אז מה היה לנו?

שמחה37

New member
אז מה היה לנו?

איך עבר? מה אכלתם? מה אכלה העין שלכם?
האם בסוף הארוחה אמרתם ברוך בורא הטבעת/שרוול/ מעקף? שיתופי חג לכאן בבקשה שמחה

שמחה37

New member
50 אחוז מאחורינו

ארוחת חג מצוינת גיסתי הפתיעה עם מתכונים אני מהברכות הרוב מהלוביה שבעתי חתיכת עוף סלט ונגמר... את הקינוח אני הכנתי אגסים ביין ושטרודל תפוחי עץ ביסון קטן משניהם ונגמר הסיפור. מרגישה יותר בטחון באוכל עכשיו גם בחגים. היום על האש מזה אני פחות פוחדת שיפוד פרגית חתיכת קבב סלט ירקות וביס מבטטה על פני 5 שעות זהו מעדן ג'לי וקצת נשנושים ותיכף יוצאת להליכה שלא היתה בבוקר. סה"כ עבר בסיידר מחר מאחרת 20 איש כולל לינה ממש האח הגדול, יותר נכון האחות הגדולה:) מאמינה שגם את זה נצלח בשלום שנה טובה ומוצלחת שמחה

שושלסר

New member
תודה לאמא..

שנה טובה לכולם. חגגנו ערב רה"ש אצל אמא במתכונת מצומצמת מאוד (גם משתתפים וגם כמויות אוכל). אמא הכינה לי ירקות מבושלים וביצה קשה שסגרו את השרוול בן החודש וחצי שלי. מזל שאמא שלי לא בשלנית משהו (היא משהו משהו בדברים אחרים!) היום בערב אני מארחת, הכנתי פשטידה, מרק, ממולאים, בן-זוגי יכין מוקפצים, ויהיה תפוח אפוי לקינוח. כל מה שישאר - יעובד למנות קטנטנות (שמתאימות לשרוול וללקיחה לעבודה) ויוקפא!!! מקווה שאעמוד בזה והערב יגמר באכילה שפויה ממנה אחת - או שתיים. אין לי מה לטעום מהכל - זה נשאר אצלי ושבוע שלם אוכל אז זה. שוב - שנה נפלאה, טעימה, שבעה, מלאת סיפוק, בריאות ושפיות

אלישבע24

New member
השוקולד הרג אותי יומיים

בדרכ אני נותנת לשאר המשפחה שיחביאו הפעם זה זימזם לי בנשמה. בשניים האחרונים כבר הרגשתי ממש לא כייף וניסיתי להקיא ללא הצלחה היום במשקל קיבלתי 1 ק''ג.

קובי d1

New member
שוקולד זה מתוק וטעים לשנה החדשה

לא קרה כלום באם אכלת חפיסת שוקולד ,זה קרה וזה יקרה עוד בעתיד. לא כדאי להתעצבן בשביל דבר כזה לא קיבלת במשקל 1 ק"ג בגלל השוקולד המשקל יראה לך כל יום משהו אחר ,לא צריך להשקל כל יום שנה טובה ומתוקה כמו טעם השוקולד והדבש. קובי

קובי d1

New member
שוקולד טעים לשנה טובה

לא קרה כלום באם אכלת חפיסת שוקולד ,זה קרה וזה יקרה עוד בעתיד. לא כדאי להתעצבן בשביל דבר כזה לא קיבלת במשקל 1 ק"ג בגלל השוקולד המשקל יראה לך כל יום משהו אחר ,לא צריך להשקל כל יום שנה טובה ומתוקה כמו טעם השוקולד והדבש. קובי

LATIN GIRL77

New member
../images/Emo9.gifבוקר החג התחיל בברוך בורא הטבעת

כי מראש אני כבר יודעת שגם אם ארצה אין יותר מדי מקום.... הדבר "היחיד" הוא שאני צריכה לזכור את הגבול כדי לא להרגיש רע. אז ..... מראש ויתרתי על מרק עם כדורים כי היה חבל להסתם עם זה.. לקחתי חתיכת דג קטנה, הצלחתי להמנע מהחלה השווה שהיתה שם למרות שחשק לא חסר לעשות סיבוב שלה בצלחת הרוטב... אמא הכינה כבש מעלף עם אורז ואכלתי שתי כפות בערך ו... בזה נגמרה הארוחה. מאוחר יותר בהמשך קפה וקינוחים - אכלתי חתיכה מהעוגה שהכנתי, נהנתי מכול ביס ולא היו שם יסורי מצפון כבעבר. החגים והאירועים הם נקודות ציון ואושר, מברכת מחדש על הטבעת, על שהיא נותנת לי כלים של היגיון ומחשבה. בחירה נכונה של האוכל (בתשעים אחוז מהמקרים). אתמול בערב היה פה על האש הזוי, החלטתי שאוכלת רק בשר (מי אמר ארגנטינאית ולא קיבל), עשיתי ממש ארוחת טעימות, שלושה ביסים מהכבש, חצי צ'וריסו ועוד כמה ביסים מסטייק. וזהו. מי היה מאמין?? בטח לא אני. והאמת, שאפילו העין שלי לא אכלה, כי אפילו היא כבר למדה שלא להתחזר

למעלה