אז מה היה לנו בשבת?

yasming

New member
אז מה היה לנו בשבת?

חלות {מתכון של אמא שלי} ממליצה עליו בחום 1 ק"ג קמח חצי כוס סוכר כף וחצי שמרים יבשים כף מלח חצי כוס שמן בערך 2.5 כוסות מים פושרים שמים הכל בקערת המיקסרת ולשים כ5 דקות,הבצק מדהים!!!! מניחים להתפחה,אח"כ יוצרים צורות,מורחים ביצה ושומשום ומניחים להתפחה נוספת,ואופים ב 180 מעלות.

yasming

New member
קציצות ברבעי ארטישוק ולימון כבוש

מקור:יסמין חצי קילו בשר טחון בצל מגורד מעט פטרוזיליה קצוצה 2 כפות פירורי לחם ביצה רבע כוס שמן מלח פלפל שחור תבלין לקציצות מערבבים הכל ...ויוצרים כדורים בסיר רחב מטגנים בצל ומעט שום, מוסיפים מים ומתבלים במלח ,כורכום ואבקת מרק,מוסיפים את הקציצות ,מוסיפים מים עד לכיסוי מלא ,מנמיכים את הלהבה ומכסים את הסיר. לבנתיים יש לחתוך חבילת תחתיות ארטישוק לרבעים ומעט לימון כבוש ואחרי רבע שעה של בישול הקציצות להוסיף את הארטישוק והלימון לסיר ולבשל עד שהקציצות מוכנות... טעים!!!!!!!!!!

yasming

New member
צלי בשר עם פיטריות

מקור:גיסתי סימה גוש בשר {קפוא } מס'6 או 5 להניח בסיר גדול מלא מים ולבשל כשעתיים. כשמתקרר לחתוך לפרוסות. בסיר יש לטגן בצל ,שום ופיטריות, להוסיף את הבשר ומים עד לכיסוי ולתבל במלח,פלפל ומעט כורכום.... לבשל כשעה.

yasming

New member
לקינוח: גלילי בצק מלאים בקצפת

בשבוע שעבר "מדינת ישראל 1" הביאה את המתכון ופשוט התאהבתי!!! אני השתמשתי בקצפת צימחים עם אינסטנט וניל... אז אלה לפני ההגשה

yasming

New member
עוגיות תמרים ממכרות

לבצק: 6 כוסות קמח תופח 2 מרגרינה/מחמאה/חמאה 2 ביצים 4 כפות שמן 4 כפות חומץ 4 כפות סוכר ומעט מים לשים הכל במעבד מזון עד ליצירת בצק פירורי ,להניח במקרר כחצי שעה. לחלק את הבצק לכדורים ולרדד {הבצק לא כ"כ נוח לעבודה ויש להשתמש בקמח...אבל התוצאה שווה} למרוח מה שרוצים {ממרח תמרים,ריבה} לגלגל,להניח בתבנית מרופדת ולעשות חתכים ולאפות.

הכל נראה מעולהה, גם אני מכינה שנים את

הרולדות האלה אבל בלי מים ורק קמח רגיל ושני אפיה.

pirge

New member
נראה נפלא../images/Emo45.gif וטעים מאד מאד../images/Emo3.gif

good girl30

New member
../images/Emo99.gifנראה מצויין -אהבתי את הגליליות ואת ה..

החלות !!!!!!!!!!!!

למעלה