RossieL
Active member
אז מה היה לנו שם?
אתמול, ערב עם שתי תכניות שכבר דיברנו עליהן ויש המשך
היחידה
"למה מי היא???"
מה זו הערסיות הזו?
מה זו האלימות הזו?
מה זו ההתנהגות הבריונית הזו????
בכלל לא משנה מה אמרה או לא אמרה עדי שילון, ההתנהגות של טהוניה היא בושה ותעודת עניות לכל מה שהיא אולי חושבת שהיא מייצגת.
גועל נפש אפשר להגדיר זאת במילים עדינות ומעודנות.
וה"חברים"? אני הייתי מוותרת על חברים כאלו כי עם כאלו חברים, מי צריך אויבים.
בקיצור ובמילה אחת - איכס!!!
ובמעבר חד,
המירוץ למיליון
התכנית לא איכזבה והקאסט, למרות שהוא די דומה בבסיסו לזה שהיה בעונה הקודמת, הוא מצוין.
כל שבעת הזוגות התחבבו עלי, מי יותר מי פחות, ואני מודה שהיה חבל לי על כל אחד מהזוגות שיודחו.
וברגע האמת, כשהודחו יוסי ולי, כאב לי הלב.
הם כאלו חמודים ובאמת רציתי לראות מהם עוד קצת.
אבל זה המשחק ואני מתנחמת בזוג האחים אורי ובן, חנייבצים כאלו אבל חמודים ברמות על
גם שני הכדורגלנים, ציון ואביב, מסתמנים כזוג שיהפוך לאחד הפייבוריטים בעונה הקרובה.
ויש את יוסיאל ויעל, וואלה, התחילו לא משהו אבל יוסיאל מסתמן כסטנדאפיסט בהתהוות. הבעה קפואה רוב הזמן [סטייל מתי כספי כזה] וחוש הומור מפיל. ויעל? מסוג האנשים שכשהם צוחקים, לא משנה למה, אתה צוחק אתם. [ככה, בהתרשמות ראשונית]
ויש עוד, בעצם, כולם, באמת שקאסט נהדר ואני כבר מחכה לפרק הבא, ההזנקה לרומא.
אז, המירוץ למיליון בהחלט יוצא לדרך ואני תקווה שדרכה של טהוניה תסתיים עם סיום שידור "היחידה" ונשתחרר מעולה של זו.
אתמול, ערב עם שתי תכניות שכבר דיברנו עליהן ויש המשך
היחידה
"למה מי היא???"
מה זו הערסיות הזו?
מה זו האלימות הזו?
מה זו ההתנהגות הבריונית הזו????
בכלל לא משנה מה אמרה או לא אמרה עדי שילון, ההתנהגות של טהוניה היא בושה ותעודת עניות לכל מה שהיא אולי חושבת שהיא מייצגת.
גועל נפש אפשר להגדיר זאת במילים עדינות ומעודנות.
וה"חברים"? אני הייתי מוותרת על חברים כאלו כי עם כאלו חברים, מי צריך אויבים.
בקיצור ובמילה אחת - איכס!!!
ובמעבר חד,
המירוץ למיליון
התכנית לא איכזבה והקאסט, למרות שהוא די דומה בבסיסו לזה שהיה בעונה הקודמת, הוא מצוין.
כל שבעת הזוגות התחבבו עלי, מי יותר מי פחות, ואני מודה שהיה חבל לי על כל אחד מהזוגות שיודחו.
וברגע האמת, כשהודחו יוסי ולי, כאב לי הלב.
הם כאלו חמודים ובאמת רציתי לראות מהם עוד קצת.
אבל זה המשחק ואני מתנחמת בזוג האחים אורי ובן, חנייבצים כאלו אבל חמודים ברמות על
גם שני הכדורגלנים, ציון ואביב, מסתמנים כזוג שיהפוך לאחד הפייבוריטים בעונה הקרובה.
ויש את יוסיאל ויעל, וואלה, התחילו לא משהו אבל יוסיאל מסתמן כסטנדאפיסט בהתהוות. הבעה קפואה רוב הזמן [סטייל מתי כספי כזה] וחוש הומור מפיל. ויעל? מסוג האנשים שכשהם צוחקים, לא משנה למה, אתה צוחק אתם. [ככה, בהתרשמות ראשונית]
ויש עוד, בעצם, כולם, באמת שקאסט נהדר ואני כבר מחכה לפרק הבא, ההזנקה לרומא.
אז, המירוץ למיליון בהחלט יוצא לדרך ואני תקווה שדרכה של טהוניה תסתיים עם סיום שידור "היחידה" ונשתחרר מעולה של זו.