אז, מה דעתכם...

אז, מה דעתכם...

לכבוד היומולדת הכפול - של אילה ואלדד ב (תראו תראו, התקדמתי...) שנְכַנֶס מסיבה?

התקבלה החלטה...

שמדובר באלדד בק. עכשיו לא תטעי... נכון???? מי ומי במסיבה? באהבה. ויראה. ולב שמח.

אלדד-ב

New member
בק ?! החלטה טעונה אישור... ../images/Emo8.gif

מאיפה התווספה ה"ק" ? "בק" בעברית זו בעיטה חופשית בכדורגל, וכבר הרבה שנים שלא שיחקתי... "בק" באנגלית, גב, כאן קלעת, לעיתים סובל מכאבי גב, כבר כמה שנים מאז שהשתחררתי מהצבא... אבל למה להיזכר ב"צרות" ... במקור, שם משפחתי בן-שלום ... הבן של שלום (לא מדויק כי זה לא שם אבי) , או יליד השלום, נקווה שיהיה מדויק, עוד לא אבדה תקוותנו ... טוב, עד כאן הפלפולים להיום.... מסיבונת לפני,בין,אחרי החגים, נשמע גם לי נחמד.. אלדד.

אלדדדדדדדד... סליחה... אבל...

סתם בדיחה טיפשית. יש איזה כתב בגל"צ (?) שקוראים אותו אלדד בק, והאסוציאציה... הו האסוציאציה... אני חושב שזה המקום - הפורום הזה - כדי להמשיך בהצגה/מסיבה גם בזמנים כאלו. הממ...

יופיאל

New member
מזל טוב! ../images/Emo48.gif (קצת באיחור)

מזל טוב ! מצתרף לחגיגה לאחר תקופה קלה של העדרות... באור ואהבה , יופיאל המלאך

אילה.

New member
הבעיה פה

היא שכולנו יודעים לדבר... יש מישו שמרים את הכפפה? כי אני דווקא אשמח לבוא, אבל האירגון גדול עליי כרגע... וחוצמזה, אני רוצה לרקוד. איפה הולכים לרקוד פה בבית הזה? מישו מכיר מקום? שהגיל הממוצע בו הוא לא שש עשרה? שיקום! אילה מפזזת

אני...

אני כבר את ההתנדבות שלי לוועד הורים עשיתי היום :) אבל לרקוד? בהתנדבות? עם כל המודעות הפנימית? שתעשה לי דין דין במוח על כל צעד? אוה... חברים.... הגזימותם!

תגידי.. אחתמה...

כששמחים, רוקדים ומה עושים כשעצבנים? יש ריקודים מיוחדים גם לזה? יש ריקודים ששוברים משהו תוך כדי? ואם כן, אפשר במסיבה (דרייה, לא סיכמנו שהם אצלנו בצפון בפעם הבאה?) לעשות חדר עצבנוז כזה? בכניסה יהיה מד-עצב כזה, שיבדוק את סף הרגישות. יבדוק את הנכנסים איזה רולה כזה, ג´באר בגודל של מקרר 800 ליטר. מי שמצליח לעבור את הסף, נכנס בבעיטה לחדר. אהממ... נסחפתי? ממילא זמני הגיע להחליף ניק

מה...

כן. רוקדים בכל מצב. כשעצבנים? כן! אפילו אז.. ואולי אפילו.. דווקא אז כולי במתח איזה ניק תבחר אגף הקריאיטיב נכנס לכוננות במשרד. אחתמה אל-בעז

וזה...

נתון להחלטת הבוחר. אני מעלה לסדר היום דיון בניקי. הצעות שתתאמנה לפרופיל המועמד ולמצבו הנוכחי תתקבלנה בברכה. לכל הצעה נא להגיש גם תאריך תפוגה של הניק. תאריך אחרון למשלוח הצעות - א´ בתשרי תשס"ב בכבוד רב, בעל הניק.

הממ...

נא הגש בריף תמציתי עם הקונספט הנדרש גם כשאתה מייצר נקניק חשוב להבין איזה סוג בשר נכנס... והמידה.. אחת שאוהבת אותך בכל מצב

deep ocean

New member
אני גם בעד מסיבה!!!

וגם לי היתה יום הולדת בסוף אוגוסט ומסיבות זה תמיד טוב אין הרבה לארגן השאלה אם רוצים סתם לשבת לדבר, ובשביל זה אפשר לשבת בחוף הים היפיפה שנמצא קרוב לביתי למשל או לרקוד על אמת מה אתם רוצים? חיבוק מיכלי

למעלה