אז מה דעתכם על העונה עד עכשיו?

אז מה דעתכם על העונה עד עכשיו?

(כן אני יודע אמרתי לך לפתוח אבל יאללה נעזור קצת במלאכה) הפרקים שהיו: 1. מלכה קופרמן 2. מה שקרה בין העונות או ייסורי עודד 3. פרק 3 עונה 6 קלאסי 4. אילי שח מט 5. אדי פולישוק 6. ג'ינה 7. עולם חכם 8. תעשה לי טובה 9. פינג 10. אחד באפריל 11. צמחוני נגד מנדלבאום חלק ו' פשוט תסכמו על כל פרק בשורה או שניים (או שלושה או ארבעה אם בא לכם), וגם באופן כללי. + מה הפרק האהוב עליכם עד עכשיו? דיון נעים

הסיכום שלי, די ארוך אבל תשרדו את זה

1. מלכה קופרמן בתור פרק פתיחה, אני חושב שהוא היה מצויין. מבחינת הומור? הרבה בדיחות מעולות, הרג אותי ה"כן אני שר. את צודקת, אין לזה הצדקה תסריטית"
אבל האמת שהשירים נהיו באיזשהו שלב קצת מעיקים. היה אפשר לקצר אותם/להפוך אותם למצחיקים יותר. סך הכול פתיחה טובה. 2. מה שקרה בין העונות או ייסורי עודד הפרק הגרוע של העונה לדעתי. בקושי צחקתי, והוא היה כבר מסובך יותר מדי. 3. פרק 3 עונה 6 קלאסי הפרק השני הכי טוב של העונה! פשוט מצחיק, יהורם צוברבולר הוא דמות מעולה, גרי במיטבו , כנ"ל נתן, פשוט הומור ברמה מאוד גבוהה ואהבתי את הניואנסים הויקיפדיים הקטנים. הקטע שנתן מאבד את הזיכרון לגמרי וגרי אומר לו "זוכר שהסברת לי על הויקיפדיה וזה?" ונתן: "במעורפל" הוא גאוני. היה בו גם את הבדיחה הכי טובה בעונה (אולי יחד עם שינוי המצב מחרבנה לבקקט והימים החסרים בפברואר, נגיע לזה בהמשך), כשגרי כותב בלפטופ "נתן קופר ... ... אין פה מ'!!!"
4. אילי שח מט גם פרק מצחיק מאוד, מגניב שהם הצליחו להשיג את אבי הטחול. אהבתי במיוחד את הקטע שבו נתן מנסה להסביר לדנה וימית איך משחקים שחמט. "זה כל כך אייטיז"
5. אדי פולישוק פרק נחמד כזה, באמצע, העלילה של אדי והבנות הייתה מיותרת, נתן וימית היו נחמדים, כנ"ל גרי ופאוקר. מה שבאמת הצחיק אותי הייתה העלילה של עודד, ובמיוחד עם ה"זהו זה, אני תולה את המקלות" , ואז הוא שם את המקלות על הקיר והן נופלות. והפרצוף של אילן
6. ג'ינה עוד פרק סביר, רותם אבוהב אף פעם לא הצחיקה אותי יותר מדי, והעלילה איתה קצת נמרחה, אבל אילן כרגיל כזה חמוד, והוא הורג אותי כשהוא מנסה להיות אמנותי כזה. ואין על נג'י - "נראה לי שגם את אכלת מהקובה במייה של ברכה". 7. עולם חכם מצד אחד, כן הוא היה מצחיק, והייתה לו עלילה מאוד מתוחכמת, אבל , וזה קורה לאורך כל העונה אבל בפרק הזה זה בלט במיוחד, הרגשתי שאף אחת מהדמויות (חוץ מנתן וימית) לא קיבלה חצי מהזמן מסך שהיא הייתה מקבלת בעונות הקודמות. כאילו, עודד/אילן/קובי לא הוציאו בתכלס שום מילה כל הפרק. זה היה פרק עם תסריט טוב, אבל עם אפס משחק מצד השחקנים. בסך הכול, פרק טוב. אם הוא היה מגיע בעונה הרביעית לדוגמא הייתי אומר שהוא מצויין, פשוט המחסור בזמן המסך של החבר'ה התקשר לי לשאר העונה וזה הציק לי. וכיף ליובל סגל מה אפשר להגיד
8. תעשה לי טובה פרק טוב. לא מדהים כמו שראיתי שעשו ממנו, אבל עלילה מגניבה וכן זה הרגיש שונה. יובל סגל כותב טוב. האמת שנתן ממש הצחיק אותי בפרק הזה, וגם אילן
הפספוס של דנה וימית שהן לא ידעו שהם הפסיקו את הסצנה היה גדול חחח. ימית: "נתן? הוא סתם אידיוט חסר עמוד שדרה" נתן: "מה שמצחיק זה שאני כאן ושומע כל מה שהן אומרות"
9. פינג פרק נחמד, לדעתי היה קצת נפילה אחרי שני הפרקים הקודמים הטובים. החצי הראשון היה מעפן ביותר והיה בדרך להפוך לפרק הגרוע של העונה, אבל בחצי השני זה השתפר והרוויח מקום טוב בין האחרונים. מאיר איינשטיין קורע אותי
וסוף סוף שיר! וגם אחלה שיר! 10. *זה* היה הפרק הכי טוב העונה! אני יודע שכמו במקרה של רוב הפרקים, רובי כתב אותו, אבל זה הרגיש פרק מאוד מיוחד, הזוי ביותר ומתוסרט מעולה. אמרתי לעצמי שחייב להגיע כבר פרק שבאמת נכנס לרפרטואר הפיג'מתי, וזה ענה על בקשתי. לא בטופ 10, אבל כן בטופ 15, משהו כזה. בדיחות שקרעו אותי מצחוק: - גרי מצייר מעגל על הבטן שלו: "הנה, סימנתי לכם, ישר לכאן!" - כל הקטע של יהורם צוברבולר ובמיוחד שינוי המצב מחרבנה לבקקט אחד הקטעים הגדולים בכל העונות. - ימית: "למה הם לא יכלו להוסיף את זה בסוף פברואר, ממילא חסרים שם ימים" גאוני. - אילן: "יש לנו רעיון אבל הוא עוד בחיתולים". עודד: "איכססססס, אז תחליפו!" - "קאט! ... אחד באפריל!" כאילו WTF
קיצר, פרק מעולה. 11. צמחוני נגד מנדלבאום ו' התחיל מעולה, נגמר רע. אהבתי מאוד את הרעיון של סצנות שהוקדם זמנם והביצוע היה מצויין. כולם הצחיקו אותי- ימית עם ה"נו מה קורה" הקטן בסוף הסצנה, נתן עם ה"אין פה אף אחד", ואילן עם ה"עודד!!! הם חזרו אלינו!" והפרצוף למצלמה גם הפיצה אננס של עודד היה מצחיק. אבל אחר כך זה התדרדר. גרי היה על סף המעיק בפרק הזה, צמחוני היה יותר מפחיד ממצחיק, והייתה הרגשה של הימרחות. סך הכול לא מהפרקים שאני אזכור. אם היו מחברים אותו לפרק "פינג" שהחצי הראשון שלו היה גרוע והשני מעולה היינו מקבלים פרק טוב מאוד. סך הכול: אני עוד לא יודע איך לעכל את העונה הזאת. בזמן הצפייה בפרקים אני מוצא את עצמי קצת מאוכזב, ותמיד כמה שעות אחרי כשאני חושב עליהם אני נזכר בכמה בדיחות טובות וחושב שמדובר בפרקים טובים דווקא. בלט אצלי במיוחד עם "עולם חכם" ו"תעשה לי טובה". אני מאמין שאחרי קצת חרישה בויאודי, אני אהנה מהעונה הזאת מאוד ואחשיב אותה כעוד עונה של הפיג'מות, אבל כרגע היא בדרך להתחרות עם העונה הראשונה על המקום האחרון בדירוג העונות. לא שהיא רעה, היא באמת טובה. גם העונה הראשונה טובה.
הפריע לי שברוב הפרקים קצת הסתמכו על קידוש העלילה, ולא על קידוש הדמויות. דווקא בפרקים האחרונים זה התאזן קצת. דנה וימית ביחד מיותרות, ובקיצור דנה מיותרת וימית צריכה להיות בסצנות עם השלישייה בלבד. אגב ימית, היא ממש מצחיקה בעונה הזאת והמשחק שלה מצויין. גרי עדיין קורע, אבל יש פרקים שהוא מעיק קצת, והעיקר שיש לנו את אחד באפריל שזה פרק ענק
סך הכול ראינו רק 11 פרקים מתוך 25, ככה שאי אפשר לדעת כלום. זאת עונה מאוד מוזרה ואני מניח שאני אשנה את דעתי עליה הרבה פעמים.

Jen74

New member
לא יוצא לי לראות את הפרקים ברצף

אני רואה בעיקר את השידורים החוזרים. בינתיים עושה רושם שהצוות התפרע עד הסוף. אני שמחה שהדמות של נתן חזרה, הוא מוסיף המון. הייתי רוצה לראות את גרי קצת שונה. די שחוק המשחק שלו. נחמד השילוב של הדמויות מהתוכניות המקבילות. אולי נראה גם את "האחים דה גמא" בשלב כלשהו.

Jen74

New member
מה שמוזר בעיניי וחבל לי קצת שגם כל ההודעות

אחורה מהתקופה שניהלתי, כולן הפכו מכחול לשחור. זה אוטומטית מבטל את ההכחלה שהייתה לי. מוזר שאין להם דרך להשאיר את מה שהיה.

Jen74

New member
אם לומר את האמת, ממש אין סיבה ../images/Emo140.gif

נכון, ניהלתי את הפורום הזה תקופה לא קצרה, בהתחלה לבד ואחר כך בעזרתו הענקית של אורי ואם כבר למישהו מהמנהלים הקודמים מגיע להיות מואדם זה באמת לאורי כי אני, מעבר לניהול הפורום ונסיון להשתלב בשרשורים, לא ממש יכולה לתרום כמומחית לפורום.
אני אוהבת את התוכנית הזאת, היא משעשעת בצורה דיבילית עם המון חוכמת חיים (כן, אני יודעת שזה סותר אחד את השני) ואני בכלל אוהבת כמעט כל מה שרובי עושה. אהבתי את הקומדי סטור, את שמש וגם את זה. אני לא יודעת איזה עוד תוכניות רובי ביים ועומד מאחוריהן אבל אני בטוחה שאני אוהב כל אחת מהן. אני משוגעת על הראש שלו. אגב, התלהבתי מאוד גם מחצויה שאילן כתב וסליחה שאני לא זוכרת את שמה של התסריטאית שכתבה איתו. יש לאנשים מאחורי "הפיג'מות", כותבים, שחקנים וכל מי שנגע בתוכנית הזאת, המון כישרון ואני פשוט חולה על התוכנית המיטורפת הזאת.

MrHyde1

New member
מסכם בקצרה

לא אלך לפי כל פרק ופרק, אבל בסה"כ אחלה עונה עד עכשיו. קצת חבל לי שלא שידרגו את הסט, או עשו איזה שינוי משמעותי, אחרי הכל - צפויות שתי עונות ברצף לפנינו, שיהיו בערך זהות.

MrHyde1

New member
התכוונתי מבחינת סט

גם רציתי שינוי בפתיח. אגב, שמתי לב שבעונה הזו הם הרבה יותר בקטע של האקשן.

AviShai98

New member
סיכום קצר...

בקיצור עד עכשיו העונה ממש טובה ומצחיקה, הפרקים שהכי אהבתי זה "פרק 3 עונה 6 קלאסי", "ג'ינה", "אדי פולישוק", "אחד באפריל" ו"פינג" עם הדמות של מאיר איינשטיין הגאוני והשיר עם השיער הלבן...
הכי פחות אהבתי את פרקי הפתיחה שהתעסקו במה שהיה בין העונות שזה היה קצת מוזר ולא התעסקו בעלילה נטו של "הפיג'מות" כמו בעונות הראשונות וגם בפרק הפתיחה לא אהבתי את הקונספט של השירים... והשאר היו די בסדר ולא פחות. נראית עונה די מושקעת. אבל אשמח לפחות ספיישלים ולפרקים רגילים וטובים.

טווול

New member
מסכמת!

אוקיי אז עד עכשיו אני חייבת להגיד שהיו פרקים ממש טובים! 1. מלכה קופרמן-OK מלכה קופרמן היה אחד הפרקים הכי מצחיקים שראיתי ממש אהבתי אותו התמכרתי לשירים שבפרק במיוחד ל"היא חוזרת מלכה קופרמן" חיחיחי אילן קרע אותי באמת שהיה אחד הפרקים הכי מוצלחים של העונה 2. מה שקרה בין העונות או ייסורי עודד-פרק טוב מצחיק אין לי הרבה מה לומר עליו הוא מצחיק וכתוב טוב אבל לא התלהבתי 3. פרק 3 עונה 6 קלאסי-וואו פרק מדהים ומצחיק הפרק השני שהכי אהבתי עד עכשיו גרי שמשנה את העבר לפי ויקיפדיה זה פשוט גאוני אני לא יודעת איך הם חשוב על זה אבל פשוט ג-א-ו-נ-י! 4. אילי שח מט-פרק נחמד אהבתי תקטע עם עודד שמדמיין את עולם השח קצת ממשעמם ציפיתי קצת ליותר מהקטע עם הטחול כמו שעשו עם ביז'רנוס 5. אדי פולישוק- אדי פולישוק פרק ממש מצחיק אהבתי תקטע שימית נתקעת על ההחלפת בגדים וההחלף ליפסטיק החלף ליפסטיק XDXDXD והקטע עם הרקדניות טוב והיה ממש מצחיק שגרי אמר לאתי היי דודה אתי אנחנו אצלך בחג השני חיחיחי ליייייק 6. ג'ינה-גי'נה הרעיון מצויין היישום קצת פחות אני חושת שהיה שם איזהשהוא פיספוס עם כל הקטע של רותם(ג'ינה) כאילו ציפיתי להרבה יותר מפרק כזה אבל כללי הוא היה טוב הקטע שכרי מלמד את אילן מצחיק:) 7. עולם חכם- פרק ממש מצחיק הנשיקה בסוף של ימית ונתן, הייתי בשוק!!! חיחיח אבל אחלה אחלה פרק הצחיק ברמות 8. תעשה לי טובה-פרק ממש מצחיק איך שכל הטובות התערבבו אחד בשני ,פרק מצויין! 9. פינג- פינג היה פרק טוב אהבתי תקטע של פינג דונג!XD 10. אחד באפריל- אחד באפריל היה הפרק האהוב עליי עד עכשיו זה פרק מצויין וממש מצחיק איך שכולם עבדו על כולם והכל הסתבך אין ספק שזה אחד הפרקים הכי טובים של הפיג'מות מצחיקקקק בטרוף :) 11. צמחוני נגד מנדלבאום חלק ו'- אחלה פרק ממש מצחיק אהבתי את זה שהחזירו תשוטר לעוד פרק חיחיח ושוב צימחוני ,אין הרבה מה להגיד פשוט פרק מיייייצוין! לפי הפרקים האלהה אפשר לראות שמצפה לנו עונה מדהימה ומצחיקה ברמות אני כבר לא יכולה לחכות בנתיים הפרקים שהכי אהבתי הם מלכה קופרמן ,אחד באפריל,פרק 3 עונה 6 קלאסי

לא ראיתי את הפרק עם צמחוני, ../images/Emo223.gif

והאמת שיוצא לי לראות כל פרק יום אחרי שהוא שודר, אז אני לא כלכך זוכרת את כל הפרקים
בכל אופן, ממש ממש אהבתי את הפרק 'עולם חכם'
ואת 'תעשה לי טובה', שממש הצחיק אותי
עלק גרי: "אני בחיים לא קניתי לשפרה טבעת, אפילו בחתונה שמתי לה ביסלי בצל על האצבע" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שרוט, אני מתה. אני אראה את כל הפרקים מהתחלה שוב, ואסכם כל פרק בהמשך.
ובהזדמנות זו אני רוצה להגיד שאני ממש שמחה שהפורום חזר לפעול! אני אשתדל להיות כאן יותר.

kuliv

New member
ברוך שובך, פורום! מ-ס-כ-ם!

אין מה לומר, בכל מה שנוגע לעונה של "הפיג'מות"- זו באמת לא עונה בלי הפורום. מה שכן, העונה השישית היא עניין ממש בעייתי. כי הוצאתה לפועל הייתה הרבה יותר מסחרית מנאמנה לסדרה, והצרות רבות. חוסר הגיוון בתסריטאים בולט באופן מעיק, וזה הופך הרבה מהפרקים ("אדי פולישוק", "אילי שח מט", "ייסורי עודד", "מלכה קופרמן") ליומיומיים, שחולפים לך מעל הראש בלי להותיר חותם כלשהו. אין מה להיתמם. מאז העונה הקודמת אני מרגיש שהסדרה בצניחה חופשית. ממשיכים לראות כי כבר שבע שנים שאנחנו גדלים איתה, ואף אחד לא רוצה לעזוב. מדי פעם גם מופתעים לגלות פרק ממש מוצלח שקפץ לביקור. אני מאוד מאוד נהניתי מ"עולם חכם", על אף היותו צפוי ברובו. הוא היה מעניין, קולח, מצחיק והנשיקה של נתן וימית תיזכר כרגע שערורייתי ומופלא בסדרה. עצם זה שימית כתבה אותו גם מעיד על בשלות ורצון להעז בעונה הזו. אבל שוב, זה שרובי כתב 35 פרקים בעונות ה-6 וה-7 מורגש, ומקשה על הסדרה. רובי מוכשר מאוד, אבל "הפיג'מות" מאז ומעולם הייתה סדרה של הרבה כותבים. כשלכל כותב יש שניים-שלושה פרקים, איכות הפרקים בהתאם כי כל כותב פורק את היצירתיות שלו על מספר מוגבל מאוד של פרקים, והטירוף בהתאם. גם בעונה הקודמת היו המון פרקים שחלפו מעל הראש, ולמרבה הצער התהליך חוזר על עצמו. אני עד כה מאוד אהבתי את "פרק 3 עונה 6 קלאסי" ו"עונה חכם". לגבי "אחד באפריל" אני חלוק, כי זה תסריט שמעט יצא משליטה בעיניי. היו לו כמה רגעים מאוד משעשעים, זה כן. והוא גם היה מאוד מותח- מה שיוצר התלבטות. הפיג'מות צריכה להיות סדרה מותחת? כי זה מאוד משעשע, אבל מה הולך? ומה לעזאזל קרה בסצנת הסיום?!?! מישהו מוכן להסביר את כל עניין המסיבה? אני הנחתי שזו סצנה מפרק אחר שהם פשוט השתמשו בה כדי "למתוח" את הצופים. בכל אופן, אני שמח שהפורום חזר. למרות שהיא כולה "סיטקום", יש הרבה על מה לדון בפיג'מות וטוב שכך. נ.ב. מה זו לעזאזל התגובה שטענה שהעונה הראשונה היא אחרונה בדירוג העונות? זו, יחד עם העונה הרביעית, העונה המגוונת, היצירתית והטובה שיצרה את הכל. נא לא לזלזל בעונה שהתחילה את הכל!

בקשר לנ.ב.

אני מאוד אוהב את העונה הראשונה וממש לא מזלזל בה, פשוט כמו שהסברתי, אני אוהב את כל העונות. הבעיה העיקרית שלי איתה הייתה פרקים שאין להם בתכלס שום קו עלילה, באיזשהו שלב הם קצת חזרו על עצמם. חוץ מזה, זכרתי אותך כחסיד של העונה השנייה לא? ואני מאוד מאוד אהבתי את העונה החמישית ולא מבין את הטענות כלפיה. היא שנייה אצלי רק לרביעית. היא עונה סופר יצירתית והרמה של ההומור ממש גבוהה. יש שם את שני הפרקים הטובים ביותר בכל העונות לדעתי (המבול, 000) ועוד הרבה פנינות.

ובקשר לאחד באפריל

מה שהלך שם זה שבכל פעם שהם החליטו לעבוד על מישהו, הם עבדו עליו ואז יחד איתו תכננו לעבוד על מי שחושב שהוא עובד עליהם. וכך זה נמשך בכמה "שכבות" עד לרמה שכולם עובדים על כולם. המסיבה בסוף הייתה כמובן היום הולדת ללהקה.

kuliv

New member
אני עדיין די משוכנע...

שסצנת המסיבה לקוחה מפרק אחר שאנחנו עוד צפויים לפגוש מתישהו במהלך העונה, או אולי בסוף העונה הבאה. וגם אני זכרתי את עצמי כחסיד של העונה השנייה, אבל כשמסתכלים אחורה מגלים שהעונה הראשונה הייתה ניסיונית ומרתקת. העונה החמישית בעייתית בעיניי. לוקח לה זמן להתניע (אחרי הפרק הראשון והמיצוין), היא מסתיימת זוועה, יש הרבה פרקים שלדעתי די בינוניים גם אם היה להם קונספט רעיוני מוצלח (שרה טבעות, דפקט הפרפר) והרמה ממש לא אחידה. וגם יש דברים שפתאום סותרים את הפורמט באופן די פסיכי (ב"מתנות בחינם" פתאום יש פנקס שלם של בחורות שאילן זרק כי משהו בהן הפריע לו. רגע, ממתי אילן זורק בחורות?!). השישית ממשיכה את הקו של החמישית באופן חריף יותר כי שוב, אין גיוון בכותבים וגם אף אחד לא עורך את הפרקים הכתובים. לרוב הסדרות בארץ תמיד יש עורך תסריט, ל"פיג'מות" אין כל בקרה על זה ובעונה הזו זה בולט בצורה ממש בוטה.

סוף סוף נפתח הפורום

קצת באיחור
הפרק שאני הכי זוכר ואוהב הוא ג'ינה, יש בו ניחוח של העונות הראשונות כזה. לא אהבתי את 2 הפרקים הראשונים שהתעסקו ב'בין העונות', לדעתי הם היו מיותרים. אני אישית לא ממש אוהב את העונה ואין פרקים שנחקקים לי בזיכרון, לפעמים אני מוצא ת'עצמי שואל "בשביל מה אני צריך את זה?" באמצע צפייה בפרקים, אבל הפיג'מות זה הפיג'מות וכמה שלא נגדל זה יהיה כיף לצפות. מה שכן, שיפסיקו עם זה כבר .. 5 עונות זה כבר היה יותר מדיי, שלא לדבר על זה שהם הגיעו ל7 ... חסר להם שיגיעו ל8.

MrHyde1

New member
שאלה על עונה 7

ידוע אם היא תשודר מיידית אחרי סיום עונה 6? והאם הפרקים פשוט ימשיכו את עונה 6 (כלומר, עונה אחת ארוכה מאוד) או שעונה 7 תהיה שונה במובנים מסויימים? תודה לעונים.

למעלה