אז... מה דעתכם?

dori78

New member

יש לי כל מיני מחשבות, הראשונה היא שגרסת ה-250 לא באמת שייכת למשפחת ה-CBR.
לא בתנוחה, לא ביכולות ולא בתחושה. זה לא באופנוע סופר ספורט, אפילו לא ממש ספורט.
מחשבה נוספת:
הרישיון שלי, החל מאוגוסט האחרון הוא A1,
מה שאומר שגם אם הייתי רוצה לא הייתי יכולה לרכב על אופנוע 600 סמ"ק.

צלשלספק

New member
וואלה, לא ידעתי...

על הרישיון , וגם על הCBR 250 למרות שידוע לי שיש אופנועי 250 שהם קצת יותר חזקים וספורטיביים ממנו, הקאווסאקי לדוגמא.
את אופנוע ה600 הראשון והאחרון קניתי לפני יותר מעשר שנים, ישר אחרי שהוצאתי את הרישיון "מעל 500" מה שהיה אז פעם.
למה הוצאתי? גם בגלל שהחברים שלי קנו כל מיני XRים מיושנים לשטח, וחששתי שאהיה מוגבל אם ימירו את הרישיונות כמו באירופה,
אז עם הרישיון בא התיאבון והלכתי ישר על ה600, אפילו מכרתי את המכונית עבור זה וקניתי לגרושתי רכב ישן יותר לצד האופנוע, ה600תים היו יותר זולים ופחות "שחוטים" מהDR350 המצוי, בעצם הגדלת בשקל תשעים וקיבלת סוס עבודה אמין, לרוב עם קירור אוויר

מן הסתם ידוע לי ש600 ספורטיבי יכול להגיע להון לא קטן גם בטיפולים או בשיפוץ אם הסתבכת עם אחד בעייתי וחובב מוסכים - כך שהשיקול חדש 250 או מיושן 600 בתקציב X - יש לכך השלכות, ואין מה להשוות את המנועים הפשוטים מקוררי האוויר (DR XR XT) דאז, לטיפול ותחזוקה במנוע עם שני צילינדרים ומעלה, יש רדיאטורים, תזמון שסתומים ומערכת שלמה "להאכיל". יותר מסובך לטפל באופנוע כזה מתחת לבית, והיית אומר גם לא הכי בטיחותי, בטח לא בהשוואה לאופנועים המיושנים או לשתי הפעימות, שהרבה יותר קל לתחזק אותם לבד.

על אופנועי הכביש החדשים מסדרת ה250 לא יצא לי לרכב בעצמי, רק לצידם פה ושם. אבל את המנועים והטכנולוגיה של השנים האחרונות שמתוחה עד לקצה שבקצה בהחלט יצא לי להכיר ולהרגיש מתחום השטח, רכבתי על לא מעט אופנועי שטח מודרניים בנפחים שונים, גם כי יש לי אחד כזה, כך שאני יודע כמה סוסים אפשר לחלץ שם עם שיפורים ובלי, בשתי פעימות (גם היה לי בעבר הרחוק) ובארבע פעימות (כרגע יש לי).

בעוונותי יצא לי לרכב על הWR כמה פעמים בנסיעה בין עירונית, אם למרכז או למדבר כיף גדול זה לא היה
מניח שעל 250 כביש זה הרבה יותר נוח, אבל המומנט והשיוט הנוח בסל"ד נמוך ובנחת, לזה אתה תמיד מתגעגע, עד שאתה נכנס לשטח

ליבליב1

New member
ברור לי

שאני מסוגלת לקבל את שתי האפשרויות.
ז"א - בהנחה שהוא לא בקטע - זה לא שאני הולכת לוותר על החבר'ה, על המפגשים על החברויות..... שנינו חלק מתוך קבוצה.
ושנינו גם ילדים גדולים.....
כן, אם הוא לא יהיה בעניין זה יהיה מבאס, אבל לא מפרק.

זו המשוואה:

מצד אחד:
הסכנה לאבד ידיד.

מצד שני:
הסיכוי להרוויח בן זוג לחיים.

הבחירה שלי ללא ספק:
דלת מס. 2.

למעלה