אז מה היה לנו פה ?

סילבסטר

New member
אז מה היה לנו פה ?

כמה ימים הלכתי וזהו ? איפה סגול איפה דספי מה העניינים איתכם תודה על צרור הברכות וכמובן לכל הדאגות אז בלאשה התפרסם סקר סקס שהגיעה עד לכנסת , נו מה אתם חושבים כל מי שמזיין מעוניין בתוצאות רוצים לדעת עד כמה אפשר להמשיך אולי לשדרג את השברולט למרצדס ייתכן ואז שביעות הרצון תעלה בתקווה שיום אחד לשחיתות תימצא פירצה בחוק שיהיה לו שיניים ,וניתן יהיה לתפוס את המנוולים, כי כמו שכולם יודעים מהבדיחה המפורסמת: כשמישהו מחרבן על המאוורר ... ... ... .. . .. כל החדר מסריח

פה זה לא קרה....

הטלפון ביד רועד לא מצאנו נושא לשיחה ניתן רק לפחד מן העתיד לבוא מילים לא קמות חומות לא נופלות יודעים את פשר השתיקה. חיבוקים כבר אמרו הכל, אפילו חיבוק יחיד וגם מגע שפתיים קל לאוו דווקא במקומות שרצו שלאוו דווקא התרחש. מרחקים המפרידים נועדו בשביל לגמוע אנשים מסביב נועדו להעלם הפרחים בגינה הבטיחו לגבוהה, לספר על אוהבים סיפור אילם שלא היה ולא נברא אלה מתוך חלומות נרגשים וכשאין הבטחות וכשאין מימושים נותרו להן רק המילים או מכתבי שירים נואשים נותרו מאחור זכרונות ופצעים אנושים נותרו לבד אותם אחת ואחד והטלפון...כן הטלפון עדין נותר ביד... והיד רועדת והמחשבה נודדת..... דרדסית

אני.

New member
כל כך אמיתי ..

כל כך מציאותי..והמחשבה נודדת.... אהבתי.

דרדסית יקרה!!!

ברוכה הבאה לפורום שלנו! מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף חם! אהבתי את כתיבתך ואת דברייך... שולחת לך סלסלת כוכבי אושר שאי ברכה ורק טוב!!!

תודה גחלילית יקרה..../images/Emo39.gif

אלוהים יקר שלי ***************** עקבות בחול ******** לילה אחד חלם האדם חלום. הוא חלם שהוא הולך על שפת הים,מטייל לו עם אלוהיו מולו בשמים הבזיקו תמונות חייו.... בכל תמונה שהבזיקה בשמים הבחין האדם בשני זוגות עקבות שהיו על החול...זוג אחד שלו וזוג אחד של אלוהיו וכשהבזיקה תמונת חייו האחרונה מולו, הביט האדם לאחור בעיקבות שבחול הוא קיווה כי דווקא בתמונות האומללות האחרונות של חייו נשנה הדבר הדרך..שבה הוא הבחין ישר. ואז פנה האדם אל אלוהיו: "אלוהים אמרת לי שכאשר אחליט ללכת אחריך תלך איתי כל הדרך אך הבחנתי כ בתקופות הקשות של חיי צעדתי לבד..אינני מבין למה בזמנים שנזקקתי לך הכי הרבה עזבת אתי?" ענה לו אלוהים: "בני היקר אוהב אני אותך מאז ומעולם וכמו שהבטחתי מעולם לא עזבתי אותך כאשר היית בסבלך,ראית רק זוג אחד בני היקר זוג אחד של עקבות אילו , כלל לא היו עקבותיך אילו היו עקבותי שאני נשאתיך" "לעולם ומעולם לא נטשתיך !" סיפור מופלא עם המון אמונה ומוסר דרדסית

סילבסטר

New member
שלום דרדסית

רק באת וכבר במילים הפלאית אכן זו כניסה מרשימה בהחלט הרשי נא לי לברכך על שלפורומינו החלטת לכחכך לרשום את בליל מילותיך שאר במוחך עולות אני מניח כי אלו רק חלק מן המעלות עד העונג הבא סיל

למעלה