אז מה דעתכם עליהם???

ענתוש73

New member
אז מה דעתכם עליהם???

כן כן הם למכירה.. כל המעוניין יכול לשלוח לי מסר אישי

שלום שלום שלום../images/Emo24.gifאני חדשה פה.

שלוםםםםםםםם!! ואווווווווווווווווווווווו איזה מתוקים וחתיכים!!!!!!! אפשר לטכול אותם ברשותך?! מה קורה כולם? שמי טופז, אני 16 ושמונה חודשים ואני חולה על כלבים! יש לי חמישה כלבים אהובים שהם החיים שלי.. דייייי הגורים האלה כל כך בונבונים איך אפשר להיפרד מדבר כזה?! מלאכים!!!

ענת יקירתי..../images/Emo5.gif

גורים ובכלל כלבים,לא מוכרים!!! מוסרים אותם, אבל לא מוכרים! מצטערת אבל זה נשמע לי קצת מגעיל ואכזרי כשמישהו מוכר את הכלבים שלו. אם את לא יכולה לעמוד בפני 9 גורים תמסרי אותם, אל תמכרי אותם. טופזי.

nobodys girl

New member
מאוד קל...

לקחת כלב כשמוסרים אותו... ואחר כך מאוד קל לזרוק אותו הלאה. יותר קשה לקנות כלב, כשזה נוגע לכיס אנשים חושבים פעמיים... פעם ראשונה- לקחת? פעם שנייה- מה, אחרי ששילמתי על הכלב וקצת נמאס... למסור? חושבת שלקחת כסף עבור כלב עדיף מלתת אותה לכל מי שחפץ בכך

יש בזה משהו, אבל!!

אבל!! ויש אבל! לא צריכים למסור לכל חרא קטן ברחוב את הכלבים שלך. את צריכה לדעת למי למסור אותם. אני עדיין חושבת שלמכור זאת לא הדרך וזאת גם דרך אכזרית וגם שדי מונעת מאנשים לקחת את הכלב. כשאת מוסרת את הכלב שלך את יודעת למי את מוסרת אותו, את בודקת היטב אם למי שאת מוסרת אותו הוא בן אדם רציני שאוהב כלבים. זה הכל.

nobodys girl

New member
אני חושבת..

שאם מישהו לא יכול להרשות לעצמו מחיר של גור (בין אם הוא גזעי או לאו) הוא לא יכול להרשות לעצמו את הגידול. נגיד שזה בהתחלה רק הגור... אחר כך צריך גם אוכל.. ואז צריך טיפול וטרינרי שוטף.. וצריך גם משחקים, וצעצועים, וחטיפים, ולפעמים מלונה או כלוב טיסה... וכשהכלב מתבגר גם אילוף.. ואז עיקור או סירוס.. וכשנוסעים פעם מהבית פנסיון... ההוצאות הן אין-סופיות. מאז שאני זוכרת את עצמי חסכתי כסף ליום שאני אקבל כלב... וממש לא חשבתי שזה יגיע לסכומים כאלה.. ואם נעשה רשימה קצרה זה הולך ככה- הגורה עלתה 2500, כלוב טיסה 500, צעצועים וכל מה שמסביב יוצא לי כ-15 בשבוע, חיסונים ומנוי שנתי אצל הוטרינר כמעט 700 ואחת לחודש וחצי אנחנו קונים שק אוכל שעולה 270. אלה הוצאות בלתי פוסקות, ואם מישהו חושב שהשלוש מאות - חמש מאות שקל עבור הגור עצמו הם הוצאה שקשה לכסות לא יודע למה הוא נכנס... רק תחשבי מה קורה אם בנאדם מקבל את הגור, והוא באמת אוהב אותו והכל.. ואז קורה משהו, נגיד.. הקטנטונת שלי עברה תאונה שבוע שעבר.. ועכשיו ההוצאות עולות- היה ניתוח, הרדמה כללית, תפרים, אישפוז, צילומים, מעקב, אנטיביוטיקה וכו וכו... הרבה יותר פשוט למסור את הכלב ודי.. להשאיר אותו אצל הוטרינר, לזרוק אותו לרחוב מאשר להתמודד... וכשזה נוגע לכיס, אנשים פתאום עושים חושבים. אנשים שלוקחים כלב צריכים להיות מוכנים לזה.. מכל הבחינות.. לפחות זה מה שאני חושבת, וכמובן, זכותך לחלוק עלי

סליחה אבל..

תתפלאי אבל אם לבן אדם נמאס מכלב-(שכמובן לבן אדם שאוהב כלבים לא יכול להימאס מאהובו),לא אכפת לונ מהכסף, ואם לך יש הוצאות כאלה אז מה אני אגיד שיש לי חמישה כלבים ושני חתולים ומטפלים בעוד שתי כלבות של השכנים?! אני לא מתלוננת על הוצאות בכלל. אני אוהבת את הכלבים שלי ואנחנו ניתן להם הכל רק שיהיה להם טוב. אנחנו לא חושבים אפילו על מלונה, הם כולם ישנים איתנו במיטות מתכרבלים ועוד ועוד ועוד. אני עדיין לא מאמינה במכירה של גורים.לא אוהבת את הדרך הזאת וכמובן שזאת זכותך לחשוב אחרת
כל טוב ויום נעים

האפי לי

New member
תרשי לי לחלוק עלייך

אני חושבת שצריך להכנס במי שלא מעקר את הכלבים שלו כשברחובות מסתובבים כל כך הרבה כלבים בלי בית נכון שעדיף לקחת תמורה על כלב בעניין השיקול הכבד יותר של המאמצים אבל עוד יותר נכון שעל כל איש 1 "אחראי" שמרביע כלבים עם תעודות (בהנחה שאנחנו כן מקבלים את הנושא הזה) יש 20 שמרביעים כלב בלי תעודה כי הם "שמעו שעושים בוחטה על גולדנים" חלק מהם מצליחים למכור במחירים נמוכים השאר זורקים

lilithmm

New member
לא חבל?

יש אלפי כלבים בעמותות והסגרים שמחכים לבית חם. גם גזעיים.

dark spy

New member
יכול להיות שהם קצוצים?!

אם ראיתי נכון הם קצוצי זנב! בבקשה תגידי שהם לא...

למעלה