אז מה בעצם פיספסתי

pumiki25

New member
אז מה בעצם פיספסתי../images/Emo35.gif

היי לכולם, כבר למעלה משנה שמאיצים בי לצפות בסופרנוס. מרוב סופרלטיבים ועידודים, החלטתי שאני חייבת לצפות. אז אחרי חצי שנה (!) לערך שבמהלכה הורדתי את כל ששת העונות, וממש היום, כשההורדה נמצאת במצב של 99.98% - גיליתי ש - YES החלו לשדר את הסדרה מהתחלה. ואם זה לא אירוני, אז אני באמת לא יודעת מה כן... אז קפצתי לי מאושר, העברתי מיד ליס-13, ומה אני מגלה? שפיספסתי את תשעת הפרקים הראשונים (של העונה הראשונה). כך ששאלתי היא כזו - האם פספסתי משהו שעלול לגרום לי לא להבין את העלילה? אני יודעת שאלו בסך הכול תשעה פרקים, ובכל זאת - מישהו יכול לספר לי, ממש ממש בקצרה - מה החמצתי? המון תודה!

Optimus_Prime

New member
עזוב עלילה

תראה את הפרקים כי הם טובים. בגדול העונה הראשונה נסובה סביב מאבק הכוח במשפחה בין ג'ונייר(הדוד) וטוני, כשאמא של טוני כל הזמן ברקע. אני רואה את העונה הראשונה כהקדמה לכל הסדרה - מומלץ מאוד כשמסיימים את כל הפרקים לראות אותה שוב, מבינים הרבה דברים חדשים.. אישית זו העונה הפחות אהובה עלי, אבל תבלה!

pumiki25

New member
"תבלי" ../images/Emo8.gif

תודה! אני בהחלט אדאג להשלים את החסר כשההורדה תסתיים - ובינתיים, מקווה שלא יהיו שום בעיות להבין את העלילה...
יאללה, מתחילה!

Hubert Hubert

New member
בהתחשב בכך שמדובר בעונה של 12 או 13

פרקים, אני לא זוכר בדיוק, זה הפסד די מהותי, אבל בכל זאת עדיף להמשיך לראות משם אם האלטרנטיבה היא לא לראות בכלל. אני מאמין שתצליחי למלא את החסכים לבד אפילו בלי לצפות בפרקים שהפסדת, למרות שהם מוצלחים ומומלצים לצפייה (כמו כל שאר הסדרה).

pumiki25

New member
חשבתי על זה בעצמי -

שאלה "רק" תשעה פרקים, אבל שמצד שני - הלכה העונה הראשונה...
שוין. אתאמץ

למעלה