אז מה?! אתם באים לפה הרבה?!

בת 1986

New member
../images/Emo11.gif

רציני את אוהבת אותם? זה היה כזה מצחיק, אני בכלל לא הכרתי אותם וחצי מהחבר'ה שצלימו לא הכירו אותם.. ובאה לשם משפחה שלמה!! ילד בן 15 שמת עליהם ממש!! והשקיעו, באו מרחוק וזה.. וכולי, לא מבינה מה נסגר איתם..

amitshilo

New member
../images/Emo6.gif הזוי...

כן אני מאוד אוהבת אותם. הם עושים אחלה מוזיקה, סגנון קצת ישן אבל טוב מאוד.

ססילייה

New member
ברור חמדיזה!בשבילך..../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: סדק בלב.
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: אם אלה החיים-קרן פלס. אלבום שבועי:
תמונה שבועית: הקנייה של השבוע: מגפיי גשם אפורות בשבוע שעבר, חצאית סקוטית אפורה ב40 שקל מTNT, גופיה ארוכה כזו עד מעל הברכיים עם פסים מהמשביר, טייץ וסריג חורף אוי ווי.
אני כל כך נקבה.
משהו טוב שקרה השבוע: איל התקשר ושאל אם אני רוצה להקליט ביום שלישי :) מאכל השבוע: סירניקי של אבא.
מסר לג'נגו: הופעות בחיפה, ודחוף.
שאלת בונוס:לראות סרט בקולנוע או בבית? בבית!!!

בת 1986

New member
סוכית../images/Emo99.gif

לא התבלבלתי.. סוכית, יותר יפה מכוסית..

shahar1989

New member
סיכום גם של ענבר וגם של שחר

שחר-
שיר-שבועי-של-ג'נגו:
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: "כך או כך.. אנייייי שלך!"
אלבום שבועי: נועם רותם!
תמונה שבועית: [משותפת לשל ענבר]
הקנייה של השבוע: כרטיס להופעה של יואב!!!1
משהו טוב שקרה השבוע: הופעוהפועפוהפועפופעהה!!
מאכל השבוע: פיצה
מסר לג'נגו: חחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותנו עם התמונה!!!
שאלת בונוס:לראות סרט בקולנוע או בבית? בבית ענבר-
שיר-שבועי-של-ג'נגו:
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: אסף אבידר - ניקו
אלבום שבועי: אין
תמונה שבועית: משותפת לשל שחר^^
הקנייה של השבוע: חולצה אמריקאית
משהו טוב שקרה השבוע: הופעה, הבאתי את המתנה לשחר, ראיינתי את איתמר, תומר ונועם.
מאכל השבוע: לזניה
מסר לג'נגו: כמו של שחר
שאלת בונוס:לראות סרט בקולנוע או בבית? קולנוע

tohar6

New member
שבת שלוםםם../images/Emo24.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: כמו פעם שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: מה שרציתי לומר, עיליוששש
אלבום שבועי:
תמונה שבועית: הקנייה של השבוע: 2 ג'ינסים מTNT יש שם אחלה מבצעים.. תלכו..!! משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 80 במתמט חח
לא כזה טוב אבל לא נורא.. מאכל השבוע: פלאפל ב"דאבל צ'יפ" קומה ראשונה בקניון הנגב
מסר לג'נגו: שבת שלום
שאלת בונוס:לראות סרט בקולנוע או בבית? בבית.. ואם שואלים איזה סרט אז תראו את אני אגדה

שימי יד../images/Emo45.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: "שימי יד" שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: ירמי קפלן- מדוע לא באת אלבום שבועי: ירמי קפלן והפרחים.. לכאורה יש פה רמאות.. גם זה קשור לג'נגו..הוא חלק מהפרחים
דיסק מומלץ ביותר במיוחד התמונות בסוף של ג'נגו ג'ינגי מתולתל!! תמונה שבועית: הלוגו שעשיתי למייספייס של הפורום מה אתם אומרים?
הקנייה של השבוע: 3 דיסקים- ריטה... איגי וקסמן.. וירמי והפרחים משהו טוב שקרה השבוע: ירמי ודנה אצל ליאור שליין היה מצחיק .. וגם הדיסקים מאכל השבוע: טוסט עם חמאה ודבש
|יאמי| מסר לג'נגו: הרגת עם התמונה של שחר וענבר
שאלת בונוס:לראות סרט בקולנוע או בבית? בבית.. אני לא טיפוס של סרטים בכלל .. מזל שאין פה את השאלה מה ביאס אותך השבוע.. כי הייתי חופרת

../images/Emo9.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: לב שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: סתם עוד יום-אוהד חיטמן אלבום שבועי: הרגע הבא-אוהד חיטמן,כפיר אפשטיין תמונה שבועית: הקנייה של השבוע:לא אני קניתי אחותי קנתה אבל הדיסק של אוהד חיטמן גנבתי לה אותו באכזריות
תקנו אותו הוא פשוט דיסק מדהים! משהו טוב שקרה השבוע:הופעה של אוהד חיטמן.פעם ראשונה שהלכתי להופעה שאנ מכירה רק שני שירים ונהנתי! מאכל השבוע: מסר לג'נגו:
שאלת בונוס:לראות סרט בקולנוע או בבית? בבית

mazalika7

New member
באיחור מטורף!!!!!!!

שיר-שבועי-של-ג'נגו: מרחק של מטר! שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:בטי, למיניהם, ו"אולי" של אביגיל רוז. אלבום שבועי:אבריל החדש! תמונה שבועית:אני אחפש משו... לא מצאתי
הקנייה של השבוע:פיצה בשקם! משהו טוב שקרה השבוע:אמממ... מה יכול להיות טוב, בלהיקבר שבוע בבסיס<??!?!?! מאכל השבוע:פיצה
מסר לג'נגו:אני אוהבת אותך!
שאלת בונוס:לראות סרט בקולנוע או בבית?בבית הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה