אז מה ג'ייק כבר לא מאמין בחתונות? איך נפלו גיבורים? איך?איך?איך??? אני לא רוצה להתחתן. סושי?
W wish2 New member 19/7/13 #1 אז מה ג'ייק כבר לא מאמין בחתונות? איך נפלו גיבורים? איך?איך?איך??? אני לא רוצה להתחתן. סושי?
J Jake Speed New member 19/7/13 #2 נשברתי וויש התחתנתי שוב. עם העסק. אני אפילו הולך עם טבעת. רק שהעסק, בניגוד מוחלט לנקבות שיצא לי להכיר בחיי, ממלא לי את הארנק במקום לרוקן אותו. העסק אף פעם לא מתקשר לשאול: "מתי אתה מגיע?" והכי חשוב, אני יכול לנעול את העסק וללכת הביתה והוא לא יטריד אותי כשלא בא לי.
נשברתי וויש התחתנתי שוב. עם העסק. אני אפילו הולך עם טבעת. רק שהעסק, בניגוד מוחלט לנקבות שיצא לי להכיר בחיי, ממלא לי את הארנק במקום לרוקן אותו. העסק אף פעם לא מתקשר לשאול: "מתי אתה מגיע?" והכי חשוב, אני יכול לנעול את העסק וללכת הביתה והוא לא יטריד אותי כשלא בא לי.
כ כאילו יש מחר New member 20/7/13 #10 זה באמת משנה? של הכוסית. אני רק ניזון משמועות. ללמדך דיאטה מה היא.
J Jake Speed New member 20/7/13 #13 הכוסית היא בשר רזה. לפעמים אני חושש שרזה מדי ושאשבור אותה, ככה, בלי כוונה. ולמרות שהיא מתקרבת בצורה מסוכנת לגבולות הטעם הטוב (בכל זאת, עברה את גיל 30 וזה), האני די סלחן בגלל הגזרה הנדירה שלה.
הכוסית היא בשר רזה. לפעמים אני חושש שרזה מדי ושאשבור אותה, ככה, בלי כוונה. ולמרות שהיא מתקרבת בצורה מסוכנת לגבולות הטעם הטוב (בכל זאת, עברה את גיל 30 וזה), האני די סלחן בגלל הגזרה הנדירה שלה.
כ כאילו יש מחר New member 20/7/13 #17 יש רק אשם אחד בקיום שלך בפורום הזה. והוא לא אלוהים. הוא סתם מתנדב זקן וחרמן.
כ כאילו יש מחר New member 20/7/13 #20 אני שוקל פחות ממך יותר צעיר ממך ובטח ובטח יותר חכם (ואטרקטיבי לכונפות פה בפרדס) ממך. תתפוצץ חרש!
ז זיקן New member מנהל 20/7/13 #21 נאאא רק קופת השרצים שאתה סוחב על גבך שוקלת פי שתיים ממני . זה שאתה יותר צעיר ממני לא אומר שמלבד פיפי אתה עושה עוד משהו עם הגפרורון שלך.
נאאא רק קופת השרצים שאתה סוחב על גבך שוקלת פי שתיים ממני . זה שאתה יותר צעיר ממני לא אומר שמלבד פיפי אתה עושה עוד משהו עם הגפרורון שלך.
כ כאילו יש מחר New member 20/7/13 #22 זיק מי שיודע יודע כמה אתה אפס. אני אין לי קופת שרצים. אני יותר אפס ממך.
כ כאילו יש מחר New member 20/7/13 #24 וזאת ההוכחה לכמה אני אפס - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=788&MessageId=170462641 אני מעדיף להתכתב איתך. פה. מול כולם. במקום לרכוב רכיבת לילה עם המחנך הפתאט שפתח את ההודעה שם בפורום. בעצם ... אני הכי פתאט. אין יותר פתאט ממני.
וזאת ההוכחה לכמה אני אפס - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=788&MessageId=170462641 אני מעדיף להתכתב איתך. פה. מול כולם. במקום לרכוב רכיבת לילה עם המחנך הפתאט שפתח את ההודעה שם בפורום. בעצם ... אני הכי פתאט. אין יותר פתאט ממני.
כ כאילו יש מחר New member 20/7/13 #28 אני מתבייש להודות שקניתי ממישהו בתפוז את הלמברטה שלי ככה בלחיצת יד של שני גברים. אני גבר הוא תימני