אז מה אם הם רופאים?

L L YEHEZKEL

New member
אז מה אם הם רופאים?

שימו לב לכל המטופלים בדרום! אנחנו מטופלים באחגד מבתי החולים ולפני כל טיפול פוריות / כירורגי ואפילו טיפול שיניים אישתי חייבת לקבל אנטיביוטיקה כדי למנוע סיבוכים למרות שכל הרקורד רשום בתיק הרפואי ואף מודגש במרקר הצוות הרפואי שכלל מס'רופאים לא שם לב לכך לאחר שהערתי על לאחד הרופאים אמר לי "אתה טועה בדקנו את התיק" בקשתי לבדוק את התיק יחד איתו פעם נוספת אך הוא אמר שאין צורך אבל הוא יבדוק את התיק שוב. ואז הוא בא בריצה עם שקית אנטיביוטיקה . תמיד תבדקו את הרופאים אתם מקרים את המצב שלכם יותר מכל אחד אחר איפלו אם הם רופאים הם גם טועים.

סיון01

New member
שלחתי לך מסר

ושכחתי לציין שמדובר בתגובה להודעה הזאת

אני מחזק את דבריך../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לנו נשרף שנה וחצי בגלל שרופא שהיה לנו לא התיחס לפרופיל הורמונלי של פילפלת שלי
ולקחתי את דבריו ומעשיו כקודש. הרי הוא רוםא ..לא
בשבוע שעבר, כאשר פילפלת שלי
, הייתה מאושפזת בב"ח לצורך מעבר לתרופה אחרת אני עוברתי על התיק שלה ועל הפקודות שרשומות לגבי תרופות ועליתי על שתי טעיות שהיו עלולות לגרום לנו לאבד את ההריון. אחת מינון שגוי של תרופה וגם בסוג של אותה תרופה. אז אני מחזק את דבריך |הם כל כך נכונים
אני בנוסף, רוצה להגיד תודה לכולם על קיום של פורומי הפוריות
הכולל: תרומת ביציות פוריות הורים בטיפולי פוריות שבזכותם רכשתי את הידע כדי לדעת מה לשאול את אילו שמטפלים באנו ואת היכולת לגרום להם להקשיב לנו.

L L YEHEZKEL

New member
לשאול ולבדוק

לפעמיים אני שואל שאלות אולי דיביליות אבל זה לא נובע מחוסר ידע זה נובע מהצורך לראות לרופא / אחות איזה טעות הם עושים לדוגמא היכן להזריק את הזריקות ולמה רשום כך ומזריקים במקום אחר

L L YEHEZKEL

New member
דרך אגב לכל הגברים

תזריקו לנשים שלכם זה לא קשה בכלל זה דווקא קל (וגם מחזק את הקשר לכל התהליך אנחנו הגברים מחוץ לו)

נועם@בת

New member
ברוך הבא לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהסס להשתמש בה
. חותרים גברים תמיד רצויים כאן. אין ספק שרופאים הם רק בני אדם (ולא כולם גם בני אדם מוצלחים
). תמיד כדאי לעבור על הכל, לשאול שאלות ולברר. בעיקר במקרה כמו שלכם שהסיכון ידוע מראש. נועם

למעלה