אז מה הורג אתכן??

אז מה הורג אתכן??

איזה מאכל אתן מתות עליו! לא יכולות לוותר עליו!! אבל יודעות שיגיעו רגעים של מוות אחרי שתאכלו אותו?
אצלי זה שמנת... אני חולה על שמנת בכל מיני וריאציות, במיוחד על פסטה או תפוח אדמה, אבל כל פעם אחרי שאני אוכלת שמנת אני סובלת מכאבי בטן מטורפים.... איזה תשאלו? כאבים בטן שמובילים לשלשולים... ומהם הדרך לכאבי האנדו היא קצרה מאוד.... בלאגן בטני כבר אמרתי? כל פעם אני מנסה מחדש, אולי משהו השתנה, ואז אני מבטיחה לעצמי שזו הפעם האחרונה שאני נוגעת בזה.. ושוב.. מנסה, אולי קרה משהו והגוף שלי הפך לסלחן...
אז מה זה אצלכן?

במבי999

New member
בצקים !!

אני חולה על בצקים- לחמים, מלווח, ג'חנון, קוראסונים ומה לא.
אך יום אחרי אני מתחרטת....

liats80

New member
גלידה!

מאוד מאוד אוהבת בלשון המעטה.
אבל תוך כדיי האכילה אני מתחילה לסבול... ממש ככה.

galias3

New member
חריף

ובעיקר מאכלים עם פלפל שחור, אבל לא רק, הורסים לי את הבטן. התכווצויות נוראיות ששולחות אותי לשירותים כל 10 דקות ללא שום תוחלת.

liats80

New member
נכון?!

איזה רוע לב ככה באמצע כבר להזכיר לי שזה ממש ממש אסור

פז08

New member
מוצרי חלב ניגר

נס קפה, נס קפה, ועוד קצת נס קפה

ואחר כך.... כאבים בטן ועוד דברים ציוריים שלא ממש כדאי לכן לדמיין

אה... כן , כמובן, סלט כרוב, תירס, כרובית וכל הדברים הטעמים מאוד שמשום מה מתקשים לחבור היטב למערכת העיכול שלי

או למערכת העיכול של מישהו, בכלל....
רונה- איתך אני מאוד מזדהה עם המילה "נופלת" בכל מה שקשור למיונז, אבל מהכיוון ההפוך............... אם אני רק מריחה, או רואה מיונז, אני מייד (זה כבר פסיכולוגי) מתחילה לסבול מבחילה....
טוב, עונת המצות מתקרבת............. מקווה שזה לא ישפיע לרעה על מערכת העיכול שלי או על המשקל שלי

קריןעדי

New member
שוקו

מתה על שוקו אבל חושבת מיליון פעם לפני שאני שותה לגימה כי אז...ב-ל-ג-ן !!!

kikona126

New member
כל דבר חלבי...

אני כל הזמן מקבלת לעשות בדיקת אלרגיה ולא הולכת לעשות...

kikona126

New member
וגם תותים!!!

כל פעם יוצאת לי פריחה מהם...
אבל לא יכולה בלי...

דסי31

New member
נשמע כמו רגישות ללקטוז

אלא אם כן בדקת את זה כבר...
אני מכירה מקרוב כי בעלי רגיש, גילו לו את זה בגיל 30 כשהחלטנו פעם לנסות את האקטימל, הוא שתה את זה כל יום למשך איזה שבוע ורצה למות...

kikona126

New member
תגידי מה עושים בבדיקת אלרגיה הזאת?

כי הרופאת משפחה שלי כל הזמן שולחת אותי לעשות אותה ואני לא הולכת...
אני לא יכולה לשתות חלב מבלי להרגיש ממש רע אחרי זה... ובתקופה שלא שתיתי/אכלתי חלב התחושות האלו לא היו...

liats80

New member
בדיקת רגישות ללקטוז

יש שני סוגי בדיקות. בדיקת דם ובדיקת נשיפה.
אני חושבת שהנשיפה יותר מקובלת בארץ.
בכל אופן עושים בדיקת דם או נושפים לתוך מכשיר ואז שותים לקטוז. במשך כשעתיים לאחר השתייה עוברים בדיקת דם או בדיקת נשיפה (בהתאמה לסוג הבדיקה...) פעם ב20 דקות.
אני עברתי את בדיקת הדם בחול. לא היה כיף כי אני שונאת בדיקות דם, אבל עבר (ואצלי נמצאה רגישות).
בדיקת הנשיפה נראית לי קלה יותר.

דסי31

New member
אני חושבת שעשו לו כמה בדיקות

כשבאמת העיקרית היתה הנשיפה המפורסמת, רק שזה גם לא כיף כזה גדול למי שבאמת רגיש, כי פשוט מעמיסים עליך לקטוז ורואים איך לאט לאט הגוף שלך מוציא גזים או משהו כזה שמעידים על החוסר בפירוק הלקטוז. מיותר לציין שאחרי בדיקה כזאת הוא רץ לשירותים וסבל אחכ כמה ימים...
סליחה שאני מפחידה אותך, רק שתדעי למה הולכים. וחוץ מזה שלדעתי כדאי לעשות את הבדיקה כדי להיות מודעים לבעיה ולהפסיק לסבול.

דסי31

New member
ואצלי זה כל דבר עם הרבה שמן...

מטוגנים, מאפים עם בצק עלים, פיצוחים, חטיפים ושוקולד...
מתה על הדברים האלה אבל מקבלת אחכ בחילה חבל על הזמן, שלא לדבר על זה שהפרצוף שלי חוזר להיות כמו גיל ההתבגרות!

מסק28

New member
קפה ועוגה טובה

ביחד פעם אחת בשבוע.
וקפה פעמיים ביום....

למעלה