אז מה היה לנו היום ?

אז מה היה לנו היום ?

בתוכנית היה נקיון של פינת המחשב + תזוזה של רהיטים וכביסה בפועל היה נקיון של פינת המחשב ושל הפינה שהוא יעבור אליה ( הפתיעו אורחים הכל נשאר ככה ) מכונת כביסה אחת + 2 כיסאות ילדים שפתאום גילו את צבעם האמיתי תמונות לפני

SILIVAS

New member
איפה הכלבים החמודים שלך??

חוץ מזה מושלם

SILIVAS

New member
../images/Emo6.gif

הלוואי והיה עובד משהו דומה על החתולה שלי

אפרתינה

New member
נראה יופי !

סתם הצעה - .. נראה לי שהפינה לא מסודרת כמו שצריך.. לא עדיף לשבת ליד השולחן הלבן ? ז"א להפוך את השולחנות ככה שהמדפסת וכל המודמים יישבו על השולחן החום והמחשב עצמו יישב בשולחן הלבן ? ככה נראה לי שהפינה תראה פחות צפופה..

תודה על העצה

הבהרה קטנה המודמים היו במקום אחר אבל בגלל שהילד בן השנה ועשר נגע כל הזמן ככה אפשר היה לשלוט בו הפינה עוברת למקום אחר וגם תעבור שינויים אירגוניים נראה אך נעשה את זה

איזה כיף לראות -

שיש תקווה!! הזדהיתי מאד עם תמונת ה'לפני'... מקווה שבקרוב אזדהה גם עם תמונת ה'אחרי'! כל הכבוד! נטע.

גרזנית

New member
טיפ קטן בנושא פינת העבודה

בעל יקה שלי מדביק על כל כבל מדבקה עגולה מקופלת ל 2 ועליה היוא רושם של מה הכבל, הוא עושה את זה בתחילת ובסוף כל כבל ואחכ מכניס את כל הכבלים בצורה מסודרת לצינור שרשורי מיוחד שקונים בהום סנטר ואז כל הכבלז נראה מאד מסודר. היתרון שאם מנתקים מחשב או צריכים להוציא אחד האביזרים אז לא צריך לנחש...

גם זה בתוכנית נקנו התעלות אתמול

נעביר אותם דרך התעלות רעיון הצינור מעניין חבל שלא שמעתי עליו קודם ואז הייתי קונה כבר אבל אולי בפעם הבאה

SILIVAS

New member
../images/Emo45.gif

גם אני עשיתי זאת עם מיליון הכבלים של טלויזיה/ממיר/וידאו/DVD

גם בעלי שם מדבקות

גם במחשבים בבית וגם בכל מערכת הקולנוע ביתי שלנו (טלויזיה, וידאו מחשב מולטימדיה וכו')

למעלה