אז מה היה השבוע?

Ho Oh

New member
אז מה היה השבוע?

בשבוע שחלף טסנו לפוקט שבתאילנד ואיך שנחתנו לילדה עלה החום. אז ממילא החופשה הייתה בטן גב, אוכל וספורט. ובדרך חזרה מפוקט לבנגקוק כמובן אי אפשר בלי הרפתקה נוספת אז שכחנו את המחשב הנייד בחדר, מוחבא. הנחיתה הייתה על הפנים המטוס פשוט נפל על המסלול. בבנגקוק התקשרנו מיד למלון וביקשנו לודא שהם מצאו את המחשב, ולמזלינו........ הם מצאו!!!!
אז ביקשנו שישלחו את המחשב לסין ב-DHL שאין לנו מושג עדיין כמה זה יעלה אך מה לעשות. ואחרי יום מפרך של נסיעה ארוכה לשדה תעופה ושתי טיסות ועוד נסיעה מהונג קונג לסין היינו צריכים לרדת מהאוטו לביקורת דרכונים... אך טוב לחזור הבייתה ומחר חוזרים לעבודה

Ho Oh

New member
יניב, אז מכיון ששאלת

אני חושבת שאין כזה דבר להיות בתאילנד ולא להנות וזאת למרות שזו לא הפעם הראשונה עבורנו בפוקט. ואני עוד יכולה להגיד שלעומת הסינים אני מאד אוהבת את התאילנדים הם פחות מגעילים מהסינים, דוברי אנגלית והתרבות שלהם לגמרי שונה. אז השינוי היה מאד מרענן.

een ogenblik

New member
כלכך מזכיר לי

את התחושות שלי כאשר הגענו לתאילנד, לאחר שנת מגורים בהונג-קונג. כמה אני שמחה שאנו גרים בבלגיה עכשיו! אתם גרים בשנחאי? חשבתי שהשפה שם רכה ונעימה יותר לאוזן מקנטונית.

Ho Oh

New member
אוגןבליק גרת שנה בהונג קונג

ולא אהבת את זה או שאהבת? אנחנו גרים בשנזן את בטח מכירה זה על הגבול עם הונג קונג ומשוגעים על הונג קונג. אחת לשבועיים אנחנו חייבים לקפוץ להונג קונג בשבת ולבלות שם כמה שעות של היום. ההונג קונגים מאד שונים מהסינים.

een ogenblik

New member
לא אהבנו זה בלשון המעטה

אבל האמת שהפעם היחידה ששמחנו לחזור להונג-קונג הייתה שכשחזרנו במעבר הגבול משנזן. שם היה פשוט נורא, והאמת, כשראיתי את הודעתך זו, הדבר היחיד שחשבתי עליו היה: "תנחומי הכנים". יום שבת זה יום טוב להגיע להונג-קונג, תשתדלו לא להגיע לסנטראל ביום ראשון. כל המשרתות נמצאות ברחובות, כמו כלבים, בגלל שביום חופש אסור להיות בבית. מדכא. האיש חזר הביתה, והתגובה הראשונית שלו הייתה "אוי ביי", על אנשים הגרים בשנזן. כשאתם נוסעים להונג-קונג, זה ישירות לאי, או שאתם עוצרים לפעמים בדרך? אנחנו גרנו בפרבר של שאה-טין (פו-טאן, תחנה אחרי האוניברסיטה ולפני שאה-טין בקי.סי.אר מכיוון שנזן), וזה בניו-טריטורי (מה שאני קראתי לו "מעבר להרי החושך"), והמול הוא הדבר היחיד הראוי לציון שם.

למעלה