אז מה דעתכם...

אז מה דעתכם...

נעשה את זה בקצרה,אני בת 27(עוד מעט 28),יש לי ידיד שקרוב אלי, מכירה אותו כבר שנה, אנחנו לא מאוהבים אבל מדברים על הכל, אחד מהשיחות שעולות לעיתים קרובות- הוא שאני עדיין בתולה בגילי המופלג. אז הדילמה שלי היא האם כדאי לי להמשיך לחכות לאביר על הסוס הלבן?(עדיין לא מצאתי מישהו שגורם לי פרפרים בבטן-בגדול לא מצאתי אהבה),או לעשות את זה עם הידיד שהאומנם אין אהבה אבל בהחלט אנחנו נורא קרובים ואיכפת לו ממני ואם נעשה את זה ,זה יהיה אך ורק בקצב שלי ובשלבים,(אני צריכה להתחיל להחליט כי הידיד נוסע עוד 4 חודשים לארצות הברית-לתמיד). יש לציין שעדיין לא שאלתי את הידיד והוא לא יודע מזה כלום. אז..להמשך לחכות לאהבה או לעשות את זה עם מישהו שאין אהבה אבל כן יש איכפתיות והוא לא סתם אדם זר?

omri1717

New member
נראה לי ש...

שעצם העובדה שאת כותבת כאן, ומעלה את הסוגייה הזו עושה רושם שעיבדת את הרעיון בראשך ואמרת אם כבר אז כבר. אני חושב שבאמת אם הנושא "מציק" לך או מסקרן אותך. תלכי על זה. אין לך מה להפסיד - סה"כ מדובר באחת מהנאות החיים. אני חושב שתלכי על זה.

א1ר

New member
וואווו שאלה טעונה

עשי רק מה שאת מרגישה איתו נוח. למה בעצם את רוצה להיות אחרי המעשה? אני אומנם מפוכחת ולא מחכה לאביר על סוס לבן אבל כן מחכה לאהבת אמת (+נישואים מנהסתם,שלא תאמרו שהדרדרתי קשות). עליי'ך לעשות זאת מהר אם הידיד הזה נוסע עוד ארבעה חודשים,האם את באמת רוצה להאיץ בעצמך ולעמוד באיזשהוא דד ליי'ן? לדעתי אם את מרגישה איתו נוח עשי זאת איתו ואם לא אז רק עם אהבת אמת כי לעשות עם סתם מישהו נראה לי לא מומלץ

א1ר

New member
לא מסכימה מאלקפילד.

למה זה כזה דחוף לאבד משהו שכזה?

molecules

New member
../images/Emo45.gif, אין מה למהר לאבד את זה, זה לא

מפחית מערכך

נו מה לעשות

עדיין בתולה,קורה...אז זה עושה אותי לפחות טובה? בכל מקרה השאלה שלי לא הייתה על זה שאני בתולה והאם זה בסדר שאני בתולה אלא על משהו אחר..

ormatsah

New member
אל תחכי

אל תחכי לשום "אביר על סוס לבן" תעשי את זה עם החבר שלך...

לשכב בפעם הראשונה , לא משנה הגיל.

שלום לך .. יקרית אל לך להיות מודאגת מענין הגיל, לדעתי חצי מהעולם משקר לגבי גיל ששכבו פעם ראשונה. לשכב בפעם ראשונה זה ענין רציני ורק את בלבד תחליטי מה טוב בשבילך.ואם לא עשית זאת עד עכשיו אני בטוחה שיש לך את הסיבות שלך .אז את לא זקנה ויש עוד הרבה כמוך (נראה לך הגיוני שכולם שכבו בפעם הראשונה בתיכון?!) ולעצה מעשית יקריתי, נכון שאנחנו חושבות לשכב בפעם הראשונה עם גבר שאנחנו אוהבות אבל החיים מפתיעים אותנו וזה לא נכון לכול בחורה , אם אתה מרגישה שאת נמשכת לידיד הזה תזימי ענין , אל תגידי לו על ענין הבתולה , (הוא ינחש לבד ,רואים את זה ), יכול להיות שזה יכאב ויכול להיות שממש לא אם יש שם משיכה מינית מלאה , אל תחשבי ואל תהיה לחוצה לגבי מה יהיה תעשי מה שאת מרגישה באותו רגע ותשכחי מכול מיני נורמות או סיפורים ששמעת על זה כולל סרטים וחברות . זה את והוא נטו , תשתחררי ותהני .

daniella1980

New member
זה תלוי בך, אני רק את דעתי יכולה

לומר - כולה בתולים, זה לא פרס שנותנים למישהו. אני בעד ללכת על סקס עם תשוקה ומשיכה מינית - זה אחלה דרך לאבד בתולים (מנסיון), לא חייבים אהבה ופרפרים וזה לא אחד במקום השני - אחרי שתזדייני קצת, ואיזה יום תתאהבי ואז גם "תעשי אהבה", תרגישי אובדן בתולים מחודש (אם יהיה לך מזל:) ). כך שלהפסיד אינך מפסידה דבר, ורק להרוויח נותר - עונג פיזי טהור הוא דבר מבורך גם אם פסגת שאיפותייך במישור הזה היא מין מאהבה ועם "משמעות", למה לא להזדיין כל הדרך לשם?

א1ר

New member
מסכימה עם כל מילה

אני מקווה שתרמנו לך יקירתי.בכל מקרה ההחלטה הסופית היא שלך. ואת צודקת העינין הוא אל הבתולים בכלל אלא אם כדאי או לא לשכב עם ידיד שלך. האמת אני מקווה שתבואי לומר לנו איך היה (אם היה),מתה מסקרנות

Gandalf24

New member
תראי

לא קראתי את התגובות של כולם פה אבל כמה דברים יש לי להגיד לך..למרות שזה באיחור.. אז ככה.. לדעתי, מצד אחד זה טוב שאת מחכה לעשות את זה מאהבה, עם הנסיך שלך. מצד שני את אומרת, וואלה אין לי כוח לחכות, אז אפשרי לעשות, אבל לא עם כל אחד, אלא ידיד טוב, והנה יש לך הזדמנות אז בא לך לנסות אבל...השאלה היא..האם זה יהרוס את הידידות שלכם או לא, כן כן, אפילו שהוא נוסע לתמיד לארהב. תחשבי על זה. אם את מעדיפה לעשות איתו, סבבה. אבל אם לא..כי זה יהרוס את הידידות, אל תעשי. תחכי לעשות את זה מאהבה. אני חיכיתי, כן, עד גיל 25. ולא מתחרט על זה. ועכשיו אני לבד שוב, לא משנה למה, נגמר איתה אחרי שנתיים וחודשיים..ואני ממשיך הלאה. לעשות את זה מאהבה, או שלא, לא יודע מה ייסגר איתי :)

november76

New member
דעתי

את כבר לא ילדה, לא חושבת שיש טעם לחכות לאהבת חייך. מה יהיה אם תכירי אותו בגיל 35? תשארי בתולה עד אז? לא חבל על כל הזמן המבוזבז ללא סקס? לגבי הידיד - אם את נמשכת אליו, לא רואה כאן שום בעיה. ממילא הוא לא יהיה כאן. יאללה, עזבי את המחשב ותתקשרי אליו.

למעלה