אז מה היה לנו היום?

אז מה היה לנו היום?

נסעתי הבוקר לאישפוז יום עם מישהי שהתנדבה להביא ולהחזיר אותי. ככה זה יהיה עד שההורים שלי יחזרו - יש לי ``סידור עבודה`` מתוכנן, כל יום מישהו אחר. אמא שלי ארגנה את זה מראש. וחבל, כי אני הייתי מעדיפה לבוא בתרוץ שאין לי איך להגיע השבוע...לפחות מחר אני מבריזה. מה שניקרא ``הברזה מתוכננת``, בחרתי איזה יום אני רוצה שבו ``לא נימצא מי שיסיע``. ועוד דבר קרה היום: הדיאטנית הסכימה להוריד לי את האינשור!!! כן, כן, שמעתם נכון. חסל סדר אינשור! רק חבל שהיא שמה לי משהו אחר במקום. וחסר לי שיקרה מה שנראה לי שיקרה - שבוע הבא אני בירידה...אני כבר יודעת שירדתי קצת, מה שהיא לא יודעת כי היא לא שקלה אותי השבוע. ובשבוע הבא... מאיה מקבלת על הראש. לא נורא, אני אסבול קצת ואשתוק. שווה את המאמץ. ודבר נוסף - זה לא יקרה השבוע, אולי שבוע הבא או עוד שבועיים, אבל אני מתכוונת לעזוב את האישפוז יום ולחזור לעבוד. אבל זה יחכה עד חזרת הורי... אני לא מתכוונת לעשות להם ``מחטף`` מאחורי הגב. עוד נישארה בי טיפת הגינות. וגם צפויים לי ויכוחים קשים. נעבור את זה. אוהבת את כולכם מאיה הפרה

הי מאיוש.

יופי לגבי האנשור. תנסי להחזיק מעמד.. כי אז באמת לא תוכלי לעזוב את אשפוז היום.. תעשי מה שאומרים לך ותשתחררי משם. בלי קשר, מקווה שתנצלי את היום ההוא לכיף. אוהבת ניב.

נעמה!

New member
דבורושה...

איזה יופייייייי איך אני שמחה בשבילך!!!!! האינשור המגעיל הזה...התפטרת ממנו אחת ולתמיד! אף פעם לא טעמתי אותו...(ואני מקווה שגם לא יצא לי) אבל מהתיאורים שלכן זה נשמע נורא! אז אני מקווה שתעברי את התקופה הבאה בקלות.. שולחת המון המון נשיקות נעמה.

למעלה