אז מה היה לנו?...

Prince Rose

New member
אז מה היה לנו?...../images/Emo104.gif

עוד עשרים ומשהו (^.^) שעות תתחיל שנה חדשה, עם הרבה התחלות חדשות (וגם סופים). אז מה היה לנו? בפורום... * עונה שלישית ורביעית של דיג'ימון, שלא ראיתי לצערי... * מועדון הפאנגירלס. 0.0 * המופע הגדול והשולט בהחלט. ~.~ * ירוחם חזר מתיקון. * הצטרפו אלינו הרבה חדשים! ^.^ "כן ירבו...". * וגם כמה אידיוטים (אלה עם ה"מה? עטם רועים עט הטוכניט המתומתמת הזות?") ~.~. ומה באמת קרה כאן לכולם?... ואני מתנצלת מראש שלא שמרתי על קשר... * נפרדתי ממיצ'ירו. * מצאתי את עצמי לבד... וגיליתי איזה מן "חברות" נאמנות יש לי... * בכיתי, בפעם הראשונה מאז גיל שבע בערך.. * הכרתי את הנסיכה שלי, אוטנה...
* גיליתי שיש כמה אנשים שכן איכפת להם ממני, גם אם הם מעטים מאוד... * ושיש גם כמה שיש לי חשבונות לא סגורים איתם... מי שהוא אחד מהם יודע. ואני מאחלת לכל האנשים האלה שיסבלו קצת בשנה הקרובה... *אהמ* אירינה *אהמ* בסך הכל זאת הייתה שנה קשה ולא נעימה. אני מקווה שבשנה הקרובה יהיה קצת יותר טוב...

meytar

New member
באמת היו פה כאלה אידיוטים? אני

דיברתי על הפורום שלנו בפורום סאות'פארק, ואיזו אחת אמרה משהו, וסיפרתי לה שיש שם (כלומר פה) אנשים מעל גיל 17 שרואים ת'סידרה, והיא ועוד כמה אמרו דברים כמו- איזה בו אדם בן 17 כל כך משועמם שהוא כאלה סדרות?" ועוד כמה משפטים כאלו- בכל אופן, אני גאה בפורום שלנו!

meytar

New member
נשלח לי בטעות ןלפני שכתבתי...

אוקיי, אז זה מה שבערך עברתי השנה *הפכתי לצמחונית *הכרתי אותכם
*טסתי לפריז ולונדון *רבתי עם מישהי שהייתה אחת החברות הכי טובות שלי (גם כן ה%&@#$! הזאת) וזהו בעצם.

Hotaru

New member
גם אני לא שמרתי על קשר בפורום....

והייתה שנה חרא והכל חרא....והמילה היחידה שאני מכירה היא חרא שנה טובה לכולם. מזל טוב לי,מחר יש לי יום הולדת. וגם אני לא אהיה כאן,במילא,מתי כן הייתי כאן?

Seto¥Girl®

New member
לא שזה יעניין מישהו, בכל מקרה....

*נרשמתי לתפוז נראה לי השנה או שעברה.... לאחשוב P: *שיחה אקראית עם מילי באיציק גרמה לבואי לפורום *שיניתי את כינויי הנאמן לנוכחי *אימצתי כלבה יפיפיה ולקחתי עליה אחריות בלעדית ומלאה עד למותה (;.;) *גיליתי מוזה שלא ידעתי שיש לי וחוש ספרותי מופלא, ומוזות בשיעורי היסטוריה *תודות לפורום זה פגשתי חברה נפלאה וקרצייתית להפליא, נייקו סאן הנקראת גם *רעשים ברקע* *נפטרתי מכיתתי הישנה והמסריחה ועכשיו אני בכיתה חדשה ונחמדה, עם אנשים נחמדים *פתחתי את מועדון הפאניגירלס הרשמי^^ ואני גאה בעצמי^^ (דרך אגב בנות, אין לנו מספיק חברות מועדון... רק אני, קארין, ווילו, ונראה לי אופיר ;.; מה קרה לכולכן?!?!) * גיליתי את השונן איי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*הפכתי את רייסי לפאנבוי^^!!!!! אה אני אוהבת אותך רייסי^^ תעשה לי ילד! (באופן מטאפורי<?) *גיליתי שדיבור עם עצמך יכול להיות מאוד נחמד, ואפילו יצחיק אנשים אחרים *גיליתי כמה אנימות חדשות, ושיוגי הו זה טוב^^ *ראיתי את הסרט הראשון (מתוך ארבעה 0.0) של יוגי הו^^ עם קאיבה יפני *-* אני מאחלת לחברי הפורום, כולכם, שתחיו חיים ארוכים ומאושרים, לא תדעו צער יותר ממה שצריך, שבחיים לא יהיו לכם "חברים" כמו שלי, שתזכו למחנכות נפלאות כמו שאני זכיתי, ושאולי נזכה להפגש מתישהו^^ אז...~ שנה טובה^^ בלי כל האייקונים המטופשים P: ולכבוד זה נפתח שרשור פאנארט ענקי^^

Ray girl

New member
תגידי את בסדר?!

מה פתאוחם את אומרת את השם שלי?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Seto¥Girl®

New member
אל תדאגי *רעשים ברקע*

אני אשתמש במוחק הזכרון הזה כדי להשכיח את זה ממי שקרא! אה? מה כתוב כאן? *קוראת בקול* DONT PUSH THE RED BUTTON.... אה^^ מה הכפתור הזה עושה? *רואה כפתור אדום וגדול* אמ... נגיד שאני עיוורת צבעים, אז הוא ירוק P: *לוחצת על הכפתור* *אור גדול* אה... אממ... אוו... מי אני? 0.0 בישים:*חיוך מרושע*

טיקיי

New member
הם לא יודעים שזאת את...

חוץ מזה, מה זה משנה? אם פעם (נראה לי) שמת תמונה שלך, אז מי שמכיר אותך כבר יודע שזו את... ואם זה לא כדי להתחמק מאנשים שמכירים אותך, אז למה את לא מפרסמת את השם?

Ray girl

New member
ככה!

אני פשוט לא רציתי שידעו את השם שלי... זה כזה קשה?! לא! פשוט במקום השם שלי כותבים "נייקו" או "ננסי" או "קוץ בתחת" או "אלי מקביל" או לא אכפת לי איך! אבל לא את השם שלי!

טיקיי

New member
את כבר אמרת פעם את השם שלך...

אני זוכר שאמרת... באיזה שרשור הכירות ממש ישן...

למעלה