיק היא נשברה שעתיים לפני סוף הצום והיתה מרוצה מעצמה לי לא היה צורך וכוח לצאת מן הבית השנה וכך העברנו לנו את היום הזה בשקט בבית אפילו העזתי לכתוב פה בתפוז..... גמר חתימה טובה לכולנו

למעלה