הסיכום שלי, די ארוך אבל תשרדו את זה
1. מלכה קופרמן בתור פרק פתיחה, אני חושב שהוא היה מצויין. מבחינת הומור? הרבה בדיחות מעולות, הרג אותי ה"כן אני שר. את צודקת, אין לזה הצדקה תסריטית"
אבל האמת שהשירים נהיו באיזשהו שלב קצת מעיקים. היה אפשר לקצר אותם/להפוך אותם למצחיקים יותר. סך הכול פתיחה טובה. 2. מה שקרה בין העונות או ייסורי עודד הפרק הגרוע של העונה לדעתי. בקושי צחקתי, והוא היה כבר מסובך יותר מדי. 3. פרק 3 עונה 6 קלאסי הפרק השני הכי טוב של העונה! פשוט מצחיק, יהורם צוברבולר הוא דמות מעולה, גרי במיטבו , כנ"ל נתן, פשוט הומור ברמה מאוד גבוהה ואהבתי את הניואנסים הויקיפדיים הקטנים. הקטע שנתן מאבד את הזיכרון לגמרי וגרי אומר לו "זוכר שהסברת לי על הויקיפדיה וזה?" ונתן: "במעורפל" הוא גאוני. היה בו גם את הבדיחה הכי טובה בעונה (אולי יחד עם שינוי המצב מחרבנה לבקקט והימים החסרים בפברואר, נגיע לזה בהמשך), כשגרי כותב בלפטופ "נתן קופר ... ... אין פה מ'!!!"
4. אילי שח מט גם פרק מצחיק מאוד, מגניב שהם הצליחו להשיג את אבי הטחול. אהבתי במיוחד את הקטע שבו נתן מנסה להסביר לדנה וימית איך משחקים שחמט. "זה כל כך אייטיז"
5. אדי פולישוק פרק נחמד כזה, באמצע, העלילה של אדי והבנות הייתה מיותרת, נתן וימית היו נחמדים, כנ"ל גרי ופאוקר. מה שבאמת הצחיק אותי הייתה העלילה של עודד, ובמיוחד עם ה"זהו זה, אני תולה את המקלות" , ואז הוא שם את המקלות על הקיר והן נופלות. והפרצוף של אילן
6. ג'ינה עוד פרק סביר, רותם אבוהב אף פעם לא הצחיקה אותי יותר מדי, והעלילה איתה קצת נמרחה, אבל אילן כרגיל כזה חמוד, והוא הורג אותי כשהוא מנסה להיות אמנותי כזה. ואין על נג'י - "נראה לי שגם את אכלת מהקובה במייה של ברכה". 7. עולם חכם מצד אחד, כן הוא היה מצחיק, והייתה לו עלילה מאוד מתוחכמת, אבל , וזה קורה לאורך כל העונה אבל בפרק הזה זה בלט במיוחד, הרגשתי שאף אחת מהדמויות (חוץ מנתן וימית) לא קיבלה חצי מהזמן מסך שהיא הייתה מקבלת בעונות הקודמות. כאילו, עודד/אילן/קובי לא הוציאו בתכלס שום מילה כל הפרק. זה היה פרק עם תסריט טוב, אבל עם אפס משחק מצד השחקנים. בסך הכול, פרק טוב. אם הוא היה מגיע בעונה הרביעית לדוגמא הייתי אומר שהוא מצויין, פשוט המחסור בזמן המסך של החבר'ה התקשר לי לשאר העונה וזה הציק לי. וכיף ליובל סגל מה אפשר להגיד
8. תעשה לי טובה פרק טוב. לא מדהים כמו שראיתי שעשו ממנו, אבל עלילה מגניבה וכן זה הרגיש שונה. יובל סגל כותב טוב. האמת שנתן ממש הצחיק אותי בפרק הזה, וגם אילן
הפספוס של דנה וימית שהן לא ידעו שהם הפסיקו את הסצנה היה גדול חחח. ימית: "נתן? הוא סתם אידיוט חסר עמוד שדרה" נתן: "מה שמצחיק זה שאני כאן ושומע כל מה שהן אומרות"
9. פינג פרק נחמד, לדעתי היה קצת נפילה אחרי שני הפרקים הקודמים הטובים. החצי הראשון היה מעפן ביותר והיה בדרך להפוך לפרק הגרוע של העונה, אבל בחצי השני זה השתפר והרוויח מקום טוב בין האחרונים. מאיר איינשטיין קורע אותי
וסוף סוף שיר! וגם אחלה שיר! 10. *זה* היה הפרק הכי טוב העונה! אני יודע שכמו במקרה של רוב הפרקים, רובי כתב אותו, אבל זה הרגיש פרק מאוד מיוחד, הזוי ביותר ומתוסרט מעולה. אמרתי לעצמי שחייב להגיע כבר פרק שבאמת נכנס לרפרטואר הפיג'מתי, וזה ענה על בקשתי. לא בטופ 10, אבל כן בטופ 15, משהו כזה. בדיחות שקרעו אותי מצחוק: - גרי מצייר מעגל על הבטן שלו: "הנה, סימנתי לכם, ישר לכאן!" - כל הקטע של יהורם צוברבולר ובמיוחד שינוי המצב מחרבנה לבקקט אחד הקטעים הגדולים בכל העונות. - ימית: "למה הם לא יכלו להוסיף את זה בסוף פברואר, ממילא חסרים שם ימים" גאוני. - אילן: "יש לנו רעיון אבל הוא עוד בחיתולים". עודד: "איכססססס, אז תחליפו!" - "קאט! ... אחד באפריל!" כאילו WTF
קיצר, פרק מעולה. 11. צמחוני נגד מנדלבאום ו' התחיל מעולה, נגמר רע. אהבתי מאוד את הרעיון של סצנות שהוקדם זמנם והביצוע היה מצויין. כולם הצחיקו אותי- ימית עם ה"נו מה קורה" הקטן בסוף הסצנה, נתן עם ה"אין פה אף אחד", ואילן עם ה"עודד!!! הם חזרו אלינו!" והפרצוף למצלמה גם הפיצה אננס של עודד היה מצחיק. אבל אחר כך זה התדרדר. גרי היה על סף המעיק בפרק הזה, צמחוני היה יותר מפחיד ממצחיק, והייתה הרגשה של הימרחות. סך הכול לא מהפרקים שאני אזכור. אם היו מחברים אותו לפרק "פינג" שהחצי הראשון שלו היה גרוע והשני מעולה היינו מקבלים פרק טוב מאוד. סך הכול: אני עוד לא יודע איך לעכל את העונה הזאת. בזמן הצפייה בפרקים אני מוצא את עצמי קצת מאוכזב, ותמיד כמה שעות אחרי כשאני חושב עליהם אני נזכר בכמה בדיחות טובות וחושב שמדובר בפרקים טובים דווקא. בלט אצלי במיוחד עם "עולם חכם" ו"תעשה לי טובה". אני מאמין שאחרי קצת חרישה בויאודי, אני אהנה מהעונה הזאת מאוד ואחשיב אותה כעוד עונה של הפיג'מות, אבל כרגע היא בדרך להתחרות עם העונה הראשונה על המקום האחרון בדירוג העונות. לא שהיא רעה, היא באמת טובה. גם העונה הראשונה טובה.
הפריע לי שברוב הפרקים קצת הסתמכו על קידוש העלילה, ולא על קידוש הדמויות. דווקא בפרקים האחרונים זה התאזן קצת. דנה וימית ביחד מיותרות, ובקיצור דנה מיותרת וימית צריכה להיות בסצנות עם השלישייה בלבד. אגב ימית, היא ממש מצחיקה בעונה הזאת והמשחק שלה מצויין. גרי עדיין קורע, אבל יש פרקים שהוא מעיק קצת, והעיקר שיש לנו את אחד באפריל שזה פרק ענק
סך הכול ראינו רק 11 פרקים מתוך 25, ככה שאי אפשר לדעת כלום. זאת עונה מאוד מוזרה ואני מניח שאני אשנה את דעתי עליה הרבה פעמים.