חחחה. כן, ברוקולי מת בקלות.
 
טוב, כחולת לב, מזמן הורדתי את הכולסטרול שלי. עוברים לגבינות 5%, בשרים רזים וזהו. לאורך זמן זה עובד.
 
להרתיח כמה דקות במים רותחים עם הרבה מלח זה הכי טעים. השבוע יום אחד חיסלתי חבילה כזאת של ברוקולי טרי לארוחת בוקר, אחרי חליטה במי מלח.
 
אחר כך מסננים, שמים בתבנית משומנת, ממליחים וקצת פפריקה, מפזרים מעט פירורי לחם גסים ומדביקים אותם בידיים, ואופים עד שמזהיבים.
 
בפעם האחרונה אפיתי מתכון קצת שונה, עם קוביות בצל, ביצה ופירורי לחם. טעים, אבל לא יותר טעים מהאפשרות הקודמת ופחות עבודה.
 
ופשטידות, כמובן.