אז מה היה לנו?

אז מה היה לנו?

ביומיים של חגיגת שבועות שחלפה לה היו 213 סלוטים לצנחנים פרטיים
תודה לכל הצנחנים המשתתפים! בעיקר על הסבלנות ברגעי הייבוש על הקרקע. היתה אוירה של מועדון צניחה אמיתי! תחרות הטרקים היתה מאתגרת יותר מהמצופה ומשעשעת אפילו יותר.
במקום השלישי - אנה גלפרין וגלעד אלשטיין שיודעים לעשות טרקים עד מעבר להרי החושך - סחטיין על הביצועים!! במקום הראשון והשני - תיקו בין הקבוצות של יהודה, צחי ארז וחיילי, לשלומי אבורמד, גלעד פנחס וארנון זמורה. בסופש הקרוב נבצע קפיצת תחרות נוספת לקביעת הקבוצה המנצחת! תחרות RW - וואו איזה יופי!!
גאה מאד בכל הצעירים שהראו לנו שיש עתיד!! תודה רבה לכל הצנחנים המנוסים שהשתתפו ותרמו זמן ומרץ והרבה נקודות לחוויה של כולם. תודה לצלמים ! במקום הרביעי - נועם הרץ - 43 נקודות במקום השלישי - מייקי סילברג - 44 נקודות במקום השני - יויו - 46 נקודות במקום הראשון עם תוצאה מדהימה של 52 נקודות ב 3 קפיצות, מתוכן 27 בקפיצה האחרונה - אלינור!!!
סמינר חופה - השתתפו 16 צנחנים. אני מקווה שלפחות לשנים שלושה השתפרו הנחיתות
תודה לליטוין, עדי וקופצ'וב על ההדרכות והקפיצות המאורגנות ביום הראשון תודה לשי צברי על הסיוע בסמינר חופה תודה לדר ולאלינור על הסיוע בארגון רב תודות למאיה סחראי שניצחה על הוידאו והשיפוט!! תודה רבה למועדון סקאי כיף שאירח את האירוע, תודה לטייסים, לבנות המשרד, למקפלים (!!) לצוות הקרקע שעבדו קשה! מה הלאה? סמינרים חודשיים בנושאים שונים החל מהחודש הבא - רביעיות, RW בסיסי, FF, טרקים ועוד. פרסום בקרוב. בקרוב יתפרסם תאריך לאסיפה כללית נתראה בשמחות הרבה זמן שמיים נחיתות רכות רון

MeirK10

New member
לצנוח בכיף - המון תודה

אני רוצה להוקיר תודה לרון ולכל מי שטורח ועוזר בקידום הצניחה החופשית. ספציפית לצניחות שאורגנו במהלך שבועות, אני אישית מאוד נהניתי. אני חושב שסדנת ניהוג החופה חשובה מאוד, למדתי דברים חדשים (ותמיד יש מה ללמוד) והכי חשוב ההזדמנות לתרגל ולקבל משוב. יישר כוח ואשמח להשתתף ברענונים וסדנאות שיצוצו במהלך השנה. המון תודה מאיר

SkyKef Info

New member
לצנחני פרדייב שצנחו אצלנו

היה נעים להכיר מקוום שתבואו אלינו עוד הרבה אצלנו בשמיים יש מקום לכוווולם צוות סקאיכיף

Ron Miasnikov

New member
תמונות

מאיה העלתה תמנות מהתחרות לעמוד של האיגוד בפייסבוק. תודה!

DanibekoFF

New member
מה הכתובת של עמוד האיגוד בפייסבוק

שלום מה הכתובת של עמוד האיגוד בפייסבוק? ד"ש לכולם

למעלה