אז מה בעצם חסר פה?

nir2107

New member
אז מה בעצם חסר פה?

ובכן, זוהי בעצם פינה חד-פעמית, שבאה לבדוק מה בעצם חסר פה. התיאור של ערוץ ביפ הוא של ערוץ הצחוק, ולכן הוא מתיימר להציג את תוכניות ההומור הטובות בעולם, אבל כולנו יודעים שלא כך הדבר. בחודש האחרון ראינו גם את סיינפלד וגם את חברים עוזבות את הערוץ (בצורה זו או אחרת), ובעצם מה שמתבקש הוא ריענון של התכנים בערוץ. השאלה כאן היא בעצם - אם אתם עובדים בביפ, ונותנים לכם תקציב בלתי מוגבל להביא סדרה\תוכנית\פרסומת משעשעת לחברה סלולרית 1, קיימת או שנפחה את נשמתה, את מי הייתם מחזירים? עדיף גם עם נימוק. אם תהיה היענות גדולה, זה גם יהיה הסקר של שבוע הבא, יחד עם התשובות שיעלו כאן. אז יאללה לבחור!

אני הייתי מביא את

זה ביפ, וזה לא בהכרח מצחיק אז, "8 חוקים לצאת עם בתי המתבגרת" [יותר טוב באנגלית]

Adidush888

New member
מסכימה עם 8 חוקים פשוטים

יהיה נחמד גם לראות את ריימונד בערוץ! אבל חברים וסיינפלד שיחזרו!

baroolit8

New member
שיחזירו את חברים ,הקקות האלה!!!

(חברים הם לא הקקות) חברים זה הסדרה הכי טובה בעולם!!!!!!!(לדעתי..) וזה לא פייר שהורידו אותה ככה!!! גם לא הכינו אותנו מראש ישר ממצב של איזה 6 פרקים כל יום כבר יש רק בסוף שבוע וגם זה בכלל לא מספיק!!! תחזירו את חברים-תחזירו את חברים-תחזירו את חברים-תחזירו את חברים!!!!! גם סינפלד זה מעולה אז שיחזירו גם את זה! חוץ מזה..בכללי אני הרבה פחות אוהבת את הסדר החדש שלהם...לדעתי הרצועה,רנו פסקאל והמופע של שאפל דיי מיותרים... (אבל זאת רק דעתי..) איפה הימים הטובים של המפוע של דרו קארי, משפחת סימפסון,פיוצ'ראמה,חברים,סינפלד ועוד סדרות רבות וטובות??? הערוץ מדרדר אין ספק...באמת חבל...אבל אני עדיין מאמינה שזאת רק תקופת שפל קלה ומיד נחזור לשגרה המהנה והרגילה...אני רק מקווה שהם לא ינפצו לי אץ התקוות... (סורי על החפירות-כזאת אני-אנא התרלו ולא תסקלוני
)

מממממממממממ../images/Emo77.gif

לדעתי צריך להחזיר את חרים וסיינפלד לאלתר!! כ"כ התרגלתי לראות אותם... וחוץ מזה, הייתי מאוד שמחה לראות את "כולם אוהבים את ריימונד" ואת "מופע שנות ה-70" בערוץ...

Liorking

New member
צריך להחזיר

את סיינפלד, הנסיך המדליק מבל אייר, אריזה משפחתית ולשדר את הפרקים של סאות'פארק מהתחלה. להעיף את בועות, המופע של שאפל ולא להביא את ריימונד, 8 כללים פשוטים ועוד סדרות של ערוץ 3.

להחזיר את סיינפלד

דחוף! זאת היתה התוכנית הכי שווה שם עכשיו אני בקושי צופה בערוץ חוץ מימי שבת בבוקר-חברים, סימפסונ'ס מתי שהם שמים ורנו פסקל אם נופלים על פרק טוב... ולא קשור אבל למה הם כבר לא משקיעים בהפקות מקור קורעות כמו החטא ועונשו ודאבל דייט, נמאס כבר לראות שנתיים אותו שידור של הרצועה... אני מכירה את כל התוכניות בע"פ בלי לראות בכלל, רק מזה שזה פתוח ברקע. בינתיים האלטרנטיבה הגרועה- לראות פרקים ישנים ישנים של סיינפלד וחברים בערוץ 2 מאוחר בלילה עם פרסומות מעצבנות
ולחיי האהבה בערוץ 10 חח

NiKi†a

New member
לדעתי,

המופע של שאפל והרצועה [שאני בכלל לא סובלת] לדעתי ממש מיותרים. לעומת זאת רק בגלל "תהרוג אותי וזהו" "כולם שונאים את כריס" "ונשואים פלוס" אני רואה את הערוץ. ממש חבל שהורידו את חברים [למרות שראיתי כבר את כל העונות וכל פרק 5 פעמים]- אז שיחזירו! הייתי מוסיפה לערוץ את כולם אוהבים את ריימונד, שזאת סדרה מצויינת :) ואם היה אפשר לעשות פרקים חדשים של דאבל דייט
[אבל לא משנה].

berger74

New member
אני לא זוכר איפה היה כתוב

על הרצועה לדעתי (או שזה היה על מכת מדינה..או על רנו פסקל
) "תוכנית עם הומור נמוך, וולגרי ומפגר. בדיוק מה שערוץ כמו ביפ צריך". ויש בזה משהו.. אז ההצעה שלי היא כל תוכנית של הווארד סטרן.. (וכמובן משפחת סמפסון המדהימה..ופיוצ'רמה המצוינת)

METAL15

New member
יש כמה.

איש משפחה, דירת המצוירים, סקראבס ועוד תוכניות מהעבר, נוסטלגיה..

למעלה