אז מה דעתכם ?

על מה ?

* על התיאוריה החדשה שרעידות אדמה נוצרות כתוצאה ממשכב זכר. * על כך שישראל תסלים מאבקה בטרור . * על הסבל הנוראי של תושבי שדרות. * על שוד קשישים והתעללות מינית בילדים שהולכים ומחריפים. * על אמירותיו של אחמדיניגד על חיסולנו. * על הבחירות בארה"ב- אישה למול שחור. * על שמלון בים המלח לזוג ליומיים בפורים עולה 650 $ ואחר כך אומרים שהישראלים מעדיפים חו"ל. * על כרטיסי טיסה לפריס ב 139$ בlow cost * על שמחר יום שישי ויוצאים לשבת מנוחה. נתתי לכם חומר לשבועיים

pf26

New member
מזל שיש שבועיים להגשת המסקנות ../images/Emo8.gif

רעידות אדמה - טוב שנמצאו האשמים... לי בכלל נראה שאם מישהו מתעסק כ"כ במשכב זכר, כדאי שיבדוק מה קורה אצלו במיטה ומה מתחבא לו בארון... ישראל - מזל שסבא שלי לא פה לראות מה קורה עם המדינה שהקים בדם, יזע ודמעות (עליה שלישית מה לעשות). ארה"ב - לצערי עלי להגיד שזה משעשע ותו לא (כדי לא לצטט את קלארק גייבל ב"חלף עם הרוח" I don't give... חופשה בארץ ובחו"ל - לצערי אני יכולה לצאת רק בעונה הבוערת ולכן משלמת מחיר כפול ומכופל. אבל עוד יבוא השבתון אני מניחה. עזבי יום שישי, אחרי שבת מגיע ראשון שבו כולם מתפנים מהבית לעסקיהם החשובים ומותירים אותי לנפשי ליום חופשי בו אפשר לנוח מה"שבת מנוחה". נו, קיבלתי ציון עובר? איזה מלון בארץ עולה כ"כ הרבה? וואו, רק עכשיו נפל לי האסימון.

יפה לך

התייחסת לכל נושא
. לכי תסבירי לילד בכיתה ז' שמה שאת מלמדת אותו אינו נכון
. מזמינה את בניזרי להסביר משנתו. אהבתי שארה"ב פתוחה לקבל שני מועמדים יוצאי דופן .אישה ושחור בפעם הראשונה. זה מעיד על קדמה,לא ? לגבי חו"ל אנחנו באותה סירה. אלא מה ? אני משתדלת לצאת לפני יולי כאשר עדיין המחירים נמוכים יותר,אלא שהשנה מלמדים עד ה 11.7
ישרוטל -ים המלח. שם אני לא מתפשרת בגלל הספא שלהם. מדהים וכיף אמיתי. אבל אולי בודפשט המשופעת באתרי ספא תהיה זולה יותר. ו...שנפגש בראשון ?
. גם אני ביום פנוי. והכי כיף, שבני מגיע תוך חצי שעה אחרי שבועיים בבסיס.

מאמל'ה, אני חושבת לאט. אז תשובות לא הערב...

ובכל זאת - טוב שמצאו אתהסיבה לרעידות האדמה, צריך רק לחוקק חוק מתאים - ותשקוט הארץ... המפלגה הדמוקרטית בארה"ב מציגה הצגה טובה. הצגה של קידמה .אישה מול שחור. מזל שאני לא צריכה לבחור... ומה איכפת לי מחיר טיסה לפריס? אני טסה ללוס אנג'לס. לא, לא לאוסקר. יגמרו שם עם הטקס ויפנו לי את המקום ואטוס לי אל בתי ובני ביתה לקראת הלידה הצפויה.

גלבועא

New member
יש שתי גישות ביהדות ביחס לזמן המשיח

הראשונה - ימים של שלום והרמוניה והשניה ימים של כאוס, זוועה וכו'

למעלה