אז מה אתן אומרות-

Eiley

New member
אז מה אתן אומרות-

פתאום חשבתי, כמה זה קשה, לקחת את ההורמונים ולהוריד את השיער, ולהיות זו שאומרת שלא רוצה לשכב. חשבתי כמה לא היה לי כיף כשרצתי פעמיים לקנות את הבדיקות, רק כדי להפסיק את החרדות ואת המחשבות הבלתי פוסקות על תינוקות. כמה לא כיף לחשוב שאת זו שרוצה יותר אבל מצד שני גם על קרבה סתם קשה לוותר....

תעשי רק מה שטוב ונכון לך

אני לא לוקחת הורמונים אלא מגינה על עצמי מפני הריון בלתי רצוי כרגע (נוברינג ולא גלולות). אני מורידה שיער. אני זו שאומרת שהיא רוצה לשכב. מעולם לא רצתי לקנות בדיקת הריון או לקחתי את פוסטינור כי - ראית שורה ראשונה. לא מוותרת על מה שאני רוצה וקירבה וחיבוק הם חלק משמעותי ברצונות שלי.

יש משהו בדברייך

שלומות יקירה, יש משהו בדברייך זה באמת מבאס להיות זו שלוקחת את האחריות, ולעיתים גם נושאת בעול ועוד יותר מבאס להיות זו שמצפים ממנה להכיל ושיש הרבה יותר גדרות בחייה לעומת דרכים סלולות. אבל עדיין יש יתרונות מדהימים בלהיות אישה לדוגמא להיות אמא, לשאת תינוק בגופך, לדעת שהפלא הזה קורה לך. בנוסף יש לגיטמציה להתאפר ולהתפנק, מניקור פדיקור חזיות תחרה תכשיטים סופר מגניבים... זה דברים שלנשים יש הרבה יותר לגיטמציה לגביהם ולגברים לא כל כך וזה לא פשוט גם עבור שהם תמיד צריכים להיות החזקים ושזה לא מקובל שהם בוכים ואיזה מכה לאגו כשמישהי עוזבת אותם אף אחד לא יעשה איתם ערב גברים עם סרטים פופקורן וגלידה... יש יתרונות וחסרונות לכאן ולכאן.

למעלה