אז מה דעתכם על

אז מה דעתכם על

אושו .. ? ועל סדנאות למודעות עצמית, על חיבור לתחושות העמוקות ולחכמת היקום... על שילוב של פסיכודרמה ומימוש הפוטנציאל להגשמה ומימוש בריא .. על האומץ לחיות ועל בריאה בריאה של עצמי מחדש ... על מדיטציה אקטיבית ודינמיקה קבוצתית מרגשת .... זה ציטוטים מתוך הזמנה לסדנא שמכר שלי מנחה והזמין אליה ... (מי שרוצה - אני יכול להעביר את ההזמנה בפייס :)

b e c k y

New member
תרגום לעברית מדוברת.

תרגום לעברית מדוברת: על סדנאות למודעות עצמית, על חיבור לתחושות העמוקות ולחכמת היקום... = הרצאה ע"י בחור במכנסי דייגים שאומרת משהו כמו "מחשבה בוראת מציאות - תחשוב טוב, יהיה טוב" + רכישת הספר OSHO" for idiots" על שילוב של פסיכודרמה ומימוש הפוטנציאל להגשמה ומימוש בריא .. = סדנה ע"י בחור ששואף ללמוד בבית צבי, בוגר אושו-סניף הודו, תרגילי משחק בסיסיים שלמד במסוד הסגור בו שהה אחרי שחזר מהודו באמבולנס מוטס אחרי אכילת פטריה לא מזוהה. על האומץ לחיות ועל בריאה בריאה של עצמי מחדש ... = הרצאה, בה המאזינים יושבים על כריות והמרצה על במה קטנה, חד-שיח על נושא "תחשוב טוב-יהיה טוב" אופס.. כבר דיברנו על זה, לא נורא, נספר גם כמה סיפורים מצחיקים על ילד עם נחש, אגדת עם עתיקה, איזכור שגם לנו היהודים יש חכמה עתיקה, וסיפור מצחיק שקרה למרצה ביום הראשון שנחת בהודו.- לסיום, מדיטציה משותפת והזמנה למסיבה בערב של ריקודים בנוסח זרם התודעה. על מדיטציה אקטיבית ודינמיקה קבוצתית מרגשת .... = כנ"ל - מדיטציה רעשנית ומסיבת ריקודים.

אייבורי

New member
דעתי

קחו ריטלין. ואם זה לא עוזר החוג, אייבורי נותן לי כאפה או סטירה מצלצלת יפתח בשבוע הבא.

יערית

New member
בא לי מאד

על שרוול וכניסה לקיבה שלי שנחה על סנדוויץ` תוניסאי.

פעם לא היה כלום...

ומשום מה נראה לי שעם הזמן, הסדנאות, האימונים וכו' הדור הולך ונהיה יותר דפוק. שילכו לעבוד ולא יחפשו לעשות סתם כסף קל.

ye44

New member
מה דעתי ?

אושו שמושו מרצים שרלטנים שעובדים על אנשים חסרי עמוד שידרה

Rtitan

New member
אני לא ממש מבין למה כולם מזלזלים בזה...

כמו כל דבר טוב, מקור האושו כמו שמשווק כאן הוא בארה"ב של אמריקה. אם נלך אחורנית נגלה את אקריה רג'ניש שנולד מתישהו במחצית הראשונה של המאה ה-20 והתפרנס כמורה לפילוסופיה, ולאחר מכן כנואם נודד כשהוא יוצא חוצץ נגד הסוציאליזם ומהטמה גנדי בהודו. אחרי כמה שנים החליט להקים לעצמו כת כייפית למדי שדיברה בעד סקס חופשי על כל מה שזז, לא זז, תלוי, עומד ונופל - וכך יצא שמעו למרחוק כ-"סקס-גורו"... זה - מה רע?? בשנות ה-60 העליזות כשהחצי המערבי של האנושות ריחף בסוטול על ענני מריחואנה, LSD ו-סקס חופשי, המערביים הללו מצאו בגורו החדש-ישן מישהו שיחליף את ישו, והחלו לנהור בהמוניהם לאשרם שלו בפונה אם אינני טועה. האיש אולי רחפן ומזבל שכל - אבל גם יודע היכן יש נדל"ן טוב (ועדיף ארה"ב על הודו... גם היום...) היכן יש מטבע יציב (בארה"ב יותר מבהודו... גם היום...) ובעיקר - היכן יש פראיירים עשירים שלא יודעים על מה להוציא את הכסף שלהם (ארה"ב... הרבה יותר מהודו - אם כי הקבלה כיום תופסת את מקום הגורואים-אושואים ההם). וכך, התפתחה לה תורה שלמה של מחפשי כסף קל שלקחו אולי אמונה מוצקה של איש שהכסף בסופו של דבר סינוור גם אותו, ויצקו פנימה מכל הבא ליד - מודעות עצמית, פורומים למיצוי עצמי, פסיכודרמה, ומכאן - לקחו את זה כבר משרדי הפירסום והכניסו כמה מחרוזות שאין לי מושג מה הן בעצם אומרות... האמת שאחד אני כן יודע על מה מדובר - חוכמת היקום - אבל השאלה היא על איזה יקום מדובר, של אינשטיין, של פרידמן או של ריס ושותפיו שעשו השנה מיליון דולר בפייס של אלפרד נובל. דרך אגב, אני מחפש מתקשר/ת עם חוצנים. אם אפשר - בביקור הבא שהם עושים כאן יש לי כמה מקומות שאני צריך שיביאו איתם דגימות... בעיקר מהקרקע של טיטן, מענני ה-C4N2 שלו מעל הקוטב הצפוני, פני השטח של כמה ירחים (בפרט של איאפטוס)... תודה

b e c k y

New member
אני מכירה מישהי

מהאזור שלנו שסיפרה לי פעם שהיא בעצם חוצנית. היא חייזר ירוק מעולם אחר, אבל פה על כדור הארץ היא לובשת מראה של אדם. אני יכולה לקשר אותך אליה, אבל אני לא בטוחה שהיא שומרת על קשר רצוף עם המשפחה.

הצבע הירוק של החוצנים זה בעצם

פתרון גאוני לכל הרעב בעולם - אם רק אפשר היה להשתיל את הגן לפוטוסינתזה מתחת לעור של כל הרעבים…

למעלה