אז מה היה לנו?../images/Emo6.gif
פסטיבל הכליזמרים הסתיים לו. אחרוני האורחים והמטיילים נטשו כבר את עיר הפרות והתמהונים, ואז...ואז אתה קם בבוקר,שוב לריח הזה של השלווה והשקט,עוד מעט יעלה האיש הישיש העירה לטיול קצרצר,אחחחחחח...לפגוש את הצפתיים, לומר בוקר טוב , להסתכל קצת על הנוף. מה צריך יותר מזה? ובמיוחד אחרי הלחץ של פסטיבל הכליזמרים.פתאום השקט המוכר הזה. פתאום יש מקום חניה בשפע
כששואלים אותי למה אני לא יוצא לטייל למרכז,אני עונה שהטיול הכי טוב זה לקפוץ לרבע שעה העירה, לבדוק דואר,לשתות קפה ולחזור בחזרה לחורבה שלי
)) ושלא תחשבו חלילה שאנחנו לא מעונינים באורחים! נהפוך הוא! הצפתיים אוהבים אורחים.אבל צפת האמיתית היא צפת שקטה וריקה
ובבוקר שכזה נזכר האיש הישיש בימים עברו...בניגונים...אולי דווקא בניגון שקט "ק´ה אכסוף" של חסידי קרלין. מספרים שר´ אהרון הגדול מקרלין הלחין אותו. בכלל הניגונים של חסידי קרלין זה משו מיוחד במינו. יש להם צבע מיוחד. בפסטיבל באחד הימים ניגנו את הניגון. ראיתי איש מבוגר שמחה דימעה,אולי הוא נזכר בימים עברו. בוקר טוב לכולם
))
פסטיבל הכליזמרים הסתיים לו. אחרוני האורחים והמטיילים נטשו כבר את עיר הפרות והתמהונים, ואז...ואז אתה קם בבוקר,שוב לריח הזה של השלווה והשקט,עוד מעט יעלה האיש הישיש העירה לטיול קצרצר,אחחחחחח...לפגוש את הצפתיים, לומר בוקר טוב , להסתכל קצת על הנוף. מה צריך יותר מזה? ובמיוחד אחרי הלחץ של פסטיבל הכליזמרים.פתאום השקט המוכר הזה. פתאום יש מקום חניה בשפע