אז מה החלטתם.............?

EFRATI728

New member
אז מה החלטתם.............?

FAITH NO MORE או מדונה חחחח איזו מדינה...הכל או כלום
אל תתעצבנו אני דפשית בנשמה

Lady in red2

New member
ת'אמת שאף אחד מהם, אבל לא חייבים לבחור

מדונה מופיעה גם ב-2.9, יהיו לה 2 הופעות.

EFRATI728

New member
בטוח?

לא נראה לי כ"כ שזה יקרה,אתמול שמעתי בערב בחדשות שזו היתה החלטה פזיזה מדי של ההפקה, היא יכולה למלא את פארק הירקון פעמיים?ערב אחרי ערב?עד אפס מקום? עם כל הכבוד ויש כבוד לא נראה לי.

Lady in red2

New member
לא יודעת, ככה טוענים בינתיים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3729552,00.html בכתבה רשום ש"בנוסף, נודע כי חלק גדול מרוכשי הכרטיסים הם לאו דווקא קהל ישראלי, אלא מעריצים מחו"ל שמתכננים לראות את הזמרת האהובה עליהם בהופעתה האחרונה בסיבוב." אז יכול להיות שזה יישאר ככה.

EFRATI728

New member
שיישאר ככה....

אני מהקבוצה של FAITH NO MORE אני וויי, וחוצמזה אם נמשיך לנהל דיון על מדונה בפורום דפש יעשו עלינו דליט
דפש שולטיםםםםםםםםםםםם

Lady in red2

New member
אני רוצה עוד הופעה ../images/Emo10.gif

והפעם משורה 1 אחרי עוגמת הנפש של היציע
(צריך לארגן שאנשים שהיו ביציעים יהיו בהופעה הבאה קדימה, כדי לפצות אותם
). בקיצור מההופעות הקרבות אף אחת לא עושה לי את זה יותר מדי, אולי הפט שופ בויז שאני עדיין לא בטוחה אם אני אלך. את חלק מהשירים של מדונה אני מחבבת אבל לא מספיק כדי ללכת להופעה, ופיית' טובים מה-3 שירים שאני מכירה אותם, אבל לא מכירה מעבר לזה.

EFRATI728

New member
גם אני רוצה עוד הופעה.......

והפעם בשורה ראשונה על הדשא,אני הייתי באיזה שורה 300 על הדשא,לא ראיתי כלום,הרגשתי שאני שומעת אותם ברדיו ברכב,נראה לי שאם הייתי ביציע הייתי רואה אותם לפחות,אמנם כמו נמלים אבל הייתי רואה משהו
טוב מה אני יכולה לצפות,הגעתי להופעה בשבע בערב,לבד,זה היה צפוי..... נחכה לטור הבא-נקים שם מחנה אוהלים לתפוס מקום נורמלי.

Lady in red2

New member
למה לא בטור הזה? הם צריכים לעשות כמו מדונה

ולתת הופעה שנייה...

Almost me

New member
אני הגעתי בארבע

הייתי בשורות הראשונות, ואחרי כמה שירים ברחתי אחורה כי נחנקתי. אני רוצה שגם בדפש מוד בארץ תהיה חלוקה לאזורים בדשא, לא איכפת לי לשלם 1500 ש"ח בשביל להיותץ בשורות הראשונות בלי להידחף.

Xx Leyla xX

New member
שילמתי 1500 ש"ח לגולדן. אבל אין לי ציפיות.

לא ממדונה, מהארץ. ממדונה יש לי ציפיות אסטרונומיות ואני יודעת שהיא תעמוד בהן כמו תמיד, אבל יש לי חששות לגבי רמת המתקנים בארץ שלנו....אחרי הפיאסקו של מר' וייס בדפש שחצי איצטדיון לא ראה או שמע את ההופעה והשורות הראשונות נמחצו אז מה כבר אפשר להגיד, ופארק הירקון זה לא יותר טוב, כשמדונה אומרת "גולדן זה 1500 איש בלבד" אבל הגולד דיגרים פה בארץ לא מסתפקים בזה ודוחפים על הדרך ככה עוד 500, שיהיה 2000 איש, 2000 זה טוב זה מספר עגול ויפה....
מצב שני, מאז גיל 17 לא נמחצתי בשורה ראשונה אז הגיע הזמן לעשות קאמבק בגילי המופלג של 27
בכל אופן, אני רוצה שוב דפש וכנראה זה יהיה במדיסון סקוור גארדן, ושם אני מוכנה להימחץ בשמחה כמו פיתה.

למעלה