אז מה היה לנו היום..

A-naT

New member
אז מה היה לנו היום..

..הדיווח היומי שלי. בתחילת היום היה נחמד.. הלכתי לבית ספר, חזרתי, הלכתי לקניות חזרתי, התנחלתי בצ`אט עם יעל (העדנה) ותגלי.. ואז הגיע החלק השני של היום. אכלתי קצת, הקאתי קצת, בכיתי קצת, ואז קמתי, ונשבעתי לעצמי שעד סוף השבוע אני לא עושה את זה יותר, גם אם אני אצטרך להרעיב את עצמי. מקווה שאני אצליח. הערב אני בטוחה, אני יוצאת לאיזה מסיבה של חבר שלי, אז גם אם אני רוצה לא יצא לי ההזדמנות. סתם, שתדעו. ולהוריד קצת מהלב. עינת

הי לך עינתוש..

אני מאד גאה בך לגבי ההחלטה, ומקווה באמת שתעמדי בה. מה שעוד מאד חשוב שאת מבינה כמה זה חשוב להפסיק את ההקאות. לא יהיה קל, אבל אני כאן לעידודים.. גם העניין של להוציא מהלב נראה לי מטרת הפורום הזה.. טוב שיהיה לך כיף בערב. ניב

ניבהההההה....

כלכך התגעגתי אלייך! באמת... עינתי- אני שמחה צאי תפזזי על רחבת הריקודים... גם לי יש מסיבה אבל עצם הזנב שלי כואבבתת לי כי מרוב שאני שמנה השולחן כאו הכיסא התפרק ונפלתי ועדיין כואב לי... אז תהני אמא עינת... ועשיתי מה שביקשת ממני.. יד לוחצת יד אוהבת מאוד ביתך הוירטואלית. אני מוקפת באימהות וירטואליות איזה כיייף לי... B-p

ילללדונת..

איזה כיף לי שהתגעגעת אליך.. מה קורה איתך?? אוהבת המון. ניב

אחוקתי!!!!

מממ..... אותו הדבר... מצב רוח משתנה.. אנחנו בצ`ט עכשיו. אז.. מיותר לכתוב כאן נכון? אוהבת המווווווווווטציה.

feelin^lost

New member
עינתוש...

הדיווח היומי שלך נשמע אופטימי למדיי :) תהני במסיבה!! ואת תמיד מוזמנת להוריד מהלב...כל מה שמכביד עליו אני

עינתי יקירה

תמיד טוב להוריד מהלב. את מוזמנת תמיד - ואת יודעת את זה. וחוץ מזה? היום באמת ישמע (סליחה - ניקרא) די אופטימי... נכון שהחלק השני עבר פחות טוב, אבל כבר עברנו דברים גרועים יותר...לא? מקווה שאת נהנת במסיבה. מגיע לך. ותודה על העידכון - שמחה שאת דואגת גם שאנחנו לא נדאג נורא... אוהבת אותך ולילה טוב - כמו שאני מכירה אותך תיכנסי לכאן לפני השינה... שלך אחותך הגדולה.

מייק 48

New member
תודה עינת חמודה !!!

עינתי מתוקה, תודה ששיתפת אותנו במה שעובר עלייך. תמיד טוב לספר ולהוריד מהלב את הסלעים הכבדים... היה לך קצת קשה אחה``צ - לא נורא, מחר בטח יהיה טוב יותר (מה מחר, כבר מהמסיבה הלילה !!!). לשאלות ששאלת: אני חבר בחבורת זמר שמונה 3 בנים ו-12 בנות. בחבורה אני לא מנגן, יש מנחה מוסיקאלי שהוא מנגן על פסנתר ומעבד לנו שירים עבריים בעיקר. בארועים מיוחדים בקהילה אנחנו שרים מחרוזות גם בשפות שונות, ומשתפים פעולה עם להקות הריקוד הנפלאות של הילדים והנוער. במופעים המיוחדים הללו יש במאי וזה הופך למעין מיני-מחזמר לפי הנושאים שנבחרים, כולל שירה, תנועה וכו`. כתחביב אישי אני שר בליווי גיטרה, גם לבד וגם עם עוד חבר. אין לי להקה והשירים שאני אוהב ושר הם שירים עבריים בעיקר. במסיבות פרטיות, בערבים מיוחדים (כמו ערב שירי לוחמים), או מועדוני זמר - אני שר בליווי גיטרה. (אני שר כמעט בכל מקום, גם במקלחת... אבל שם בלי הגיטרה... אין לה שנורקל לנשום במים...) אני לא כותב מוסיקה או שירים אלא רק מבצע מה שאחרים כתבו (כנראה מחוסר כשרון או מעצלנות...). זהו, עינתי חומד. מקוה שלא העמסתי עלייך יותר מידי אבל אם כבר שאלת אז נתתי תשובה מלאה. עינת חומד, היי חזקה ואמיצה שולח חיבוק ונשיקה לילה טוב ושקט שלך באהבה מייק

למעלה